Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΠΕΙΓΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ........

Recommended Posts

Καλησπέρα,ειμαι καινουρια στην παρέα σας ,ανακαλυψα τυχαια το site και ξετρελαθηκα!!!

Θα ηθελα την βοηθεια οσων γνωριζουν τι μπορω να κανω οσο αφορα την αμεση ευρεση βρεφονηπιακου σταθμου..Εχω ενα κοριτσακι 17μηνων που μεχρι τωρα το κραταει η γιαγια του αλλα εμφανιστηκε δυστυχως προβλημα υγειας και δεν θα μπορει πλεον :(

Μπορω εστω και τωρα που εχουν ηδη γινει η εγγραφες να κανω αιτηση σε δημοσιο σταθμο?οι ιδιωτικοι ειναι πανακριβοι....

Ξερει καποιος για τον ιδιωτικο στο Περιστερι "Η ροδοπαρεα'?(ειναι κοντα στο σπιτι μου και αρκετα οικονομικος για ιδιωτικος.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!!!

Διαφημίσεις

Για τον ιδιωτικο που αναφερεις δε γνωριζω.Αλλα για δημοσιο παιδικο σταθμο,δε γινονατι τωρα οι εγγραφες αλλα τον Μαιο.Δυστυχως δε θα το δεχτουν τωρα το παιδακι σου.Θα πρεπει να κανεις αιτηση τον Μαιο για να παει τον ερχομενο Σεπτεμβριο.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

σε ευχαριστω πολυ giota για την απαντηση σου.Στην περιπτωση που υπαρχει δημοσιος με κενη θεση λες να μου την παρει ασχετως αν εχουν περασει οι ημερομηνιες εγγραφής???

Νομιζω πως παιρνουν τα παιδια που ηδη εχουν κανει αιτηση κ ειναι επιλαχων.Δεν νομιζω να το δεχτουν.Δυστυχως....βεβαια δεν χανεις κατι με το να ρωτησεις καποιον σταθμο στη γειτονια σου,θεωρω ομως πως ειναι αδυνατο.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

Ειναι οπως μου τα ειπες,με τον δημοσιο δεν γινεται τιποτα για φετος:-(

Οσο αφορα τον ιδιωτικο τελικα ειναι πολυ ακριβος,εως πανακριβος για τις παροχες του. Εγω αγχωθει τρελα.....

Καλησπέρα,ειμαι καινουρια στην παρέα σας ,ανακαλυψα τυχαια το site και ξετρελαθηκα!!!

Θα ηθελα την βοηθεια οσων γνωριζουν τι μπορω να κανω οσο αφορα την αμεση ευρεση βρεφονηπιακου σταθμου..Εχω ενα κοριτσακι 17μηνων που μεχρι τωρα το κραταει η γιαγια του αλλα εμφανιστηκε δυστυχως προβλημα υγειας και δεν θα μπορει πλεον :(

Μπορω εστω και τωρα που εχουν ηδη γινει η εγγραφες να κανω αιτηση σε δημοσιο σταθμο?οι ιδιωτικοι ειναι πανακριβοι....

Ξερει καποιος για τον ιδιωτικο στο Περιστερι "Η ροδοπαρεα'?(ειναι κοντα στο σπιτι μου και αρκετα οικονομικος για ιδιωτικος.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!!!

στους ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ βρεφικούς σταθμούς εγγραφες γονονται μάιο, δεκέμβριο και φεβρουάριο

ρώτησε στον υπέυθυνο σταθμό να σου πει με σιγουριά

age.png

Σε αυχαριστω πολυ!Θα το κοιταξω για Δεκεμβριο και μακαρι να ειμαι τυχερη..μεχρι τοτε ομως???εχω αλλους 2 ιδιωτικους στα υποψιν μου, για τους ενδιαμεσους μηνες ,θα παω να τους δω αυτες τις ημερες και ελπιζω να μου αφησουν καλυτερες εντυπωσεις απο τον προηγουμενο:wink:

Σε αυχαριστω πολυ!Θα το κοιταξω για Δεκεμβριο και μακαρι να ειμαι τυχερη..μεχρι τοτε ομως???εχω αλλους 2 ιδιωτικους στα υποψιν μου, για τους ενδιαμεσους μηνες ,θα παω να τους δω αυτες τις ημερες και ελπιζω να μου αφησουν καλυτερες εντυπωσεις απο τον προηγουμενο:wink:

ΚΑΛΗΕΠΕΡΑ ΨΑΧΝΩ Κ ΓΩ ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΟ !!!

Η ΡΟΔΟΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ? ΠΟΣΟ Ο ΜΗΝΑΣ? ΟΙ ΧΩΡΟΙ? ΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κ Μ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΒΡΕΦΑΚΙΑ ΣΤ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ. ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ

DUC3p3.png

Στο Περιστέρι δεν γίνονται ενδιάμεσα αιτήσεις, ΣΙΓΟΥΡΑ. Αν υπάρξει διαγραφή άρα και κενή θέση καλούν με σειρά προτεραιότητας απ' τους επιλαχόντες που πίστεψέ με είναι εκατοντάδες!! Εμείς φαντάσου περάσαμε σε άλλον σταθμό απ' τους δύο της επιλογής μας, πολύ μακριά απ΄το σπίτι μας και είμαστε σε αναμονή μεταγραφής λόγω πιθανής διαγραφής παιδιού που είναι όμως εξαιρετικά απίθανο!!

5dyVp3.png

Διαφημίσεις

Στο Περιστέρι δεν γίνονται ενδιάμεσα αιτήσεις???Ποσο ατυχη μπορει να ειμαι...:(Αν και οι 2 ιδιωτικοι που θα δω επιπλεον δεν με ικανοποιησουν μαλλον θα αφησω την δουλεια μου,δυστυχως :(

Οσο αφορα την ροδοπαρεα Aθηνα! μου,δεν ξερω αν μπορω να γραψω τις εντυπωσεις μου στο forum...δεν ειναι και τοσο θετικες...αν θες τα λεμε αναλυτικοτερα σε pm.