Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ Η ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΗ.ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΗΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΛΙΓΟ.ΞΙΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΤΗ ΤΣΑΚΙΖΕΙ.

Διαφημίσεις

Kαι εμένα το ίδιο έκανε ο μικρός όταν ξεκινήσαμε το γιαούρτι, ξίνιζε, αναγούλιαζε και κανα δυο φορές έκανε και εμετό...

Το αφηνα λίγες μέρες να ξεχαστει το θέμα γιαουρτίου και μετα δοκίμαζα πάλι... Με λίγη υπομονή το γιαούρτι έχει καταλήξει τώρα να είναι απο τα αγαπημένα γέυματά του!

Η συμβουλή μου είναι να μην την πιέζεις πολύ και να δοκιμάζεις μετα απο μερικές μέρες πάλι.

Ελπίζω να έχετε καλά αποτελέσματα με το καιρό!

:D

G9FN.jpg.png

εμας απο την αρχη το λατρεψε βεβαια οταν του εδωσα κανονικο ξινισε ομως του δινω παιδικα με μπισκοτο κλπ και τρελαινεται...τι γιαουρτακι του δινεις?

my baby was my reborn...

Εμένα γενικά είναι πολύ καλόφαγο μωρό! ότι του έχω δώσει το δέχεται ευχάριστα (εκτός από το βιολογικό ρυζάλευρο... σε διάφορες παραλαγές κρέμας!).

Γιαουρτάκι έχουμε ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό και το έφαγε όλο με τη μία!

Δεν του έχω δώσει παιδικά... έχει φάει από αυτά που τρώμε και εμείς! τον έχω δοκιμάσει με αγελαδινά, πρόβεια και γίδινα και σε όλα είναι ΟΚ!

Θα σου πρότεινα, εκτός από το να αφήνεις λίγες μέρες κενό και να ξαναδοκιμάζεις αργότερα... να αλλάξεις και μάρκες/γεύσεις!

Επίσης, για να μην μπεις στη διαδικασία να βάλεις λίγο μέλι (δεν ξέρω αν ο γιατρός σου σας το επιτρέπει ακόμα...) μπορείς να το ανακατέψεις με κάποιο γλυκό φρούτο... πχ μπανάνα (έτσι θα γλυκάνει και θα γίνει σας τα παιδικά επιδόρπια!)

Υπομονή και καλή επιτυχία!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Μέλι όχι κορίτσια, είναι πολύ μικρά ακόμα!!!

Μας πήρε και εμάς καιρό να συνηθίσουμε το γιαούρτι... κανά μηνα και παραπάνω μην πω... πάντα κοινό γιαούρτι όχι παιδικό, κατά προτίμηση βιολογικό... επιμέναμε όμως γιατί ήθελα να σταματήσει να τρώει την κρέμα για απογευματινό, που δεν τρελλαινόταν κιόλας!

Τελικά από την πολύ επιμονή το έφαγε στη θάλασσα... μετά το μπανάκι του άνοιξε η όρεξη!!! :lol::lol: Επίτηδες του το έδωσα το πρωί (και τα φρούτα το απόγευμα) γιατί είχα παρατηρήσει ότι το πρωί πεινούσε περισσότερο!!! :wink:

Αχ, κορίτσια και εγώ το έχω καημό να φάει γιαούρτι...έχω δοκιμάσει απλό αγελαδινό, πρόβειο, κατσικίσιο, βιολογικό, μη βιολογικό, παιδικό, παιδικό βιολογικό με φρούτα, απλό αγελαδινό με φρούτα....ότι μπορείτε να φανταστείτε! Αποτέλεσμα: μια έκφραση απέραντης αηδίας!!!!!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΞΙΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ xrysalis

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Εγώ δοκίμασα διάφορα μόνο άσπρα και έβαζα και φρούτα μέσα. Είναι λίγο ξινά όλα όμως. Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα το Νουνού white, το βγάζω από το ψυγείο κανένα 20 λεπτο πριν για να μην είναι πολύ κρύο και το .......χλαπακιάζει.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟ

Ο σύζυγός μου μου είπε πως τα επιδόρπια γιαουρτιού δεν είναι πραγματικό γιαούρτι, είναι "φτωχό" υποκατάστατο. Έτσι έχει ακούσει. Αλέκα, ή όποια άλλη, ξέρεις κάτι παραπάνω;

Ο μικρός έχει δοκιμάσει κατσικίσιο αλλά δεν του πολυαρέσει (τον ξινίζει) και σκεφτόμουν να έκανα μια παρασπονδία να του δώσω παιδικό γαούρτι, αλλά τώρα μετά από αυτά που έμαθα το σκέφτομαι :roll:

Ευχαριστώ

ετσι ακριβως οπως σου τα ειπε ο συζηγος σου ειναι marle μου.εσυ κατευθειαν στο κατσικισιο? δεν μυριζει αυτο? εγω δεν χω δοκιμασει ποτε.εγω συνηθως περνω το ολυμπος βιολογικο ( αγελαδινο ).απο πολυ μικρο ομως του εδινα κανονικο γιαουρτι για μεγαλους.εγω δεν ειχα προβλημα γιατι μεχρι σχεδον 2 ετων ετρωγε τα παντα απροβληματιστα.τωρα αντιμετωπιζω μεγαλο ζορι,που δεν τρωει σχεδον τιποτα.

rQGhp3.png

Οικογενειακώς τρώμε βιολογικό κατσικίσιο, από τότε που ήμουν έγκυος, οπότε δεν το σκέφτηκα καν. Φοβάμαι άλλωστε τα αγελαδινά που παράγονται τόσο μαζικά, είναι και οι τρελές αγελάδες :roll:

Διαφημίσεις

Οικογενειακώς τρώμε βιολογικό κατσικίσιο, από τότε που ήμουν έγκυος, οπότε δεν το σκέφτηκα καν. Φοβάμαι άλλωστε τα αγελαδινά που παράγονται τόσο μαζικά, είναι και οι τρελές αγελάδες :roll:

και καλά κάνεις! και 'γω αυτά φοβάμαι και μόνο πρόβειο ή γίδινο του δίνω!

ε, για τρελά κατσίκια δεν έχουμε ακούσει τουλάχιστον:lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol: