Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλημερα σας.θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε γιατι αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα.ο μπεμπησ μου 3.5μηνων αρχισε διαροιες.χωρις πυρετο,πονο ή γκρινια. καναμε εξετασεισ κοπρανων 2 φορεσ και αιματος. η γιατροσ υποπτευεται αλλεργια σε γαλα. πηραμε χωρις λακτοζη αλλα' θα βελτιωθει σε2βδομαδες ειπε... φοβαμαι μην παθει αφυδατωση απο τισ διαροιες οπως η κορη μου που καταληξαμε νοσοκομειο...η γιατρος ειπε οτι δεν υπαρχει φαρμακο.....περιμενω δηλ ποσο θα αντεξει για να το παω νοσοκομειο..........

Διαφημίσεις

καλημερα σας.θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε γιατι αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα.ο μπεμπησ μου 3.5μηνων αρχισε διαροιες.χωρις πυρετο,πονο ή γκρινια. καναμε εξετασεισ κοπρανων 2 φορεσ και αιματος. η γιατροσ υποπτευεται αλλεργια σε γαλα. πηραμε χωρις λακτοζη αλλα' θα βελτιωθει σε2βδομαδες ειπε... φοβαμαι μην παθει αφυδατωση απο τισ διαροιες οπως η κορη μου που καταληξαμε νοσοκομειο...η γιατρος ειπε οτι δεν υπαρχει φαρμακο.....περιμενω δηλ ποσο θα αντεξει για να το παω νοσοκομειο..........

Εμάς όταν είχαν αλλεργία μας έδωσε υδρολυμένο, νομίζω ότι είναι διαφορετικό από αυτό που είναι απλώς χωρίς λακτόζη. Πάντως ήταν ακριβό και εκ των υστέρων έμαθα ότι τα καλύπτουν τα ταμία (σε περίπτωση που δεν το ξέρεις)

• 2 weeks later...

Και το δικό μου μωρό έκανε αλλεργία στο γάλα όταν ήταν 1 1/2 μηνών περίπου, αλλά δεν είχε τα συμπτώματα που περιγράφεις εσύ. Ο δικός μου κάθε φορά που έτρωγε, κάθε φορά όμως, έκανε κακά και ούρλιαζε από τον πόνο. Δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Η παιδίατρος μας έδωσε υποαλλεργικό γάλα με υδρολυμένη πρωτείνη και μέσα σε 2 μέρες είχε ηρεμίσει. Τώρα είναι 4 1/2 μηνών και πίνει ακόμα το ίδιο γάλα.

Όπως είπαν και οι κοπέλες παραπάνω πρέπει το γάλα να είναι υποαλλεργικό και όχι απλά χωρίς λακτόζη (είναι πολύ σπάνια η δυσανεξία στη λακτόζη σε τέτοια ηλικία) . Ενημερώσου λοιπόν αρχικά για το κατάλληλο γάλα και θα έλεγα να σκεφτείς και την αλλαγή παιδιάτρου εάν έχεις τον ίδιο που είχες και στο πρώτο σου παιδί. Δεν υπάρχει λόγος να πάθει αφυδάτωση και να τρέχεις, χρειάζεται απλά το κατάλληλο γάλα. Κάνε αναζήτηση στο forum για :'αλλεργία στο γάλα αγελάδας' και θα βρεις την άκρη.

Το κορίτσι μας γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 2008

• 1 month later...

Καλησπέρα σε ολους.Το μωρό μου ειναι 3 μηνων και το θηλάζω.Επεστρεψα όμως στην εργασια μου και τις ώρες που λείπω του δίνει ο σύζυγος μου ένα γεύμα απο το δικό μου γάλα και ένα με ξένο.Παρατήρησα όμως ότι το ξένο γάλα το κανει εμετό και σήμερα μου εμφάνισε κοκκινίλες στο λαιμό και λίγες στο κορμακι του.Ο παιδίατρος μου είπε πως γι αυτο λενε πως πρεπει να υπάρχει αποκλειστικός θηλασμός μέχρι τον 6 μήνα...Ομως λόγο της οικονομικής κρίσης,δε τολμαμε καν να ζητήσουμε 6αμηνο,διότι μόλις λήξει η άδεια μας περιμενει μία ωραία απόλυση.Εχει συμβεί σε καμία άλλη μαμά αυτο?Δυστυχώς δε μπορώ να συλλέξω μητρικό γάλα για 2 γεύματα.Τι μπορώ να κάνω?Μου είπε να πάρω ενα υποαλλεργικο γάλα ΗΑ.Ηelp!!!!φοβαμαι μη πάθει ξανά το ίδιο!!

Διαφημίσεις

γιατί δεν μπορείς να συλλέξεις γάλα για δύο μερίδες?

Πάνε στην ενότητα του θηλασμού και ρώτα τα κορίτσια να σε βοηθήσουν. Εγώ δεν θήλασα εξαιτίας περιβάλλοντος, όχι ότι δεν είχα γάλα. βοήθεια δεν είχα.

Σίγουρα θα τα καταφέρεις με αποκλειστικό θηλασμό. Ρώτα και τα κορίτσια.

Lr4cp2.pngIP5up2.png