Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τελευταίος μήνας κ μαγνήσιο

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!!

Εσείς παίρνετε ακόμα μαγνήσιο στον 9ο μήνα ή σας το 'εκοψε ο γιατρός;; Εμένα 38η βδομάδα μου είπε ακόμα να το παίρνω (1 την ημέρα) γιατί λέει η λήψη του μαγνήσιου δεν καθυστερεί την έναρξη των συσπάσεων του τοκετού.

Εκτός από τις συσπάσεις υπάρχει κ 'αλλος λόγος που το παίρνουμε;;

M1fyp3.png

g5E6p3.png

Διαφημίσεις

Για τους πόνους και για να μην κανει συσπασεις η μητρα.Φυσικά όταν θα φτάσει η ώρα να γεννήσεις δεν θα εμποδίσει το μαγνήσιο τις συσπάσεις δτου τοκετού!

Εγώ είμαι 4 μήνα και όποτε έχω πόνους χαμηλά στη κοιλιά το πέρνω και μου περνάνε ..με βοηθάει επίσης και στα πετρώματα που έχω κάποιες μέρες.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

εγω πηρα μαγνησιο μονο για 10μερεσ μεχρι να μπω στον 9ο και αυτο γιατι ειχα πολυ εντονεσ συσπασεισ στα τελη του 8ου!!οταν μπηκα στον 9ο ο γιατροσ μου το εκοψε γιατι μου λεει οποια μερα πλεον και να γινει κατι ειμαστε οκ!αυτο μου ειχε πει και η μαια στο κεντρο φαιναρετη που παω για ανωδυνο τοκετο!!μηπωσ εχεισ προγραμματισει καισαρικη?η το μωρο ειναι πολυ μικρο και θελει να καθυστερησει κατι?:D

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!

Κι εμένα μου είπε να το παίρνω παρότι περιμένω να με πιάσουν οι πόνοι κ δεν έχουμε προγραμματίσει (ακόμα) καισαρική.

iliostalakth και SKEK εσείς τελικά πώς γεννήσατε;; Σας έπιασαν φυσιολογικοί πόνοι ή όχι εξαιτίας από το μαγνήσιο;

M1fyp3.png

g5E6p3.png

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!

Κι εμένα μου είπε να το παίρνω παρότι περιμένω να με πιάσουν οι πόνοι κ δεν έχουμε προγραμματίσει (ακόμα) καισαρική.

iliostalakth και SKEK εσείς τελικά πώς γεννήσατε;; Σας έπιασαν φυσιολογικοί πόνοι ή όχι εξαιτίας από το μαγνήσιο;

Εγώ έτσι κι'αλλιώς δεν μπορούσα να γεννήσω φυσιολογικά γιατί το μωράκι ερχόταν ανάποδα και πλαγιαστά, είχε κάνει την κοιλιά μου κούνια ένα πράγμα. Εκτός αυτού ήταν και πολύ ψηλά για να φανταστείς σε ΄.ολη την εγκυμοσύνη δεν είχα εμετούς και στον 9ο είχα εμετούς που με πίεζε στο στομάχι. Γι'αυτό έπερνα μαγνήσιο, για να μην αρχίσουν οι συσπάσεις για τοκετό. Φυσικά στον 8ο είχα πολλούς πόνους και καθημερινές συσπάσεις. Πήγα 3 φορές στην κλινική έτοιμη για να γεννήσω :lol::lol:

Γέννησα με καισαρική ολική αναισθησία. Μπήκα 8 στο χειρουργείο, 8.13 γέννησα, 8.45 βγήκα και θήλασα.

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και μη φοβάσαι.

Διαφημίσεις

Εγώ έτσι κι'αλλιώς δεν μπορούσα να γεννήσω φυσιολογικά γιατί το μωράκι ερχόταν ανάποδα και πλαγιαστά, είχε κάνει την κοιλιά μου κούνια ένα πράγμα. Εκτός αυτού ήταν και πολύ ψηλά για να φανταστείς σε ΄.ολη την εγκυμοσύνη δεν είχα εμετούς και στον 9ο είχα εμετούς που με πίεζε στο στομάχι. Γι'αυτό έπερνα μαγνήσιο, για να μην αρχίσουν οι συσπάσεις για τοκετό. Φυσικά στον 8ο είχα πολλούς πόνους και καθημερινές συσπάσεις. Πήγα 3 φορές στην κλινική έτοιμη για να γεννήσω :lol::lol:

Γέννησα με καισαρική ολική αναισθησία. Μπήκα 8 στο χειρουργείο, 8.13 γέννησα, 8.45 βγήκα και θήλασα.

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και μη φοβάσαι.

Ολική αναισθησία και θήλασες σε 45 λεπτά;; Μπράβο σου! Μακάρι να τα καταφέρω κ εγώ αν και σε περίπτωση καισαρικής θα προτιμούσα επισκληρίδιο. Εσύ αλήθεια γιατί έκανες ολική;

M1fyp3.png

g5E6p3.png

Ολική αναισθησία και θήλασες σε 45 λεπτά;; Μπράβο σου! Μακάρι να τα καταφέρω κ εγώ αν και σε περίπτωση καισαρικής θα προτιμούσα επισκληρίδιο. Εσύ αλήθεια γιατί έκανες ολική;

Επειδή είμαι αρκετά αγχώδης από μόνη μου, δεν υπήρχε περίπτωση να είμουν ψύχραιμη ακούγοντας τους γιατρούς και βλέποντας τα πρόσωπά τους και ιδίως χωρίς τον άντρα μου εκεί κοντά (βλέπει τσίμπιμα από κουνούπι και πανικοβάλλεται).