Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πειτε μου κι εσεις την γνωμη σας

mamavicky

Recommended Posts

λοιπόν κλείσαμε εκκλησία βαφτιστικά προσκλητήρια μπομπονιέρες όλα για 2/10. λέγαμε να το κάνουμε σπίτι με φαγητό αλλά τελικά μαζεύτηκαν 65 άτομα.έτσι όπως τα υπολόγησα για το σπίτι θέλω καμιά πεντακοσάρα ευρώ.πήγαμε σε μια ταβέρνα -χάλια όμως- σαν σουβλατζίδικο και μας ειπε 12 το άτομο με καλό φαγητό και χορό αλλά χάλια περιβάλλον(και μόνο που το ξέρουμε σαν σουβλατζίδικο) σκέφτομαι λοιπόν πως επειδή η βά΄φτιση είναι νωρίς στις 5 το απόγευμα στις 6 είναι νωρίς για να φάει ο κόσμος. έλεγα λιπόν να πάμε στην δωδώνη για γλυκό κ παγωτό.έτσι θα μας στοιχίσει κ πολύ λιγότερο κ δεν θα ταλαιπωρηθούμε.

ακούω γνώμες.......:?

Διαφημίσεις

μπορεις να κανεις κετερινκ εξω στην εκκλησια αν αφηνει ο παπας.Εγω εκανα στη κορη μου και μου βγηκε 7.90 το ατομο κρυο φαγητο ( πιτακια σαντουιτσακια κ.α0 αφθονο ποτο και τα γλυκακια μεσα στη τιμη.Εφερα και μια κοπελα που ηταν ντυμενη νεραιδα (90ευρω 1 1/2 ωρα) και διασκεδαζε τα παιδακια και ηταν πολυ καλα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

βρες τηλ παρε ( εγω τα βρηκα απο το τηλ καταλογο)και πες τι θες και ζητα προσφορες να στα στελνουν με e mail θα ακουσεις διαφορα αλλα θα βρεις αυτο που σου ταιριαζει απλως θελει λιγο ψαξιμο κανε και παζαρια πιανουν αυτο το καιρο !!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ειχα ενα τραπεζι με φρουτ παντς σε ποτηρι σαμπανιας μετα απο κρυα εχε πιτακκια διαφορα βολαν με σαλαμι σουδακια με ρωσικη και λουκανικακι τορτιγιες με φιλαδελφια μυρωδικων και αλλαντικα κις αλλαντικων με σπανακι μπομπες αλλαντικων και διαφορα γλυκακια μους σε σφυνακι και κοκακια ταρτακια σε αλλο τραπεζι, ποτο ειχα μονο μπυρα σε βαρελι και αναψυκτικα νερα σοδες χυμους ολλα απεριοριστα σερβις 2 ατομα ο εξοπλισμος τεντες μπουφες -μπαρ τραπεζομαντιλα χαρτοπετσετες παγος 2 ροτοντες 20 καρεκλες τραπεζι για σταντ ποτηρι νερυ -αναψυκτικου γιαλινα, στολισμος μπουφε - τραπεζιων στο χρωμα της επιλογης . Για απογευμα ηταν πολυ καλο και να φανταστεις μας πηρε 11 30 το βραδυ περασαμε πολυ καλα !!!!!!

Διαφημίσεις