Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι σερβιτσιο?

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,θελω βοηθεια!!!!

σε λιγες μερες εισαγουμε κρεμουλα στην καθημερινοτητα μας!!!

εχω αγχωθει ομως κι επειδη ειμαι ψιλοασχετη θελω να αγορασω κουταλακι και πιατακι!!!!

μου εχουν πει για το κουταλακι διαφορα!!!

δοντακι δεν εχουμε οποτε λογικα θα πρεπει να παρω 1 μαλακο κουταλι για να μην τραυματιζονται τα ουλα,σωστα?

μου εχουν πει για κουταλι σιλικονης!!!!

επισης το πιατακι να ειναι λεει με χρωμα,σκεφτομουν κατι που να μην γλυστραει κι εχω δει επισης και 1 πιατακι το οποιο βαζεις νερο ζεστο και διατηρειται και το φαγακι ζεστο!!!!

τα φωτα σας κοριτσια!!!

δωστε και σωστε!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

Τα κουταλακια με τη σιλικονι μπροστα εμενα με βολεψαν παρα πολυ γιατι ειναι και μικρουτσικα και χωρανε ακριβως την μπουκιτσα που πρεπει να φαει το μικρουλι..

Τωρα τα πιατακια τι να σου πω.. Υπαρχουν παρα πολλα στο εμποριο.. παρε οποιο σου αρεσει.. κοιτα μονο να ειναι καλης ποιοτητας γιατι πχ σε μερικα ξεφλουδιζουν με το πλυσιμο οι παραστασεις η ξεθωριαζουν τα χρωματα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

εχτές έκανα ακριβώς αυτές τις αγορές :lol:

κουταλάκι σιλικόνης και πιατάκι

κουταλάκια πήρα της chicco αν και τελικά μάλλον έκανα λάθος γιατί είναι σχετικά μεγάλα...

οπωσδήποτε σιλικόνης πάρε, δε φοβάσαι μην χτυπήσει το παιδί

πιατάκια πήρα 3 με σχεδιάκια Bob σφουγγαράκης :lol:

τα πήρα όλα απ το Jumbo που έχει πολύ μεγάλη ποικιλία

έδωσα μεγαλύτερη βάση στην ποιότητα του κουταλιού κι όχι του πιάτου

τα πιάτα κάνουν 1-2 ευρώ το ένα... δε βαριέσαι... αν χαλάσουν θα τα αλλάξουμε να πάρουμε και νέα σχέδια :wink:

Ναι οντως της κικο ειναι πολυ μεγαλα..

Για αρχη προτιμήστε αυτα (ειναι οτι μικροτερο υπαρχει αλλα εμενα με εξυπηρετησαν για αρκετους μήνες)

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090105&itmid=1987#

και για τη συνεχεια αυτα.. ειναι λιγο μεγαλύτερα, δεν ειναι απο σιλικονη αλλα ειναι απο ενα σχετικα μαλακο πλαστικο που επισης δεν τραυματιζει το παιδι..

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090105&itmid=869

Επισης πολυ βολικα ειναι κι αυτα, σε μεγεθος ειναι οσο τα δευτερα που προτεινω, οχι δηλαδη για τον πρωτο μήνα. εμενα με βολεψαν παρα πολυ και στις διακοπες, γιατι εχουν τη θηκη τους οποτε μπορεις να τα κουβαλας παντου καθαρα και περιποιημενα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

εμείς χρησιμοποιούμε τα δεύτερα που προτείνει η dora,αυτά της nuk, άψογα μου φαίνονται,μας έχουν καταβολέψει. 8)

Πιατάκια πήρα τις ίδιας εταιρείας,ένα σετ απο 2,το ένα πορτοκαλί το άλλο πράσινο που έχουν και καπάκι και μπορούν έτσι να χρησιμοποιηθούν και σαν ταπεράκι αν χρειαστεί.

Εντωμεταξύ έχω και κάποια παλιά του γιού μου απο mothercare.

Διαφημίσεις

O παιδιατρος μου απαγορεψε γενικα το υλικο συλικονη γιατι μπορει να το κοψει το μωρο και να πνιγει...

Πηρα της chicco δυο να αλλαζω απο μαλακο πλαστικο για 6 μηνων (εχει κιτρινο και κοκκινο) και πιατακι Ιωνιας (πορσελανινο) με ζωακια και πολλα χρωματα καθως και απο την Παρουσιαση MF Γερμανικα.

Θα σε βολεψει ενας βραστηρας επισης για να ετοιμαζεις το νερο και δυο τρεις σαλιαρες ,πιο καλες ειναι οι πλαστικες (τα φρουτα βαφουν τα ρουχα προσοχη).

φιλια

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ..

vivian META ,

το σκεφτηκα κι εγω αυτο με το κουταλακι που λες!!!

βραστηρα εχω ηδη!!

επισης δεν ξερω τι ειναι καλυτερο πιατακι:το πορσελανινο,το πλαστκο ή η μελαμινη?

κοριτσια λιγη βοηθεια!!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

στη μελαμινη πιστευω θα βγαινουν τα χρωματα.

Το πορσελανινο ειναι καλυτερο αλλα ειναι πιο βαρυ.

Το πλαστικο δεν εχει αρκετη εμφανιση αλλα ειναι πιο ελαφρυ.

Καλυτερα παρε κανα πλαστικο της chicco και βαλε τη μανα σου να παρει δωρακι στο μωρο το πορσελανινο...

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ..

Εμείς χρησιμοποιούμε σαν αυτά της nuk που λέει η dora αλλά είναι είναι άλλης εταιρίας -δεν μου 'ρχεται τώρα ΦΤΟΥ :oops: - λίγο πιο φθηνά, αγορασμένα από το jumbo.

Έχουν πολύ καλό μέγεθος, το μακρύ χέρι βοηθάει πολύ στο τάισμα, είναι αρκετά μαλακά και σκουπίζουν τέλεια ό,τι πασαλειφτεί γύρω από το στοματάκι :wink:

Κατά τη γνώμη μου μπορείς να τα πάρεις από την αρχή.

Πιατάκι μέχρι που άρχισε να ενδιαφέρεται να φάει μόνος του είχα ένα πήλινο που μας είχαν κάνει δώρο όταν γεννήθηκε ή όποιο άλλο αντιστοιχο σκεύος ήταν καθαρό.

Δεν νομίζω ότι 6 μηνών θα δόσει το μωρό σημασία στο σκεύος που τον ταϊζεις :wink:

Ούτως ή άλλως για αρκετό διάστημα στο χέρι σου θα το κρατάς, για να μη βρεθεί κατα λάθος στο πάτωμα :lol:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Στην αρχή χρησιμοπιούσα μία γυάλινη κούπα οπότε έβλεπα και πόσο έφαγε και ένα απλό μεταλλικό κουταλάκι του γλυκού. Τώρα πάλι χρησιμοποιω γυάλινο μπολ και κουταλάκι του γλυκού, απλα λίγο μεγαλύτερο. Αν και μου έφεραν δώρο πλαστικά πιατάκια και κουταλάκια σικλικόνης προτιμώ τα πορσελάνινα γιατί΄νομίζω ότι πλένονται καλύτερα. Εξάλλου δεν πολυεμπιστεύομαι το πλαστικά όταν ερχονται σε επαφή με θερμό φαγητό.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,

θα συμφωνησω με την ilonka19, ειχα παρει τα κουταλακια της nuk, και μαλιστα 4, δεν μας βολεψαν καθολου :? , βασανιζοταν το παιδακι μου να φαει, και εγω νομιζα οτι δεν ηθελε το φαγητο :( ...μια μερα που τον ειχε η μαμα μου του εδωσε με το κλασικο σιδερενιο κουταλακι, και εφαγε μια χαρα... :):) και οσο για πιατακι, ξεκινησαμε με το μικρο φλιτζανακι του καφε, στην αρχη ετρωγε πολυ λιγο...και σταδιακα περασαμε στο ποτηρακι του κρασιου, τωρα τρωει στα μπολακια του παγωτου, τα εχω και σε εντονα χρωματα οποτε βολεψαν :wink: ...

καλημερα εγω εχω 2 σερβιτσια πορσελανινα ιωνια αλλα ειναι βαρια και επικυνδινα αν σπασουνε νομιζω οτι ειναι για μεγαλυτερα παιδακια.τωρα χρησιμοποιουμε πλαστικα της nuk με αντιολισθιτικο πατο και ειναι πολυ καλα γιατι δεν γλιστρανε οταν παει να τα πιασει το μωρο.

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png