Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ευαίσθητη περιοχή

Recommended Posts

Συνηθίζω να αποτριχώνω την ευαίσθητη περιοχή με ξυραφάκι και μετά να βάζω κρέμα για μωρά. Τελευταία όμως βγάζω κόκκινα σπυράκια,αν και κάθε φορά χρησιμοποιώ καινούριο ξυραφάκι. Τι προτείνετε?

Διαφημίσεις

προτεινω να σταματησεις το ξυραφακι και να ξεκινησεις καποια αλλη μεθοδο αποτριχωσης στην ευαισθητη περιοχη.

εγω κανω αποτριχωση τα τελευταια χρονια και η επιδερμιδα ειναι οκ.

παλιοτερα με το ξυραφακι που εκανα ειχα θεμα με κοκκινιλες και σπυρακια,οποτε αλλαξα μεθοδο.

αν εσυ ομως εχεις πρωτη φορα σπυρακια μηπως να εβαζες την bepanthol που ειναι κρεμα σωματος ή για αναπλαση;

αν συνεχιστει πηγαινε σε ενα δερματολογο.

• 5 weeks later...

κορίτσια να ρωτήσω κάτι?όσες κάνετε αποτρίχωση με κερί ..πόσο μήκος πρέπει να έχει η τρίχα για να πας στην αισθητικό?σκέφτομαι να κάνω γιατί τώρα με το μπεμπέ..δεν προλαβαίνω να περιποιούμαι και δεν νιώθω καλά.πονάει ε?

καιγω ξυραφακι κανω. η αληθεια καιγω εχω το προβλημα μετα σπυρακια. να ρωτησω καιγωκατι αλλο? μετην αποτριχωση οταν λεμε κανετε μονο γραμμη μπικινι? πως να το πω εδω τωρα......εμμμ θελω να πω ηαποτριχωση γινετε και λιγο πιο πολυ στην περιοχη και προς τα κατω? πιο...προς τα μεσα οχι μονο στη γραμμη... ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα..supermama αποτριχωση σε αισθητικο η ακομα και μονη σου μπορεις να κανεις σε ολη την ευαισθητη περιοχη και οχι μονο στη γραμμη του μπικινι αναλογα με τι θες εσυ.Ποναει αλλα αντεχεται και ειδικα οσες εχετε γινει και μαμαδες εχετε αντεξει μεγαλυτερους πονουσ..!εγω εκανα ξυραφακι και για καποιο χρονικο διαστημα ξεκινησα κερι σε αισθητικο με αποτελεσμα να αποδυναμωσουν πολυ οι περισσοτερες τριχες να μην μπορουν να βγουν και να γεμιζω ολο σπυρακια με πυον και γυρισμενες τριχες...δραμα η κατασταση:evil: οποτε γυρισα και εγω και παλι στο αγαπημενο μου ξυραφακι και χωρις πονο:cool:αν ξυριζομαι συχνα (καθε μερα πχ..το αποφευγω)γεμιζω σπυθουρακια αλλα με κρεμα περνανε..πιστευω οτι δεν πρεπει να ανησυχεις.Αν συνεχιστουν πηγαινε σε δερματολογο οπως προτιναν