Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΜΟΝΟ NESTLE 2+

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες. Ο μικρός μου έχει κλείσει τα 3 και πίνει εδώ κι ένα χρόνο το γάλα της NESTLE 2+μεγαλώνω.

Εδώ και κάποιες μέρες επιχείρησα να του δώσω και το advance και το NOUNOU KID. Τίποτα. Αν δεν είναι το "γάλα" του, δεν πίνει καθόλου!!! Τι να κάνω? Είναι απο τα παιδιά που πίνει αρκετό γάλα το βράδυ και σίγουρα δεν θέλω να διακινδυνεύσω να το μειώσει κατά πολύ ή χειρότερα να το κόψει τελείως!

Η ερώτησή μου είναι: Υπάρχει πρόβλημα αν συνεχίσει να πίνει αυτό το γάλα ή πρέπει οπωσδήποτε να το γυρίσουμε στο φρέσκο??

Τα φώτα σας plz:!:

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

Διαφημίσεις

νομιζω οτι αρεσει στο παιδακι

εμενα η κορη μου 19μηνων ωρα επινε μονο αλμιρον καποια στιγμη δεν βρισκαμε το συγκεκριμενο και αναγκαστικα πηραμε advanced 1 2 φορες δεν ηπιε μετα το επινε μια χαρα

τωρα πινει 1 μπουκαλι την ημερα

και εκει που λεγαμε οτι χασαμε ηρθανε τα θαυματακια μας

η αννα μαρια μας γεννηθηκε στις 16/2/2009

και ο μπεμπης στις 17/7/2010

Εγω προσωπικα δεν το βρισκω κακο. Δηλάδη και εγω εμπλουτισμενο του δινω αν και θα επινε και το φρεσκο. Αν πιστευεις οτι πρεπει να περασει στο φρεσκο μπορεις να το αναμιγνυεις΄λιγο λιγο μεχρι που να πινει μονο φρεσκο.

Καλησπέρα μανούλες. Ο μικρός μου έχει κλείσει τα 3 και πίνει εδώ κι ένα χρόνο το γάλα της NESTLE 2+μεγαλώνω.

Εδώ και κάποιες μέρες επιχείρησα να του δώσω και το advance και το NOUNOU KID. Τίποτα. Αν δεν είναι το "γάλα" του, δεν πίνει καθόλου!!! Τι να κάνω? Είναι απο τα παιδιά που πίνει αρκετό γάλα το βράδυ και σίγουρα δεν θέλω να διακινδυνεύσω να το μειώσει κατά πολύ ή χειρότερα να το κόψει τελείως!

Η ερώτησή μου είναι: Υπάρχει πρόβλημα αν συνεχίσει να πίνει αυτό το γάλα ή πρέπει οπωσδήποτε να το γυρίσουμε στο φρέσκο??

Τα φώτα σας plz:!:

Εγω απλα θα σου προτεινα να την αποφυγεις αυτη την μαρκα γιατι εχει κατηγορηθει για πολλα.

Προτιμησε την Νουνου ή οποιαδηποτε αλλη αλλα οχι αυτην...:rolleyes:

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά δεν πειράζει κι αν πίνει ακόμα γάλα του κουτιου σωστά? Φυσικά θα επιμείνω λίγο ακόμα και θα δοκιμάσω και τη μέθοδο της ανάμιξης και θα δούμε.

Εγω απλα θα σου προτεινα να την αποφυγεις αυτη την μαρκα γιατι εχει κατηγορηθει για πολλα.

Προτιμησε την Νουνου ή οποιαδηποτε αλλη αλλα οχι αυτην...:rolleyes:

:shock::shock::shock: Για τι έχει κατηγορηθεί δηλαδή? Δεν έχω ακούσει τίποτα. Μη μου λες τέτοια, διότι απο τότε που κόψαμε τη σκόνη NESTLE πίνει. Για πες....

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

Διαφημίσεις

και ο γιος μου ο μεγάλος που κοντεύει τα 4 αυτό ακριβώς το γάλα πίνει. δε βρίσκω κάποιο ιδιαίτερο λόγο να του το αλλάξω.

σα μάρκα τη προτιμώ γιατί είναι η μόνη ελληνική. η νουνού δεν είναι. (όχι βέβαια ότι παίζει κάποιο ρόλο).

φρέσκο πάντως δεν έχει πιει και ο δικός μου γιατί δε το θέλει.

και φοβάμαι τους πειραματισμούς μήπως και σταματήσει να πίνει γάλα.

επίσης η δική μου παιδίατρος υποστηρίζει ότι τα παιδικά γάλατα είναι πιο ενισχυμένα.

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

σα μάρκα τη προτιμώ γιατί είναι η μόνη ελληνική. η νουνού δεν είναι. (όχι βέβαια ότι παίζει κάποιο ρόλο).

Ελληνική εταιρεία δεν είναι, αλλά έχει ένα εργοστάσιο στην Πάτρα και απασχολεί κάποιες εκατοντάδες Έλληνες υπαλλήλους. Οπότε αυτο δεν είναι κριτήριο, 'οπως πολύ σωστά λες.

Κριτήριο είναι αν είναι καλό σαν γάλα για τα μωρά μας. Για τί έχει κατηγορηθεί το Nestle παιδιά?

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Να κοιτάτε τη σύσταση του γάλακτος. Αν υπάρχουν γλυκαντικές ουσίες (το συγκεκριμένο έχει πολλές), οπωσδήποτε βουρτσισμα δοντιών μετά. Πρόβλημα είναι να πίνει γάλα όταν ξυπνάει τη νύχτα, πριν κοιμηθει για μεσημέρι και ηζάχαρη μετά να δουλεύει υπερωρίες.

κι εγώ στην κόρη μου που είναι 4,5 αυτό δίνω .. βασικά είναι αυτό που έχει το περισσότερο σίδηρο γι' αυτό της το δίνω .. στο γιό μου δε, δίνω το Noulac ..

σκέφτομαι να της το κόψω όταν θα πάει 6-7 και να της δίνω το advance και σταδιακά να της βάλω στο φρέσκο γάλα (αν και τρώει δημητριακά με φρέσκο γάλα οπότε η γεύση δεν θα είναι ξένη) ..

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

γεια σου!! να σου πω τι εκανα εγω οταν 1 1/2 ετων τις αλλαξα το νεσλακ 1 με φρεσκο...στο μπουκαλι που της ετοιμαζα εβαζα και λιγο φρεσκο..δηλ. αν ηταν 200 μλ της βαζα 180 νεσλακ και 20 μλ φρεσκο για πρωτη μερα...τη δευτερη 150 νεσλακ και 50 φρεσκο...ωσπου σιγα σιγα κοψαμε το νεσλακ κ πινει μονο φρεσκο απο τοτε...δοκιμασε το αν θελεις...