Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τα νευρα μου τα χαπια μου κι ενα ταξι να φυγω..

Recommended Posts

Ειμαι χαλια

φουλ αγχωμενη,εδω και μια βδομαδα αρρωστη και με ενα σωρο δουλειες να τρεχουν με χιλια κι εγω απο πισω να τρεχω και να μην φτανω..μπροστα αυτες απο πισω εγω..για αλλη μια φορα μου πεσαν ολα μαζεμενα..

Εχω τη βαφτιση,ψαχνω για σπιτι γιατι το κ@λοσπιτο που μενουμε δεν παλευεται με τιποτα πλεον..καθε μερα κι αλλα προβλημα μου βγαζει..εχουμε με τον αντρα μου να τρεξουμε για το νεο μαγαζι που ανοιγουμε και εχω και τη μικρη που μου αρχισε τη γκρινια..σχεδον ολη μερα νυσταζει και γκρινιαζει γιατι δε μπορει να κοιμηθει..τα βραδια δε μπορω να κοιμηθω εγω και ολη μερα ειμαι κουρασμενη..υπαρχουν στιγμες που η μικρη κλαιει κι εμενα μου φιανεται σαν νανουρισμα και παει να με παρει ο υπνος..

εχω γινει αποτομη με ολους και μετα στεναχωριεμαι κιολας γιατι μιλησα αποτομα..

Τι να κανω ρε γμτ?γιατι νιωθω ψυχολογικα ρακος?

Διαφημίσεις

ή χαλαρωνεις τους ρυθμους αναζητησης σπιτιου,μαγαζιου κ βαπτισης ή ζητας βοηθεια απο καποιο φιλικο σου προσωπο,δεν νομιζω πως εχεις αλλες εναλλακτικες .

ωστοσο μπορεις να διαχωρισεις τα πραγματα ,ας πουμε οτι μπορεις (κ ναι ειναι εφικτο σε μια μερα να κανονισεις τα περι βαπτισης,ετσι θα τελειωσει αυτο),δλδ οχι πολυ σκοτουρα για μπομπονιερες κοκ ΄παρε οτι βρεις μπροστα σου (πλακα κανω!) απλα μη το πολυ σκαλισεις...εννοω

λυση μπορεις να βρεις ..το νου σου ομως στο νινι σου,ειναι μικρο πολυ δε πρεπει να σε παρει ο υπνος οταν αυτο κλαιει ...ειναι επικινδυνο !

εγώ θα σκεφτόμουν να μειώσω τις δουλειές. μου φαίνεται ότι έχεις πάααρα πολλή κούραση συσσωρευμένη, και αυπνία. συνταγή για μολότωφ δηλαδή.

πρώτα θα ακύρωνα τη βάφτιση. μπορείς να δηλώσεις το όνομα στο δημαρχείο, και να πεις στους συγγενείς ότι θα κάνεις βάφτιση όταν έχεις χρόνο και είσαι πιο ξεκούραστη, π.χ. του χρόνου το καλοκαίρι. Ή θα τους ανέθετα ΟΛΗ την οργάνωση (και το έξοδο) και απλώς θα πήγαινα στη βάφτιση (= θα έχανα ένα απόγευμα αντί για πολλές μέρες).

μετά θα έπαιρνα το μωρό στο κρεβάτι μου να κοιμηθεί δίπλα μου. τα παιδιά ηρεμούν όταν σε νιώθουν δίπλα τους και κοιμούνται καλύτερα. αν θηλάζεις, δεν χρειάζεται να σηκώνεσαι, την θηλάζεις ξαπλωμένη. εμείς κοιμόμαστε μαζί από τη στιγμή που γεννήθηκε και δεν έχω χάσει καθόλου ύπνο (θηλάζω) εκτός από τρία βράδυα που έκλαιγε για μερικές ώρες.

θα ζητούσα βοήθεια από σύντροφο, φίλους και συγγενείς και για άλλα θέματα. μην ντρέπεσαι - όταν έχεις ανάγκη πρέπει να ζητάς βοήθεια (και να μειώνεις δουλειές), γι' αυτό υπάρχουν συγγενείς και φίλοι. αργότερα θα έρθει η σειρά σου να βοηθήσεις.

ή χαλαρωνεις τους ρυθμους αναζητησης σπιτιου,μαγαζιου κ βαπτισης ή ζητας βοηθεια απο καποιο φιλικο σου προσωπο,δεν νομιζω πως εχεις αλλες εναλλακτικες .

ωστοσο μπορεις να διαχωρισεις τα πραγματα ,ας πουμε οτι μπορεις (κ ναι ειναι εφικτο σε μια μερα να κανονισεις τα περι βαπτισης,ετσι θα τελειωσει αυτο),δλδ οχι πολυ σκοτουρα για μπομπονιερες κοκ ΄παρε οτι βρεις μπροστα σου (πλακα κανω!) απλα μη το πολυ σκαλισεις...εννοω

λυση μπορεις να βρεις ..το νου σου ομως στο νινι σου,ειναι μικρο πολυ δε πρεπει να σε παιρνει ο υπνος οταν αυτο κλαιει ...ειναι επικινδυνο !

μωρε εγω τα περι βαφτισης τα εχω τελειωσει απλα μ εχουν πρηξει για το γλεντι(ο Θεος να το κανει 3 κι ο κουκος θα μαστε) και σε ποιο εστιατοριο-ταβερνα θα παμε(βλεπεις τα πεθερικα μου μονο τα δικα τους κρεατα κλπ εμπιστευονται),για γλυκακι μετα τι θα κανω?αυτα τα απλα δεν ειναι καλα κλπ κλπ που εχουν οι οικογενειες..αυτο ειναι το λιγοτερο που με αγχωνει..

ευτυχως δεν κοιμαμαι οταν κλαιει το μωρο ή οταν βλεπω οτι δεν την παλευω τη φροντιζει ο αντρας μου αλλα η μικρη γκρινιαζει γιατι θελει εμενα..οποτε redbull και στη τσιτα η δικια σου..

δυστυχως το μονο που δε μπορω να χαλαρωσω ειναι ο ρυθμος αναζητησης σπιτιου(και ειναι αυτο που με κανει ρακος)..δε μπορουμε να τη βγαλουμε χειμωνα σε αυτο το σπιτι..θα ειμαστε ολοι αρρωστοι μονιμως..μπαζει απο παντου και για να εχω φουλ το καλοριφερ θα πρεπει να πληρωνω 120 ? την ημερα καθοτι κεντρικη θερμανση και μαλιστα με παλιο καυστηρα που τα εχει παιξει..το κορυφαιο απ ολα μας συνεβη πριν 2 εβδομαδες..ημουν στην κουζινα κι επλενα πιατα..με το που ανοιγω τη βρυση με χτυπαει το ρευμα :shock: ΣΟΚ! λεω ιδεα μου θα ειναι απο καπου ηλεκτριστικα..δοκιμαζει ο αντρας μου,το ιδιο..ολη μερα το ιδιο πραγμα..κι αν τυχαινε εκεινη την ωρα να πλενω τα χερακια της μικρης?τι θα εκανα?

η μπανιερα εχει τρυπησει φεραμε υδραυλικο 3 φορες και την εφτιαξε προσωρινα και μας ειπε πως θα πρεπει να ξυλοθει ολη η μπανιερα για να φτιαξει..η ιδιοκτητρια ειναι καθετη και πιστευει οτι ο δικος μας υδραυλικος ειναι ασχετος αλλα δεν φερνει δικο της για να πειστει..σε λιγο καιρο η μικρη δεν θα μπορει να κανει μπανιο στο μπανακι της θα θελει μπανιερα την οποια εγω δε θα μπορω να χρησιμοποιησω γιατι ολο το νερο παει στο μαγαζι που ειναι απο κατω..

ειμαι ετοιμη να σκασω..ολοι οι μεσιτες μας δειχνουν ειτε σαβουρες ειτε πανακριβα σπιτια τα οποια πλησιαζουν τα 1000? μηνιαιως..ελεος

εγώ θα σκεφτόμουν να μειώσω τις δουλειές. μου φαίνεται ότι έχεις πάααρα πολλή κούραση συσσωρευμένη, και αυπνία. συνταγή για μολότωφ δηλαδή.

πρώτα θα ακύρωνα τη βάφτιση. μπορείς να δηλώσεις το όνομα στο δημαρχείο, και να πεις στους συγγενείς ότι θα κάνεις βάφτιση όταν έχεις χρόνο και είσαι πιο ξεκούραστη, π.χ. του χρόνου το καλοκαίρι. Ή θα τους ανέθετα ΟΛΗ την οργάνωση (και το έξοδο) και απλώς θα πήγαινα στη βάφτιση (= θα έχανα ένα απόγευμα αντί για πολλές μέρες).

μετά θα έπαιρνα το μωρό στο κρεβάτι μου να κοιμηθεί δίπλα μου. τα παιδιά ηρεμούν όταν σε νιώθουν δίπλα τους και κοιμούνται καλύτερα. αν θηλάζεις, δεν χρειάζεται να σηκώνεσαι, την θηλάζεις ξαπλωμένη. εμείς κοιμόμαστε μαζί από τη στιγμή που γεννήθηκε και δεν έχω χάσει καθόλου ύπνο (θηλάζω) εκτός από τρία βράδυα που έκλαιγε για μερικές ώρες.

θα ζητούσα βοήθεια από σύντροφο, φίλους και συγγενείς και για άλλα θέματα. μην ντρέπεσαι - όταν έχεις ανάγκη πρέπει να ζητάς βοήθεια (και να μειώνεις δουλειές), γι' αυτό υπάρχουν συγγενείς και φίλοι. αργότερα θα έρθει η σειρά σου να βοηθήσεις.

εξηγω παραπανω για τη βαφτιση..

βοηθεια εχω αλλα ολοι θελουν να τα κανουν με τη δικη τους σειρα κι εμενα στην ουσια για βοηθεια..αμα τους ζητησω κατι και το βρουν,περιμενουν εγω να ειμαι ετοιμη,ντυμενη μπανιαρισμενη κλπ,και να διακτινιστω εκει που ειναι κι ας μην εχω καποιον να κρατησει το μωρο και αν δεν το κανω μετα εχω μουτρα..

το μωρο δυστυχως δεν το θηλαζω πια..και μαζι μου στο κρεβατι που την παιρνω δεν ηρεμει..

Διαφημίσεις

μπορείς να θέσεις τους δικούς σου όρους όταν ζητάς βοήθεια. επίσης, μπορείς να πηγαίνεις οπουδήποτε με το μωρό σου, βάλτο σε ένα μάρσιππο και έφυγες. γιατί όχι;

επίσης, υπάρχουν και οι φωτογραφίες. πες σε όσους σε βοηθάνε να βγάζουν φωτογραφίες και να σου τις δείχνουν/στέλνουν

όλα γίνονται.

εξηγω παραπανω για τη βαφτιση..

βοηθεια εχω αλλα ολοι θελουν να τα κανουν με τη δικη τους σειρα κι εμενα στην ουσια για βοηθεια..αμα τους ζητησω κατι και το βρουν,περιμενουν εγω να ειμαι ετοιμη,ντυμενη μπανιαρισμενη κλπ,και να διακτινιστω εκει που ειναι κι ας μην εχω καποιον να κρατησει το μωρο και αν δεν το κανω μετα εχω μουτρα..

το μωρο δυστυχως δεν το θηλαζω πια..και μαζι μου στο κρεβατι που την παιρνω δεν ηρεμει..

καλησπερα,και πραγματικα ευχομαι να σου πανε καλυτερα τα πραγματα...!!!σε ποια περιοχη ψαχνεις,γιατι εδω που μενω εγω εχει ωραια σπιτια με κανονικες τιμες!(ανατολικα)

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

καλησπερα,και πραγματικα ευχομαι να σου πανε καλυτερα τα πραγματα...!!!σε ποια περιοχη ψαχνεις,γιατι εδω που μενω εγω εχει ωραια σπιτια με κανονικες τιμες!(ανατολικα)

Χαριλαου-Πυλαια ψαχνω

μπορείς να θέσεις τους δικούς σου όρους όταν ζητάς βοήθεια. επίσης, μπορείς να πηγαίνεις οπουδήποτε με το μωρό σου, βάλτο σε ένα μάρσιππο και έφυγες. γιατί όχι;

επίσης, υπάρχουν και οι φωτογραφίες. πες σε όσους σε βοηθάνε να βγάζουν φωτογραφίες και να σου τις δείχνουν/στέλνουν

όλα γίνονται.

θα εβγαζες το εξαμηνακι μεσημερι νταλα ηλιος εξω?γιατι για τετοιες ωρες μιλαμε..ασε που ο μαρσιπος μου πεθαινει τη μεση κοντευει 10 κιλα υγεια να εχει..αλλα τον αντεχω τον πονο για τη μικρη..αλλα να την βγαλω με τετοιο ηλιο καλοκαιριατικα εξω?ακομα και με αντηλιακο καπελο δεν θελω να τη βγαλω..

για Χαριλαου δεν ξερω αλλα ειδικα Πυλαια εχω δει με 2δωματ εως 10 ετων στα 450.δες στον αγγελιοφ της Κυριακης εχει πολλες,ασε που η εποχη σηκωνει παζαρια.εγω μενω πιο ανατολικα κ ειναι γεματο ενοικ!!!!καλη επιτυχια,ευχομαι να βρεις το καλυτερο για σενα!!!

Διαφημίσεις

κι επειδη τωρα το θυμηθηκα μεσιτης μου ειπε το κορυφαιο!!

εκει που μας δειχνει κατι σπιτια και του λεω οτι δε μας ταιριαζουν αυτα και αν εχει καποιο καλυτερο να μας δειξει εστω κι αν κοστιζει παραπανω μου λεει οτι τα καλα σπιτια πανε γυρω στα 750 ?..του λεω βρηκαμε αγγελια με 400 ? σπιτι με τα παντα μεσα(μεχρι και πλυντηριο πιατων),σε 10ετιας πολυκατοικια τα παντα ανακαινισμενα..και η απαντηση του ηταν ε κι εμεις εχουμε τετοια και τα δινουμε σε "δικους" μας..:shock::shock: για σας το καλυτερο που μπορω να κανω ειναι το 750 να το κανω 720:!::!: και υποτιθεται οτι προσπαθουσε να εχει φιλικες σχεσεις με τον αντρα μου..φανταστειτε να τον μισουσε..

κι επειδη θα ρωτησετε γιατι δεν πηραμε αυτο με τα 400 χασαμε την αγγελια γιατι μιση ωρα αφου την εβαλε πηγε ενας αλλος και το νοικιασε επιτοπου..

αλλαξτε μεσιτη,ψαξτε απο αγγελειες κ μην κολλατε με ενα μεσιτη.θα παρει χρηματα αυτος που θα σας βρει το σπιτι που ψαχνετε κ οχι αυτος που θελει να σας πλασαρει αυτο που τον βολευει!!!

αλλαξτε μεσιτη,ψαξτε απο αγγελειες κ μην κολλατε με ενα μεσιτη.θα παρει χρηματα αυτος που θα σας βρει το σπιτι που ψαχνετε κ οχι αυτος που θελει να σας πλασαρει αυτο που τον βολευει!!!

δεν υπαρχει μεσιτης στην Χαριλαου Πυλαια Ν Ελβετια Κ + Α τουμπα που να μην εχουμε μιλησει..απλα μου ηρθε αυτος ο συγκεκριμενος ατο μυαλο και το ανεφερα..

Κάτι δεν πάει καλά με το μεσίτη πάντως....

Επειδή μένω σε αυτές τις περιοχές που αναφέρεις υπάρχουν πάρα πολύ καλά σπίτια με 400? και ακόμα λιγότερο.....με 2 δωμάτια συνήθως αλλά σε πολύ καλή κατάσταση. Τα ενοίκια που αναφέρει είναι για μεζονέτες στα Κωνσταντινουπολίτικα! Πάρε έναν αγγελιοφόρο κορίτσι μου και καλή δύναμη!

θα εβγαζες το εξαμηνακι μεσημερι νταλα ηλιος εξω?γιατι για τετοιες ωρες μιλαμε..ασε που ο μαρσιπος μου πεθαινει τη μεση κοντευει 10 κιλα υγεια να εχει..αλλα τον αντεχω τον πονο για τη μικρη..αλλα να την βγαλω με τετοιο ηλιο καλοκαιριατικα εξω?ακομα και με αντηλιακο καπελο δεν θελω να τη βγαλω..

ναι, έχεις δίκιο για τον ήλιο. είχα στο νου μου πιο προστατευμένη ατμόσφαιρα, π.χ. αυτοκίνητο με air condition κλπ και κυρίως απογευματινές ώρες. περπάτημα στον ήλιο είναι δύσκολο και χωρίς παιδί...

Διαφημίσεις

ναι, έχεις δίκιο για τον ήλιο. είχα στο νου μου πιο προστατευμένη ατμόσφαιρα, π.χ. αυτοκίνητο με air condition κλπ και κυρίως απογευματινές ώρες. περπάτημα στον ήλιο είναι δύσκολο και χωρίς παιδί...

δυστυχως δεν προλαβα να βγαλω διπλωμα..ειναι κι αυτο στα αμεσα σχεδια μου..αν ειχα διπλωμα θα μου ηταν ολα πιο ευκολα και θα ειχα και λιγοτερο αγχος αλλα και λιγοτερη κουραση..

σημερα ευτυχως ειμαι καλυτερα,οσον αφορα το θεμα υγειας τουλαχιστον,κι ετσι ολα μου φαινονται πιο ευκολα..