Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Kick boxing - Tae Kwon DO

Recommended Posts

Καλημέρα

Εχω ένα κοριτσάκι 6 ετών και σκέφτομαι να το γράψω σε κάποια πολεμική τέχνη. Εχετε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα? Μένουμε όρια Πειραιά - Κερατσίνι και ξέρω ότι κοντά μας υπάρχει σχολή Kick Boxing και στο Κερατσίνι Α.Σ. Tae Kwon Do. Εχετε εμπειρία στη συγκεκριμένη περιοχή ή στα αθλήματα? Γνωρίζετε μήπως και για παρόμοια μαθήματα στους δήμους της περιοχής?

Βασικά νομίζω ότι κάτι πολύ επιθετικό δεν θα της αρέσει. Θέλουμε να αποκτήσει βασικές αρχές αυτοάμυνας.

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι το kick boxing είναι αρκετά βάρβαρο άθλημα (ασφαλές με το κατάλληλο εξοπλησμό) δεν ξέρω για παιδάκια γιατί εμένα ασχολιόταν ο άντρας μου, σίγουρα θα το συνηστούσα για αγόρι, στο tae kwon do ξέρω ότι παίρνουν κοριτσάκια, εγώ προσωπικά το θεωρώ λιγότερο επιθετικό (είναι καθαρά προσωπική γνώμη, απλά στο άλλο τουλάχιστον από ότι είδα από τον άντρα μου χρειαζόταν μασελάκι ειδικό, γάντια, κράνος και προστατευτικά ποδιών)ίκαλύτερα να ρωτήσεις τους εκπαιδευτές!

Παναγιώτης 4,5 χρονών

Τον 5χρονο γιό μου τον έγραψα χτες σε σχολή TAE KWON DO και επειδή έχει και kick boxing η σχολη , όταν ρώτησα μου είπανε ότι είναι για μεγάλύτερα παιδάκια.Δηλ. ηλικία 15-16.

Χτες είδα και ένα κοριτσάκι εκεί θα ήτανε και αυτό 5-6 ετών και ήτανε αστέρι!!!Και ήτανε μόλις ένα χρόνο στη σχολή.

Δεν είμαι από την περιοχή σου και δεν μπορώ να βοηθήσω σχετικά με τις σχολές εκεί.

Ειναι καλή αθληση αλλά...εγω εχω παράπονα απο την δική μας...

Δεν μπορω να πω πως δεν πήρε πράγματα και δεν εμαθε αλλά ...να ...εχω την αισθηση πως στην συγκεκριμενη σχολή ειναι λίγο ..."αρπαγες" οικονομικά εννοώ...οσα για την σχολή, αλλα τοσα για τον στοχο...αλλλα τοσα για την συμετοχή σε εξετάσεις...Αυτό δεν μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ...

Και κάποια αλλα που δεν μου εκαναν καλή εντυπωση...

Ψαχνοντας λοιπον βρηκα την ιδια καλή σχολή στον Δημο Δραπετσώνας με τα μισά λεφτά και τα ιδια καλά αποτελέσματα...Τον εγραψα εκει...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

• 3 weeks later...

To Tae Kwon Do είναι Ολυμπιακό άθλημα και αναγνωρισμένο από Γ.Γ.Α. ενώ το kick boxing όχι.

Ο γιός μου κάνει tae kwon do από τα 5 και τώρα στα 11 πλέον έχει μαύρη ζώνη και 2 ευρωπαικά dan.

Είναι πολύ καλό άθλημα για αγόρια και κορίτσια επίσης.

Διαφημίσεις

To Tae Kwon Do είναι Ολυμπιακό άθλημα και αναγνωρισμένο από Γ.Γ.Α. ενώ το kick boxing όχι.

Ο γιός μου κάνει tae kwon do από τα 5 και τώρα στα 11 πλέον έχει μαύρη ζώνη και 2 ευρωπαικά dan.

Είναι πολύ καλό άθλημα για αγόρια και κορίτσια επίσης.

ετσι ακριβως ειναι και να συπληρωσω οτι μαθαινει το παιδι υπομονη επιμονη αυτοσυγκρατηση και ειναι μια σοβαρη επενδυση στο μελλον του τελικα και ο δικος μου απο 5 χρ. ξεκινησε τωρα ειναι 16 παει φετος γιατο τριτο dan αν και φιλε μου απορω πως πηρε το 2ο dan σε τοσο μικρη ηλικια και μονο για τον λογο της ηλικας και οχι της ικανοτητας του παιδιου να μην παρεξηγουμαστε.και συνεχιζω ευτυχως που θελουμε να μπουμε αστυνομια και εχουμε και τα μορια μας λογο πολεμικης τεχνης

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif