Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ???

sabrina

Recommended Posts

για δειτε το λιγο κ πειτε μου τη γνωμη σας,

ξερω οτι μπορει να ναι από το κοντο κ το μακρυ του καθενος,

αλλα ειπα να το αναφερω...

ΕΚΤΑΚΤΟ BOB CHAPMAN πραξικόπημα απο τον λαό ενάντια στον Παπανδρέου, τέλος του μήνα

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

χμ......το ειδα και δις μαλιστα....είναι κατι σαν σπασμένο τηλ....σου ειπα μου ειπες...κτλ.....δεν ξερω αν εχει βαση ολο αυτο....αλλά παλι απο την αλλη ολα ειναι πιθανα.....

Ενα ειναι σιγουρο πως καποιοι κινουν τα νηματα και εμεις απλά ειμαστε οι μαριονετες και χορευουμε στον ρυθμό τους....

μπράβο ενδιαφέρον.........!!!!!!!!!!!!!!!!!! και απόψεις!!!!!!!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

γιατί ψέματα λεει??? δεν ξεπουλήσε τα λιμάνια, τον ΟΣΕ, τις Εθνικές οδούς, ΟΤΕ, ΔΕΗ, Ολυμπιακή????

δηλαδή είναι νορμάλ αυτά που κάνει ο Παπανδρέου???? και πρέπει να τον προσκυνάμε και να του χτυπάμε παλαμάκια !!!!!!

Αχ τα νησάκια μας!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

το πραγμα μυριζει απο μακρια.. καραφτιαχτο! προπαγανδα καθαρη απο αυτους που θελουν να πτωχευσει η Ελλαδα... και εχουν επενδυσει πολλα σε αυτο το στοιχημα... εεε Ελληνες ειμαστε δεν ειμαστε ζωα να τρωμε κουτοχορτο:twisted::twisted::twisted: ουστ απο δω:twisted:

δηλαδη οι Ελληνες εφοπλιστες που ηταν στον γαμο, τους συμφερει να πτωχευσει η Ελλαδα και το συζητανε με προδοτες Αμερικανους; αν καταστραφει η Ελλαδα καταστρεφονται και οι μπιζνες τους..:shock::shock::shock:

προπαγανδα ξε προπαγανδα,ειναι δεν ειναι φτιαχτω το μονο σιγουρο ειναι οτι λεει αληθειες................

δειτε το αλλιως ,δειτε το σαν μια επιχειρηση η οποια δανειζετε συνεχεια και φυσικα δεν εχει πορους ,δεν εχει εισοδηματα ,τι θα κανει?

αρχικα θα αρχισει να ξεπουλαει τα υπαρχοντα της (στην προκυμαινει περιπτωση νησια ,λιμανια κ.α)και αφου μετα και απο αυτο δεν μπορει να καλυψει τα εξοδα της που φυσικο ειναι να μην μπορει μετα απο τοσους δανεισμους τι θα κανει για να γλυτωση?

Πολι απλα θα βαρεσει μια ωραια πτωχευση.................

Με απλα μαθηματικα να το δουμε μπορει να μην ειναι τωρα (σε ενα μηνα ,δυο )αλλα σιγουρα εκει οδηγουμαστε.

Ειναι απαραβατος κανονας ,επιχειρηση που δεν εχει εσοδα βαραει διαλυση.................

Διαφημίσεις

Εγω αυτο που ξερω ειναι πως οσοι εχουνε παρει δανεια παντως ευχονται να πτωχευσει η ελλαδα!

και εγω εχω παρει δανειο αλλα δεν το ευχομαι καθολου αυτο...........

γιατι αν πτωχευση η ελλαδα τι θα γινει ?θα μου χαρειση η τραπεζα το σπιτι?

Ισα ισα τοτε να δω πως θα μπορω να ξεπληρωνω το σπιτακι μου.

Γιατι νομιζετε πως οι τραπεζες ειναι τοσο ανεγκεφαλες θα σας πουν ενταξει παρτε τα σπιτια σας εγω δεν θελω τιποτα.................

φυσικα κατι τετοια ακουω και μου σηκωνετε η τριχα καγκελο με την αγνοια του κοσμου.

και εγω εχω παρει δανειο αλλα δεν το ευχομαι καθολου αυτο...........

εγω να δεις! αν γινει κατι τετοιο θα γινει τοσο πανικος που οι μισοι θα αυτοκτονησουν και οι αλλοι μισοι θα περιφερονται ρακενδυτοι ! Δε μπορω να φανταστω τετοιο σεναριο!

γιατι αν πτωχευση η ελλαδα τι θα γινει ?θα μου χαρειση η τραπεζα το σπιτι?

Μακαρι....αλλα που! και θα το πληρωνω αλλα 35 χρονια το ατιμο!!!!!:P:p:p:p

φυσικα κατι τετοια ακουω και μου σηκωνετε η τριχα καγκελο με την αγνοια του κοσμου.

εγω εχω παψει να ακουω καθως κ να βλεπω ειδησεις. αφου δεν εξαρταται απο μενα κ δεν θα επηρεασει καμια δικη μου αποφαση την εξελιξη της Ελλαδας απλα απεχω συνειδητα!:oops:

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Δυστηχως τιποτα δεν θα μας χαριστει αν πτωχευση η Ελλαδα.

Ολα θα τα πληρωνουμε κανονικα αλλα το θεμα θα ειναι που θα βρισκουμε τα λεφτα να τα πληρωνουμε.

Ομοιοπαθουσα για το σπιτι ,εχω αλλες 358 δοσεις,ειναι πολλες δεν νομιζω...........:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: