Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΛΕΚΙΘΙΚΟΣ ΑΣΚΟΣ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. ειμαι νέα στο φόρουμ και ομολογώ πως το βρίσκω πραγματικά ε;ναν θησαυρό. όλες οι νέες μανούλες είναι αρκετα αγχςμένες και βρίσκουν μέσα εδώ πάρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες....

Ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. χθές επισκέπτηκα τον γιατρό για υπερηχογράφημα. είμαι στην έβδομη εβδομάδα εγκυμοσύνης και μαζί με το μωράκι μου είδα και ένα μικρό σακουλάκι μέσα στον σάκο...ο γιατρός μου είπε ότι αυτό είναι ο λεκιθικός ασκός και ότι είναι πολύ καλό να το βλέπουμε αυτό και ότι στο υπερηχογράφημα της 12ης εβδομάδας δεν θα φαίνεται.......ωστόσο με ανησύχησε γιατί δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο θέμα εδώ. Ξέρει κάποια να μου πεί τι ακριβώς είναι και κάνει αυτός ο ασκός??

ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων

y8rbp3.png

Διαφημίσεις

ο λεκιθικος ασκος ειναι απο κει που τρωει τιο μωρακι σου μεχρι να δημιουργηθει ο πλακουντας και πραγματικα οπως καταλαβαινεις ειναι πολυ σημαντικο να υπαρχει

καλη εγκυμοσυνη!

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

ααα....μάλιστα σε ευχαριστώ πάρα πολυ Baila για την απάντηση σου.....ο πλακούντας πότε δημιουργείται? είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και έχω πάθει πλάκα πως το έμβρυο αναπτύσεται τόσο γρήγορα και μάλιστα μόνο του (δλδ χωρίς εγώ να κάνω κάτι)

y8rbp3.png

ααα....μάλιστα σε ευχαριστώ πάρα πολυ Baila για την απάντηση σου.....ο πλακούντας πότε δημιουργείται? είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και έχω πάθει πλάκα πως το έμβρυο αναπτύσεται τόσο γρήγορα και μάλιστα μόνο του (δλδ χωρίς εγώ να κάνω κάτι)

Καλημέρα nikoleta_. Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά τον άκουσα αυτό τον όρο. Μπες στο google και έχει πολλές πληροφορίες να διαβάσεις (όπως καταλαβαίνεις εγώ μπήκα και διάβασα;)).

Πάντως η αλήθεια είναι πως ναι μεν αναπτύσσεται το έμβρυο μέσα μας με ταχείς ρυθμούς, αλλά αν το καλοσκεφτείς, κι εμείς συνεισφέρουμε σ΄αυτό: του παρέχουμε την μήτρα μας, τις τροφές που τρώμε και φυσικά την άνευ όρων και ορίων αγάπη μας.... :-):smile::-) Καλή εγκυμοσύνη

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Διαφημίσεις

Ωραια ερωτηση Νικολετα μου και γω το ιδιο θα ρωτουσα.Πηγα χτες στον γυναικολογο μου ειμαι στην εβδομη εβδομαδα και γω και ειδα αυτο το μπαλακι που λεγεται λεκιθικος ασκος και δεν ηξερα τι ηταν.Τωρα ξερω.Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!

Σε ευχαριστώ πολύ zouna μου....το ίδιο εύχομαι κι εγώ και σε σένα και σε όλες μας όσες περιμένουμε να γίνουμε μανούλες τους επόμενους μήνες.

Ωραια ερωτηση Νικολετα μου και γω το ιδιο θα ρωτουσα.Πηγα χτες στον γυναικολογο μου ειμαι στην εβδομη εβδομαδα και γω και ειδα αυτο το μπαλακι που λεγεται λεκιθικος ασκος και δεν ηξερα τι ηταν.Τωρα ξερω.Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!
y8rbp3.png

• 2 weeks later...

Κι εγώ το είδα, στον υπέρηχο που έκανα όταν ήμουν 10 βδομάδων και μου είπε και μένα ότι είναι πολύ καλό που το βλέπουμε και θα φύγει πολύ σύντομα...Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πάντως δεν το είχα δει καθόλου...

• 3 weeks later...

καλημερα κοριτσια!!!

εγω πηγα χθεσ για υπερηχο (ειμαι 5 εβδομαδων) και ο γιατροσ ειδε......2 λεκιθικουσ!!!

φανταζεστε το σοκ που επαθα!!!!!

εχω ηδη ενα αγορακι 2 ετων και δεν θυμομουν να ειχα δει λεκιθικο τοτε....

τελοσπαντων.. τωρα ειδα 2!!!!!!!!διδυμα δηλαδη!!!!

βεβαια ο γιατροσ μου ειπε οτι πολλεσ φορεσ το ενα αποροφαται.

θα παω την αλλη παρασκευη παλι που λογικα θα ακουσουμε καρδουλεσ να δουμε τι θα γινει....

ουφ...

Διαφημίσεις