Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προστατευτικό κάγκελο κούνιας

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Από που να αγοράσω προστατευτικό κάγκελο κούνιας;;;

Καμμία ιδέα;;;

κοριτσι μου πιστεψε με εχω το ιδιο προβλημα με το γιο μου 16 μηνων

η κορη μου σχεδον 2.5 ειχε πηδηξει απο την κουνια κατω. κοντεψα να μεινω εγω αυτη ευτυχως δεν χτυπησε ειχαμε στρωμμενο πατωμα.

λοιπον λυσεις σκεφτηκα δεν εχω κανει ακομη καμια

η μια ειναι ξεκουμπωνεις το καγκελο και το σταθεροποιεις με καποιο τροπο πιο πανω αλλα εκει μενει κενο κατω στο στρωμμα και μπορει να πιαστει καποιο ποδαρακι οποτε μαλλον πρεπει και εκει να κανουμε κατι;

βαζεις την κουνια σε τοιχο και διπλα κρεβατι

μπορει ο συζηγος ή σε ξυλουργο να κατεβασει τη βαση της κουνιας πιο χαμηλα εχω μαθει οτι γινεται

αν μαθεις κατι αλλο πες μου διοτι ειμαι και εγω σε αναμμενα καρβουνα με τον μικρο μου, απ τη μια εχω κρεβατι και απ την αλλη εβαλα κατι στρωμματα, στο μεταξυ φροντιζω να του εχω παιχνιδια προς την πλευρα που ειναι το κρεβατι, ωστε να χαζεψει λιγο και να τον προλαβω.

κοριτσι μου πιστεψε με εχω το ιδιο προβλημα με το γιο μου 16 μηνων

η κορη μου σχεδον 2.5 ειχε πηδηξει απο την κουνια κατω. κοντεψα να μεινω εγω αυτη ευτυχως δεν χτυπησε ειχαμε στρωμμενο πατωμα.

λοιπον λυσεις σκεφτηκα δεν εχω κανει ακομη καμια

η μια ειναι ξεκουμπωνεις το καγκελο και το σταθεροποιεις με καποιο τροπο πιο πανω αλλα εκει μενει κενο κατω στο στρωμμα και μπορει να πιαστει καποιο ποδαρακι οποτε μαλλον πρεπει και εκει να κανουμε κατι;

βαζεις την κουνια σε τοιχο και διπλα κρεβατι

μπορει ο συζηγος ή σε ξυλουργο να κατεβασει τη βαση της κουνιας πιο χαμηλα εχω μαθει οτι γινεται

αν μαθεις κατι αλλο πες μου διοτι ειμαι και εγω σε αναμμενα καρβουνα με τον μικρο μου, απ τη μια εχω κρεβατι και απ την αλλη εβαλα κατι στρωμματα, στο μεταξυ φροντιζω να του εχω παιχνιδια προς την πλευρα που ειναι το κρεβατι, ωστε να χαζεψει λιγο και να τον προλαβω.

Εγώ προς το παρόν έχω ακόμα την κούνια.

Σκέφτομαι όμως να αγοράσω κρεβατάκι κανονικό και εκεί θα χρειαστώ κάποιο προστατευτικό κάγκελο για το κρεβάτι.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω που τα πουλάνε αυτά!!!!

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Εγώ προς το παρόν έχω ακόμα την κούνια.

Σκέφτομαι όμως να αγοράσω κρεβατάκι κανονικό και εκεί θα χρειαστώ κάποιο προστατευτικό κάγκελο για το κρεβάτι.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω που τα πουλάνε αυτά!!!!

να σου πω αν το παιδακι δεν ειναι ατιθασο εχω ακουσει απο 18 μηνων σε κρεβατακι

πουλανε και στα αγγλικα σαιτ οπως amazon.co.uk νομιζω

αλλα εχω δει και εδω στο letoshop.gr

πρεπει να εχουν μια διαφορα τιμης ομως

δεν ξερω αν εχει στα ικεα

κανε μια ερωτηση στα κοριτσια στο αγορες μεσω internet

στα Jumbo μου έχουν πει δεν το έχω ψάξει ακόμα, επίσης έχει τα Λητώ (ακριβά) τα mothercare (ακριβά έχω ακούσει ότι κάποια είναι τα ίδια με το jumbo) και διάφορα Online Καταστήματα εντώ στο Ελλάντα :P

Διαφημίσεις

στα Jumbo μου έχουν πει δεν το έχω ψάξει ακόμα, επίσης έχει τα Λητώ (ακριβά) τα mothercare (ακριβά έχω ακούσει ότι κάποια είναι τα ίδια με το jumbo) και διάφορα Online Καταστήματα εντώ στο Ελλάντα :P

απο το jumbo δεν θα το αγοραζα!!!δεν ξερεις απο τι υλικα το φτιαχνουν...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...