Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαλλον εγκυος και σε επαγγελματικο ταξιδι στο εξωτερικο. Συμβουλές?

Recommended Posts

Γεια σας!

Καινουργιο μελος στο φορουμ και μαλλον καινουργια μελλουσα μητερα.

Εχω 4 μερες καθυστερηση, και σημερα εκανα τεστ και βγηκε θετικο. Αρα, κατα πως δειχνουν τα πραγματα περιμενω μωρακι!

Το προβλημα ειναι οτι βρισκομαι Κινα για επαγγελματικους λογους και θα επιστρεψω Ελλαδα αρχες Οκτωβρη.

Οπως -ισως- φανταζεστε ειναι πρακτικα αδυνατο να παω σε γιατρο εδω (και να παω δεν υπαρχει περιπτωση να συνεννοηθουμε μιας και δεν μιλανε αγγλικα...).

Οποτε θα ηθελα τις συμβουλες σας, για τον καιρο που θα βρισκομαι εδω (δηλαδη -εαν εχω υπολογισει σωστα- σχεδον μεχρι και την 7η βδομαδα εγκυμοσυνης).

Διαφημίσεις

καλημερα μαρια με το καλο να δεχτεισ το μωρακι σου. δεν ξερω αν αγχονεσαι για την αποσταση του ταξιδιου ή για τον υπερηχο, οι περισσοτερες δεν νομιζω οτι πηγαμε στο γιατρο νωριτερα απο την 7η εβδομαδα οποτε οταν ερθεις στην ελλαδα θα πας στο γιατρο σου

:DΝΙΚΟΛΑΣ 22/01/09 ΜΠΕΜΠΗΣ 05/01/2011 ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ:D

Συγχαρητηρια κοπέλα μου...με το καλο το μωρακι.Να εχεις μια ηρεμη εγκυμοσυνη και να τη χαρεις οσο περισσοτερο μπορεις.

Τωρα ως προς το θεμα σου.Αρχικα μην αγχωνεσαι.Εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα τηλεφωνο το γυναικολογο σου...αυτος θα σε καθοδηγησει καταλληλα στο τι μπορεις να κανεις εκει...εαν χρειαζεται να κανεις κατι.

Βασικα ισως σου πει να ξεκινησεις καποια συμπληρωματα που δινονται:φυλικο οξυ,σιδηρο και ασβεστιο.Αλλα παντα μετα απο συνεννοηση με το γιατρο σου.

Ευχαριστώ πολύ για την τοσο γρηγορη απάντηση! Η αληθεια ειναι οτι η συνεννοηση εδω με τους ντοπιους ειναι σχεδον αδυνατη, και αυτο ειναι το μονο που με προβληματιζει καπως. Ελπιζω ο γυναικολογος να μη μου πει οτι χρειαζεται να παρω συμπληρωματα ή να κανω εξετασεις εδω, γιατι θα εχω προβλημα... Αφου ομως λετε οτι οι περισσοτερες πατε στο γιατρο την 7η βδομαδα, τοτε, τι 7η τι 8η... Μου εφυγε ενα αγχος! Να 'στε καλα!

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια για τα υπεροχα νέα κι από μένα! Πιστεύω ότι δεν πρέπει να ανησυχείς. Κι εγώ ανακάλυψα ότι ημουν έγκυος ενώ βρισκόμουν σε διακοπές φέτος το καλοκαίρι και η πρώτη επίσκεψη στο γιατρό έγινε στην 7η εβδομάδα. Στο μεταξύ όμως είχα τηλεφωνήσει στο γιατρό και μου είχε πει να ξεκινήσω να παίρνω φυλλικό οξύ και μαγνήσιο. Επομένως, ενημέρωσε το γιατρό σου τηλεφωνικά και όταν γυρίσεις με το καλό, τον επισκέπτεσαι. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις μια ομαλή εγκυμοσύνη!

Συγχαρητήρια Μαρία. Σου εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη!Όντως είναι πολύ νωρίς και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι.

Νομίζω όμως ότι έχεις υπολογίσει λάθος τις εβδομάδες. Ο γιατρός μετράει εδβδομάδες από την τελευταία περίοδο κι όχι από την ημέρα σύλληψης. Κι εγώ στην αρχή είχα μπερδευτεί.Μίλα με το γιατρό σου. αυτός θα σου δώσει οδηγίες και θα σε καθησυχάσει.

XkK0p3.png

Η αληθεια ειναι οτι μεχρι να συνεννοηθω με τον γιατρο, μετραω τις εβδομαδες απο τη μερα συλληψης... μου ειναι πιο ευκολο ετσι...

Και παλι σας ευχαριστω ολες! Α... και παρεπιπτοντως, εαν καποια απο εσας θελησει να ταξιδεψει Κινα, μονο με οργανωμενο γκρουπ!!!

Προσεχε να μην κουραζεσαι...και να μη σηκωνεις βαρη.Η αρχη ειναι και η πιο δυσκολη περιοδος.Να χαρεις το ταξιδι σου αλλα να βρισκεις χρονο για ξεκουραση...

Βασικα ισως σου πει να ξεκινησεις καποια συμπληρωματα που δινονται:φυλικο οξυ,σιδηρο και ασβεστιο.Αλλα παντα μετα απο συνεννοηση με το γιατρο σου.

Στον τρίτο μήνα δίνονται αυτά;):D

Διαφημίσεις

Καλημέρα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου.

Εμένα ο γιατρός μου, Φυλλικό οξύ μου έδωσε από την αρχή της εγκυμοσύνης (filicine λέγεται).

Εδώ το δίνουν όταν προσπαθείς για παιδάκι... μετά θα πειράξει;;;

Πάρε καλύτερα ένα τηλ τον γυναικολόγο σου εδώ στην Ελλάδα...

Αλλά θα σου πει να το πάρεις όπως και να έχει.

Ασβέστιο και σίδηρο τα παίρνεις λίγο αργότερα!

Γεια σας και παλι!

Σημερα εκανα και δευτερο τεστ, και βγηκε και αυτο θετικο. Αρα να το θεωρω σιγουρο?

Επισης κατι αλλο που σεφτομαι ειναι το εξης. Διαβασα οτι ο ελεγχος για ενδομητρια ή μη κυηση γινεται πολυ νωρις. Ποτε περιπου γινεται? Μηπως οταν γυρισω Ελλαδα (εαν δεν κανω λαθος περιπου την 8η βδομαδα -με τους σωστους υπολογισμους ελπιζω :) ) ειναι πολυ αργα για αυτη την εξεταση?

Και μηπως ξερετε ποια ειναι τα συμπτωματα οταν η κυηση δεν ειναι ενδομητρια?

Γεια σου Μαρια.Ποια είναι τα συμπτώματα όταν η κύηση δεν είναι ενδομήτρια δεν ξέρω. Ο έλεγχος γίνεται στην πρώτη επίσκεψη στον γιατρό που γίνεται ο υπέρηχος. Αλλά γιατί να μην είναι ενδομήτρια; Όλα καλά θα είναι. Να σκέφτεσαι θετικά. Εξάλλου δεν καταφέρνεις κάτι με τις αρνητικές σκέψεις κ το άγχος. Δεν υπάρχει δυνατότητα έστω να πας να κάνεις έναν υπέρηχο ώστε να σου φύγει η ιδέα;

XkK0p3.png

μαρια καλημερα κα συγχαρητηρια

δεν ξερω σε ποια πολη της κινας βρισκεσαι αλλα η ξαδερφη μου δουλευει εδω και 1,5 χρονο στη σαγκαη και τωρα που ειναι εγκυος την παρακολουθουν μια χαρα στην κινα και νομιζω μιλανε στα αγγλικα

βρες καποιον για εναν υπερηχο και τα υπολοιπα τα βλεπεις στην ελλαδα

παντως τα ιδια βλεπουν και αυτοι εκει απ οτι μιλαμε με την ξαδερφη

συγχαρητηρια και παλι

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Διαφημίσεις

Το καλύτερο είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Αν είσαι Πεκίνο ή Σαγκάη έχει και αγγλόφωνες κλινικές ( στο Πεκίνο είναι στην περιοχή των πρεσβειών).

There is no patch for human stupidity.

Γεια σας!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες και τις συμβουλες!

balia κι εγω Shanghai ειμαι. Στο ιντερνετ που εξαψα βρηκα μια αγγλοφωνη κλινικη, την Renai Hospital. Εαν ξερει κατι παραπανω η ξαδερφη σου, ευπροσδεκτη καθε συμβουλη :)

Γεια σας και παλι!

Σημερα εκανα και δευτερο τεστ, και βγηκε και αυτο θετικο. Αρα να το θεωρω σιγουρο?

Επισης κατι αλλο που σεφτομαι ειναι το εξης. Διαβασα οτι ο ελεγχος για ενδομητρια ή μη κυηση γινεται πολυ νωρις. Ποτε περιπου γινεται? Μηπως οταν γυρισω Ελλαδα (εαν δεν κανω λαθος περιπου την 8η βδομαδα -με τους σωστους υπολογισμους ελπιζω :) ) ειναι πολυ αργα για αυτη την εξεταση?

Και μηπως ξερετε ποια ειναι τα συμπτωματα οταν η κυηση δεν ειναι ενδομητρια?

Μαρία καλημέρα και συγχαρητήρια. Πότε ήταν η πρώτη μέρα της τελευταίας σου περιόδου? Από εκεί θα μετράς της εγκυμοσύνη σου. όχι απο την ημέρα της σύλληψης.

Πες μου για την περίοδο να σε βοηθήσω.

Qxemp2.png

Καλημερα Αλικη.

Πρωτη ημερα τελευταιας περιοδου 30/7.

Λοιπόν: είσαι 4 εβδομάδων & 6 ημερών, στον 2ο μήνα στο 1ο τρίμηνο

Για να το υπολογίζεις και εσύ μπες στο http://blog.eimaimama.gr/2009/09/blog-post_14.html και εκεί δεξιά που λέει πόσων εβδομάδων είμαι μπαίνεις και συμπληρώνεις αυτά που σου ζητάει. Και εγώ από εκεί το κοιτάω.

Ο γιατρός θα σε υπολογίζει από την 1η μέρα της τελευταίας περιόδου.

Α!! και ΠΗΤ (πιθανή ημερομηνία τοκετού) 6/5/2011!!

Λογικά και τώρα να πας δεν θα δεις κάτι. Ίσως το σάκο. Εγώ πήγα 6 εβδομάδων και 6 ημερών για τον 1ο υπέρηχο και είδα το μωράκι και ακούσαμε και καρδούλα!

Αντε με το καλό. Ότι χρειαστείς λες!!

ΥΓ: Πόσσες ώρες έχουμε διαφορά??

Qxemp2.png

Γεια σας!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες και τις συμβουλες!

balia κι εγω Shanghai ειμαι. Στο ιντερνετ που εξαψα βρηκα μια αγγλοφωνη κλινικη, την Renai Hospital. Εαν ξερει κατι παραπανω η ξαδερφη σου, ευπροσδεκτη καθε συμβουλη :)

θα τη ρωτησω και θα σου απαντησω

χθες μολις ηρθε ελλαδα

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...