Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αφόρητος πόνος....

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Είμαι σε απελπιστική κατάσταση και χρειάζομαι επειγόντως κάποια συμβουλή...

Η μικρή πριν 2-3 μέρες με δάγκωσε στο στήθος κατα λάθος...εκείνη τη στιγμή δεν έδωσα σημασία γιατί δεν πόνεσα πολύ...ωστόσο, τα 2 και μοναδικά της δοντάκια κατάφεραν και μου έκαναν πληγή....μια πολύ μικρή πληγούλα....όμως αυτή πληγή μου προκαλεί πόνο μεγέθους αντιστρόφως ανάλογου του μεγέθους της!

Πλέον κάθε φορά που θηλάζει απο το δεξί στήθος, σφίγγομαι για να μην ουρλιάξω....αισθάνομαι λες και αντί για γάλα, βγαίνουν βελόνες απο το στήθος μου! Η πληγή είναι ακριβώς δίπλα στη θηλή και έχει πρηστεί σε εκείνο το σημείο τόσο που αν το κοιτάξεις απο μακριά φαίνεται λες και έχω 2 θηλές! συν το γεγονός οτι βγάζει και λίγο πύον!

Ωστόσο αυτό που δεν αντέχεται είναι ο πόνος και να φανταστείτε είμαι άνθρωπος που αντέχω τον πόνο...γέννησα με καισαρική και δεν ήπια ούτε ένα παυσίπονο μετά!

Τι να κάνω για να γίνω καλά????? Πονάω απίστευτα πολύ!!!

Αν δεν τη θηλάσω απο το δεξί στήθος για 2-3 μέρες ώστε να προλάβει η πληγή να θρέψει, κινδυνεύει η παραγωγή μου???? και να βγάζω με το θήλαστρο τόσο όσο ώστε να μην με ενοχλεί το πρήξιμο....τι λέτε????

Η παιδίατρος που τη ρώτησα σήμερα, μου είπε να βάλω fucidin για αν μην πάθω κανένα σταφυλόκοκκο...

Και αν απορείτε γιατί δεν απευθύνθηκα στο γυναικολόγο μου, απλά δεν είχα όρεξη να ακούσω κήρυγμα περί αποθηλασμού!

θα περιμένω τις συμβουλές σας!!!!

Διαφημίσεις

Πως εισαι σημερα; Εγω απο οτι ξερω, το ανθρωπινο δαγκωμα θεωρειται επικινδυνο, γιατι ο ανθρωπος στο στομα του εχει πολλα μικροβια. Επομενως πρεπει να περιποιηται η πληγη οπως οποιοδηποτε δαγκωμα για να μη μολυνθει.

Ξερω οτι ακομη και οταν μαλλωουν τα παιδακια και δαγκωνονται πρεπει κανεις να το περιλθαψει...

Θα σε συστηνα να ρωτησεις εναν παθολογο, ισως; Παντως καποιον γιατρο θα σε συστηνε ενας παθολογος εαν ο ιδιος δεν ειναι αρμοδιος. Και οσο για το θηλασμο, εχεις να ακουσεις...αυτο να μη σταθει εμποδιο για την καλη σου υγεια! Κατα τη γνωμη μου, μην το αφηνεις.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

fairytale επειδη εχω περασει τετοιες πληγες, εκανα αυτο που ειπες, δλδ δεν θηλασα απο κεινο το στηθος 1-2 μερες κι εβγαζα με θηλαστρο (δεν κινδυνευει η παραγωγη σου εδω που εφθασες). Αλλα η πληγη δεν θα προλαβει να θρεψει, πρεπει να μαθεις το παιδι να πιανει διαφορετικα τη θηλη ωστε να μην ακουμπα εκει οταν θα ξαναθηλασει. Ο γιος μου θηλαζοντας ακουμπουσε τα δοντια του σε κεινο το μερος και σιγα σιγα μου κανε πληγες που πονουσαν παρα πολυ....το διορθωσα οταν καταφερα να τον πεισω να ανοιγει περισσοτερο το στομα του και να μην ακουμπαει εκει. Εσενα ειναι μικρο ακομα να καταλαβει και πρεπει εσυ να το διορθωνεις.

Το θεμα ειναι να καταφερεις να αδειαζεις το στηθος αποτελεσματικα με το θηλαστρο που εχεις και να καταφερεις να του αλλαξεις τον τροπο που πιανει για ενα διαστημα τουλαχιστον να προλαβει να θρεψει.....θελει αρκετες μερες.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

vera πως να τη μάθω να πιάνει διαφορετικά τη θηλή?

η μικρή με δάγκωσε σε στιγμή που την έβαλα να θηλάσει και εκείνη τελικά δεν ήθελε και μάλλον μπερδεύτηκε και με δάγκωσε....δεν το κάνει ποτέ αυτό, δηλαδή να με δαγκώσει για πλάκα...

πάντως το βράδυ (σηκώνεται 2 φορές συνήθως για μαμ) τη θήλασα μόνο απο το αριστερό γιατί δεν άντεχα να ξαναπονέσω αλλά μάλλον δε χόρτασε γιατί τελικά ξύπνησε 4 φορές....:(

Ελπίζω να λειτουργήσει το να το βγάζω με το θήλαστρο γιατί έχω πάνω απο 7 μήνες να βγάλω με θήλαστρο και παίζει να μη βγει σταγόνα....

Το γάλα που θα βγάζω να της το δίνω ή μπορεί να έχει πύον απο την πληγή οπότε να το πετάω???

Maggie έβαλα γάλα και κυκλοφορώ και με το στήθος έξω όσο είμαι στο σπίτι ώστε να παίρνει αέρα αλλά η μικρή θηλάζει κάθε 4 ώρες σχεδόν και σε κάθε θηλασμό το μουλιάζει τόσο που η πληγή μαλακώνει και βγάζει πύον...

Μαριρένα ευχαριστώ για τις παραπομπές!!!!

Κοριτσομάνα τι μικρόβια μπορεί να έχει το στοματάκι του μωρού....δε μου είπε κάτι η παιδίατρος για το δάγκωμα....

όσο για το θηλασμό....έχω μάθει να μην ακούω τίποτα...αν άκουγα το γυναικολόγο μου, δε θα είχα θηλάσει καν γιατι απο το μαιευτήριο που πέτρωσαν τα στήθη μου την 3η μέρα, μου είπε να μου δώσει χάπι να το κόψουμε!

Αν άκουγα την παιδίατρο, θα έπρεπε να σταματήσω στους 6 μήνες γιατί σύμφωνα με εκείνη το γάλα μετά γίνεται νερό και δεν προσφέρει κάτι...:shock:

Έτσι επέλεξα να της αναθέσω το ζύγισμα-μέτρημα και τα εμβόλια της μικρής...τη διατροφή του παιδιού μου αποφάσισα να την αναλάβω εγώ...;)

Καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

η μικρή με δάγκωσε σε στιγμή που την έβαλα να θηλάσει και εκείνη τελικά δεν ήθελε και μάλλον μπερδεύτηκε και με δάγκωσε....δεν το κάνει ποτέ αυτό, δηλαδή να με δαγκώσει για πλάκα...

πάντως το βράδυ (σηκώνεται 2 φορές συνήθως για μαμ) τη θήλασα μόνο απο το αριστερό γιατί δεν άντεχα να ξαναπονέσω αλλά μάλλον δε χόρτασε γιατί τελικά ξύπνησε 4 φορές....:(

Ελπίζω να λειτουργήσει το να το βγάζω με το θήλαστρο γιατί έχω πάνω απο 7 μήνες να βγάλω με θήλαστρο και παίζει να μη βγει σταγόνα....

Το γάλα που θα βγάζω να της το δίνω ή μπορεί να έχει πύον απο την πληγή οπότε να το πετάω???

Maggie έβαλα γάλα και κυκλοφορώ και με το στήθος έξω όσο είμαι στο σπίτι ώστε να παίρνει αέρα αλλά η μικρή θηλάζει κάθε 4 ώρες σχεδόν και σε κάθε θηλασμό το μουλιάζει τόσο που η πληγή μαλακώνει και βγάζει πύον...

Μαριρένα ευχαριστώ για τις παραπομπές!!!!

Κοριτσομάνα τι μικρόβια μπορεί να έχει το στοματάκι του μωρού....δε μου είπε κάτι η παιδίατρος για το δάγκωμα....

όσο για το θηλασμό....έχω μάθει να μην ακούω τίποτα...αν άκουγα το γυναικολόγο μου, δε θα είχα θηλάσει καν γιατι απο το μαιευτήριο που πέτρωσαν τα στήθη μου την 3η μέρα, μου είπε να μου δώσει χάπι να το κόψουμε!

Αν άκουγα την παιδίατρο, θα έπρεπε να σταματήσω στους 6 μήνες γιατί σύμφωνα με εκείνη το γάλα μετά γίνεται νερό και δεν προσφέρει κάτι...:shock:

Έτσι επέλεξα να της αναθέσω το ζύγισμα-μέτρημα και τα εμβόλια της μικρής...τη διατροφή του παιδιού μου αποφάσισα να την αναλάβω εγώ...;)

μπραβο για το πεισμα σου μπραβο και για την αποφασιστικοτητα σου!!μου δινεις θαρρος να θηλασω και εγω οταν ερθει η ωρα οσο περισσοτερο μπορω και να μην ακουσω κανεναν!!οσο για την πληγη σου μπορει να με θεωρησεις γραφικη με αυτο που θα σου πω αλλα εγω οποτε βαζω εχω αποτελεσμα-δοκιμασε λαδακι ειτε απο το καντηλι σου ειτε απο καποιο μπουκαλακι της εκκλησιας που ολες εχουμε καπου μεσα στο σπιτι. . .:wink:παντα με λαδακι ή αγιασμο βρισκω γιατρεια σε πληγουλες

Και μενα με ειχε δαγκωσει ετσι, βασικα πρεπει να παινεις εσυ το στηθος να δινεις να θηλαζει ετσι ωστε να αισθανεσαι οτι δεν ακουμπαει καπου και νιωθεις πονο, υποθετω οτι ποναει οταν ακουμπαει το στομα της ε? Αν καταλαβα καλα το σημειο που περιγραφεις ειναι γυρω απο τη ρωγα, στη βαση της θηλαιας αλω? Εκει μου κανε συνεχεια πληγες ο δικος μου, αργησα να παρω χαμπαρι και καταφερα να τον κανω να πιανει διαφορετικα. Οσο ακουμπαει εκει δεν θα το αφησει να θρεψει.....

Ναι το πιο πιθανο ειναι να μη βγαινει γαλα, κι εμενα δε μου βγαινε, δοκιμασε τοτε να βγαλεις με το χερι. Ποναει παρα πολυ το ξερω, περασα πολλα τετοια και εκανα μεγαλη υπομονη, αναγκαστικα τον αφηνα να θηλαζει...παρατηρησα οτι ξαφνικα περνουσε ο πονος ομως.....δεν ξερω τι να σου πω ομως στην περιπτωση του πυον...νομιζω μια φορα πηγε να βγαλει πυον, κι εκανα αυτο που ειπες 2 μερες, με αντιβιωτικη κρεμα και θηλαστρο, δεν ξερω αν ειναι σωστο ομως.

Αυτο δεν ξερω να σου πω.......μηπως καλυτερα να το πετας?

Τωρα μωρακι ειναι, τι μικροβια να χει? Τα παιδακια που παιουν στα χωματα και βαζουν τα παντα στο στομα να πω.........μια φιλη κολλησε τοξοπλασμα απο το ννηπιο της που επαιζε στα χωματα και της γρατζουνισε με βρωμικα χερια το λαιμο.......το δικο σου δεν νομιζω. Το θεμα ειναι οτι μπορει να κολλησει μικροβιο απο το περιβαλλον. Μηπως να ρωτουσες ομοιοπαθητικο?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

καλή μου fairytale περαστικά, με δάγκωσε κι εμένα η μικρή μία φορά έτσι ακριβώς, και ξέρω τον πόνο σου, είναι αφόρητος.

Όπως λέει η Βέρα το σημείο της πληγής δεν πρέπει να ακουμπάει στα δόντια της ή στα χείλη της την ώρα που θηλάζει. Ζούληξε εσύ με τα δάχτυλά σου την θηλαία άλω, όπως κρατάμε ένα τσιγάρο, και βαλε στο στόμα της όλη την άλω, ώστε η πληγή να είναι μέσα στο στόμα της, αλλά στον αέρα, να μην ακουμπάει πουθενά. Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα και ο πόνος μετριαζόταν πολύ. Επίσης έβαζα κηραλοιφή 2-3 φορές τη μέρα, είναι πολύ καλή για τις πληγές. Η παιδίατρος μου, που είναι και σύμβουλος θηλασμού, δεν μου ανέφερε κανέναν κίνδυνο για μόλυνση από το στομα του μωρού. Αν θέλεις κάποια διευκρίνηση θα χαρώ να βοηθήσω, περαστικά!

jv42p3.png

DfUyp2.png

Μονο με ανησυχει το πυον, μην ειναι καποιο μικροβιο, καλα θα ηταν να το εβλεπε ενας γιατρος.

πριν αρκετα χρονια που ζουσα σε επαρχιακη πολη, επαθα μολυνση απο τριχα στη θηλαια αλω, εκανε μεγαλη πληγη με πυον και ειχα τρομαξει. η αντιβιωτικη κρεμα που χρησιμοποιουσα δεν εκανε τιποτα και πηγα στο νοσοκομειο της πολης. Επεσα σε πολυ καλο χειρουργο και αυτος μου βαλε bactroban. Εφυγε παρα πολυ γρηγορα και απο τοτε την χρησιμοποιω σε καθε τραυμα. Οταν εκανα εγω πληγη αυτη εβαλα για δυο μερες.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ, απλα το αναφερω, δεν μπορω να αξιολογησω τη δικη σου πληγη. Κι εγω επαιρνα τηλεφωνα το γιατρο, τη μαια, κανεις δε με βοηθουσε, ελεγαν τα δικα τους. Η μαια μου συστησε την purelan μονο.

Διαφημίσεις

Και μενα με ειχε δαγκωσει ετσι, βασικα πρεπει να παινεις εσυ το στηθος να δινεις να θηλαζει ετσι ωστε να αισθανεσαι οτι δεν ακουμπαει καπου και νιωθεις πονο, υποθετω οτι ποναει οταν ακουμπαει το στομα της ε? Αν καταλαβα καλα το σημειο που περιγραφεις ειναι γυρω απο τη ρωγα, στη βαση της θηλαιας αλω? Εκει μου κανε συνεχεια πληγες ο δικος μου, αργησα να παρω χαμπαρι και καταφερα να τον κανω να πιανει διαφορετικα. Οσο ακουμπαει εκει δεν θα το αφησει να θρεψει.....

Ναι το πιο πιθανο ειναι να μη βγαινει γαλα, κι εμενα δε μου βγαινε, δοκιμασε τοτε να βγαλεις με το χερι. Ποναει παρα πολυ το ξερω, περασα πολλα τετοια και εκανα μεγαλη υπομονη, αναγκαστικα τον αφηνα να θηλαζει...παρατηρησα οτι ξαφνικα περνουσε ο πονος ομως.....δεν ξερω τι να σου πω ομως στην περιπτωση του πυον...νομιζω μια φορα πηγε να βγαλει πυον, κι εκανα αυτο που ειπες 2 μερες, με αντιβιωτικη κρεμα και θηλαστρο, δεν ξερω αν ειναι σωστο ομως.

Αυτο δεν ξερω να σου πω.......μηπως καλυτερα να το πετας?

Τωρα μωρακι ειναι, τι μικροβια να χει? Τα παιδακια που παιουν στα χωματα και βαζουν τα παντα στο στομα να πω.........μια φιλη κολλησε τοξοπλασμα απο το ννηπιο της που επαιζε στα χωματα και της γρατζουνισε με βρωμικα χερια το λαιμο.......το δικο σου δεν νομιζω. Το θεμα ειναι οτι μπορει να κολλησει μικροβιο απο το περιβαλλον. Μηπως να ρωτουσες ομοιοπαθητικο?

αχ η πληγή είναι στο κέντρο σχεδόν της θηλής...πως να το περιγράψω...λίγα χιλιοστά απο το σημείο που βγαίνει το γάλα...οπότε έτσι κι αλλιώς η πληγή είναι μέσα στο στόμα της και δεν την ακουμπάει αλλά όταν θηλάζει....πωπω....δε μπορώ να περιγράψω τον πόνο....:(

έβγαλα με το θήλαστρο το πρωί, σε 10 λεπτά 90 μλ και πάλι πριν λίγο σε 10 λεπτά 70 μλ....αλλά η μικρή δεν ξέρει να πιεί με μπιμπερό....της το έβαλα το πρωί στο εκπαιδευτικό ποτηράκι της και ήπιε 30 μλ αλλά σε σπαστά χρονικά διαστήματα...

αυτό που έβγαλα τώρα λέω να της το ρίξω στα φρούτα της το απόγευμα ή να δοκιμάσω μήπως το πιεί με καλαμάκι....το λυπάμαι να το πετάξω....

πύον δε βγάζει τώρα, απλά είναι άσπρο τωρα απο πάνω γιατί προσπαθεί να θρέψει η πληγή...

καλή μου fairytale περαστικά, με δάγκωσε κι εμένα η μικρή μία φορά έτσι ακριβώς, και ξέρω τον πόνο σου, είναι αφόρητος.

Όπως λέει η Βέρα το σημείο της πληγής δεν πρέπει να ακουμπάει στα δόντια της ή στα χείλη της την ώρα που θηλάζει. Ζούληξε εσύ με τα δάχτυλά σου την θηλαία άλω, όπως κρατάμε ένα τσιγάρο, και βαλε στο στόμα της όλη την άλω, ώστε η πληγή να είναι μέσα στο στόμα της, αλλά στον αέρα, να μην ακουμπάει πουθενά. Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα και ο πόνος μετριαζόταν πολύ. Επίσης έβαζα κηραλοιφή 2-3 φορές τη μέρα, είναι πολύ καλή για τις πληγές. Η παιδίατρος μου, που είναι και σύμβουλος θηλασμού, δεν μου ανέφερε κανέναν κίνδυνο για μόλυνση από το στομα του μωρού. Αν θέλεις κάποια διευκρίνηση θα χαρώ να βοηθήσω, περαστικά!

το έγραψα απο πάνω στη vera το που βρίσκεται η πληγή οπότε έτσι κι αλλιώς δε χρειάζεται αλλαγή στον τρόπο θηλασμού...

την κηραλοιφή που τη βρίσκω??? έχει καμιά συνταγή η Πατσούρου???

τα έχω δανείσει τα βιβλία μου σε μια εγκυούλα και δεν τα έχω να κοιτούσα...

λέω να συνεχίσω 1-2 μέρες ακόμα με το θήλαστρο, ελπίζοντας να μην έχω κανένα πρόβλημα με την παραγωγή μου γιατί όπως το βλέπω μόνο 3 αντλήσεις το 24ωρο θα προλαβαίνω....

και μου έκατσε αυτό τη χειρότερη στιγμή....έχουμε το γάμο μας και τη βάπτιση της μικρής την Κυριακή και ανάμεσα σε όλα τα τρεξίματα, έχω και τον πόνο μου...

Η μικρή λέτε να έχει θέμα που θα πίνει μόνο απο το αριστερό 2 μέρες? ξέρω οτι δε θα χορταίνει αλλά τι να κάνω που δεν πιάνει μπιμπερό με τίποτα?????

Σας ευχαριστώ πολύ που ασχολείστε μαζί μου και συγνώμη αν σας κουράζω...

μπραβο για το πεισμα σου μπραβο και για την αποφασιστικοτητα σου!!μου δινεις θαρρος να θηλασω και εγω οταν ερθει η ωρα οσο περισσοτερο μπορω και να μην ακουσω κανεναν!!οσο για την πληγη σου μπορει να με θεωρησεις γραφικη με αυτο που θα σου πω αλλα εγω οποτε βαζω εχω αποτελεσμα-δοκιμασε λαδακι ειτε απο το καντηλι σου ειτε απο καποιο μπουκαλακι της εκκλησιας που ολες εχουμε καπου μεσα στο σπιτι. . .:wink:παντα με λαδακι ή αγιασμο βρισκω γιατρεια σε πληγουλες

με το καλό να παρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου και να προσπαθήσεις να το θηλάσεις όσο γίνεται περισσότερο...ξεψάχνισε το πάρεντς στα θέματα του θηλασμού και σου συστήνω να πάρεις και τα βιβλία της Πατσούρου! είναι τέλεια! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης σου εύχομαι!

για κηραλοιφή δες εδώ http://ariadni144.wordpress.com/2010/06/28/keraloifi/ είναι η συνταγή της Πατσούρου.

Η ώρα η καλή για το γάμο, να ζήσετε!

συγνώμη που σε ζαλίζω αλλά που θα βρω φυσικό κερί μέλισσας???

βιολογικό ελαιόλαδο μου έδωσαν χθες πάντως!!!

σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!

Διαφημίσεις

από κάποιον μελισσοκόμο, ή από κάποιο εξειδικευμένο μαγαζί που πουλάει μέλια.

Στην ανάγκη αν δεν βρεις βάλε purelan (από το φαρμακείο) ή αγόρασε από εδώ έτοιμη http://www.rosmarino.gr/par_epagg.htm αν και μέχρι να έρθει λογικά θα είσαι καλά! Εγώ σε 1 εβδομάδα ήμουν ΟΚ

jv42p3.png

DfUyp2.png

Λοιπον ασπρο πανω στη ρωγα, δεν ειναι απαραιτητα πυον, συνηθως ειναι φραγμενος πορος και ποναει διαολεμενα, σαν αν σε τρυπανε με καρφιτσες......το παθα απειρες φορες! Περναει οταν βαζεις το παιδι θα θηλαζει παρα τον πονο, γιατι ρουφωντας σπαει τον πορο......δλδ το ασπρο δεν ειναι πυον. Μηπως τελικα ειναι κατι τετοιο και συνεπεσε με το δαγκωμα? Η purelan βοηθα.......

Το παιδι μπορει να χορτασει κι απο το ενα στηθος απλα θα σου ανεβαζει την παραγωγη. Εσυ με το θηλαστρο αισθανεσαι καλα το στηθος? Ξεφουσκωσε?

Λοιπον ασπρο πανω στη ρωγα, δεν ειναι απαραιτητα πυον, συνηθως ειναι φραγμενος πορος και ποναει διαολεμενα, σαν αν σε τρυπανε με καρφιτσες......το παθα απειρες φορες! Περναει οταν βαζεις το παιδι θα θηλαζει παρα τον πονο, γιατι ρουφωντας σπαει τον πορο......δλδ το ασπρο δεν ειναι πυον. Μηπως τελικα ειναι κατι τετοιο και συνεπεσε με το δαγκωμα? Η purelan βοηθα.......

Το παιδι μπορει να χορτασει κι απο το ενα στηθος απλα θα σου ανεβαζει την παραγωγη. Εσυ με το θηλαστρο αισθανεσαι καλα το στηθος? Ξεφουσκωσε?

αυτό το άσπρο που λέω είναι το άσπρο που κάνουν οι πληγές απο πάνω πριν ξεραθούν...δηλαδή είναι σίγουρα απο το δάγκωμα!

δε βρήκα purelan και πήρα lansinoh αλλά έχω μπερδευτεί...πότε να τη βάζω? γιατί 2-3 φορές τη μέρα βάζω και fucidin για να αποφύγω τη μόλυνση...

Με το θήλαστρο χθες ήμουν εντάξει αλλά το βράδυ πριν κοιμηθεί την έβαλα να θηλάσει κι απο το δεξί....ευτυχώς ο πόνος είχε μειωθεί αλλά η πληγή ξαναμαλάκωσε και φτου κι απο την αρχή σήμερα!

έβγαλα το πρωί με το θήλαστρο αλλά το αισθανόμουν βαρύ μετά ακόμα...ίσως γιατί πρόλαβα να αντλήσω με το ζόρι 10 λεπτά...το μεσημέρι θα τη βάλω να ξαναθηλάσει απο αυτό γιατί θα είμαστε εκτός και δε μπορώ να έχω το θήλαστρο μαζί και....ο Θεός βοηθός!

πάντως χθες την κατάφερα και ήπιε δικό μου αντλημένο 50 μλ!

δοκίμασα με μπιμπερό δεν ήθελε....

δοκίμασα με καλαμάκι δεν ήθελε...

ε τελικά το ήπιε με το ποτήρι!!! μεγάλο κατόρθωμα για μας!!!:D

Ποσες φορες; ακομα θα βαλεις fucidin? Την αλλη θα την βαζεις ενδιαμεσα...αν το θεμα ειναι να ξεραθει η πληγη, μηπως πρεπει να το αφηνεις ανοιχτο να παιρνει αερα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...