Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διεκδικηση χρηματων απο αμνιοπαρακεντηση

Recommended Posts

Καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν καποια απο σας εχει παρει χρηματα πισω απο την αμνιο και αν ναι πως γινεται? Πρεπει να παω με την αποδειξη στο ικα? εχω ακουσει οτι κανεις ενσταση.Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Θα πας με την απόδειξη στο ικα. Εκεί θα σου δώσουν τα χρήματα που προβλέπει το κράτος. Εμένα για 700ε(είχα κάνει και κάτι άλλες εξετάσεις) μου έδωσαν 80!!!!!!!!Επι τόπου κάνεις ένσταση συμπληρώνεις δηλαδή ένα χαρτί που θα σου δώσουν και μετά σε καλούν να παρουσιαστείς σε επιτροπή.Πας,τους λες τι και πως και 90% θα πάρεις όλα τα χρήματά σου πίσω.Εγώ πάντως τα πήρα. Καλή επιτυχία.

*Έχε υπ'όψιν σου ότι αυτή η διαδικασία θα πάρει 2 μήνες περίπου.

Καλησπέρα. Θα πας με την απόδειξη στο ικα. Εκεί θα σου δώσουν τα χρήματα που προβλέπει το κράτος. Εμένα για 700ε(είχα κάνει και κάτι άλλες εξετάσεις) μου έδωσαν 80!!!!!!!!Επι τόπου κάνεις ένσταση συμπληρώνεις δηλαδή ένα χαρτί που θα σου δώσουν και μετά σε καλούν να παρουσιαστείς σε επιτροπή.Πας,τους λες τι και πως και 90% θα πάρεις όλα τα χρήματά σου πίσω.Εγώ πάντως τα πήρα. Καλή επιτυχία.

Καλημέρα.

Εγώ έχω μία πορία.

Το 1ο ποσό που θα σου πουν το παίρνεις ή επειδή κάνουμε ένσταση το αρνούμαστε? Εσύ τα πήρες τα 80 ??

Και στην επιτροπή τι σε ρωτάνε ? Γιατί δεν πήγες σε δημόσιο φορέα??

Qxemp2.png

Σε ευχαριστω πολυ ελπιζω και γω να τα παρω γιατι δεν ηταν και λιγα 600 ευρω ειναι ενα ωραιοτατο κρεβατακι για την μπεμπουλα μου:)

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Εγώ έχω μία πορία.

Το 1ο ποσό που θα σου πουν το παίρνεις ή επειδή κάνουμε ένσταση το αρνούμαστε? Εσύ τα πήρες τα 80 ??

Και στην επιτροπή τι σε ρωτάνε ? Γιατί δεν πήγες σε δημόσιο φορέα??

Το πρώτο ποσό τα 80 ε τα παίρνεις. Ένσταση κάνεις για τα υπόλοιπα. Αν εγκριθεί η ένσταση παίρνεις το υπόλοιπο ποσό. Δηλαδή εγώ πλήρωσα 600 πήρα σε πρ'ωτη φάση τα 80 και μετά την έγκριση τα υπόλοιπα. Δεν πήγα σε δημόσιο φορέα γιατί αμνιο έκανα λόγω το ότι βρέθηκε ένα θέμα στον υπέρηχο (τελικά όλα καλά) ήμουν ήδη αν θυμάμαι καλά στην 23 εβδομάδα και τα ραντεβού στα νοσοκομεία ήταν σε 1 μήνα. Δεν υπήρχε περιθώριο. Στην επιτροπή σε ρωτάνε γιατί έκανες την ένσταση και γιατί υποβλήθηκες στην συγκεκριμένη εξέταση.(δεν είναι υποχρεωτική εκτός αν είσαι στις ομάδες "υψηλού κινδύνου".

Σε ευχαριστω πολυ ελπιζω και γω να τα παρω γιατι δεν ηταν και λιγα 600 ευρω ειναι ενα ωραιοτατο κρεβατακι για την μπεμπουλα μου:)

Σου το εύχομαι. Και όχι μόνο κρεββατάκι και την προίκα της μαζί παίρνεις.

Το πρώτο ποσό τα 80 ε τα παίρνεις. Ένσταση κάνεις για τα υπόλοιπα. Αν εγκριθεί η ένσταση παίρνεις το υπόλοιπο ποσό. Δηλαδή εγώ πλήρωσα 600 πήρα σε πρ'ωτη φάση τα 80 και μετά την έγκριση τα υπόλοιπα. Δεν πήγα σε δημόσιο φορέα γιατί αμνιο έκανα λόγω το ότι βρέθηκε ένα θέμα στον υπέρηχο (τελικά όλα καλά) ήμουν ήδη αν θυμάμαι καλά στην 23 εβδομάδα και τα ραντεβού στα νοσοκομεία ήταν σε 1 μήνα. Δεν υπήρχε περιθώριο. Στην επιτροπή σε ρωτάνε γιατί έκανες την ένσταση και γιατί υποβλήθηκες στην συγκεκριμένη εξέταση.(δεν είναι υποχρεωτική εκτός αν είσαι στις ομάδες "υψηλού κινδύνου".

Καλημέρα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Και εγώ πρέπει να την κάνω γιατί η αυχενική μου βγήκε λίγο ανεβασμένη. Οπότε δεν το ρισκάρουμε.

Απλά θα πάω να την κάνω περίπου σε ένα μήνα. Αλλά θα πάω στον γιατρό μου. Δεν το ρισκάρω να πάω αλλού.

Qxemp2.png

πόσο καιρό μετά μπορείς να κάνεις την ένσταση,ξέρει κανείς?

εγώ πήρα τα 80 ή 60 αν θυμάμαι καλά τον Ιούνιο που μας πέρασε!

μπορώ ακόμη να κάνω ένσταση για το υπόλοιπο ποσό?

ευχαριστώ

lMVOp3.png

HcIWp3.png

• 1 χρόνο μετά...

καλησπερα .θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει να μου πει τι ακριβως πρεπει να γραψω στην ενσταση που θα κανω στο ικα για να παρω πισω τα λεφτα απο την αμνιο. Ευχαριστω.

Διαφημίσεις

καλησπερα .θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει να μου πει τι ακριβως πρεπει να γραψω στην ενσταση που θα κανω στο ικα για να παρω πισω τα λεφτα απο την αμνιο. Ευχαριστω.

θεκλα καλησπερα. Σου ειπαν μηπως ποσα λεφτα περνεις πισω απο την αμνιο;

Καταθεσα την αποδειξη αλλα μου ειπαν οτι δεν ξερουν ποσα θα παρω πισω, ουτε ποτε θα πιστωθουν στον λογαριασμο μου, ουτε αν μπορω να κανω ενσταση.

Για να κανω ενσταση ποσο χρονικο περιθωριο εχω και σε ποιο τμημα την κανω;

Αν ξερεις θα με υποχρεωνες γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη!!! Σ'ευχαριστω.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

θα πας στο ικα με το παραπεμπτικο και την αποδειξη απο την αμνιο, θα τα καταθεςεις και θα παρεις εκεινη την στιγμη γυρω στα 80 ευρω πισω.Θα τους πεις αμεσως οτι θελεις να κανεις ενσταση θα συμπληρωσεις τα χαρτια που θα σου δωσουν ,θα παρεις αριθμο προτοκολου και θα περιμενεις να σε καλεσει η επιτροπη για να τους εξηγησεις τον λογο που κανεις την ενσταση,δεν ειναι τιποτα 2-3 λεπτα κραταει,ετσι εχω ακουσει τωρα τη θα γραψεις στην ενσταση δεν ξερω ακριβως γιαυτο ρωταω και εγω για να ξερω περιπου. αν καποια γνωριζει ας μας διαφωτηση.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!! Οταν κατεθεσα την αποδειξη μου ειπαν δεν ξερουν ποσα θα παρω κι οτι δεν νομιζουν οτι μπορω να κανω ενσταση...θα ξαναπαω...

θα μπορουσες ισως να γραψεις : ¨¨ζητω την επανεξεταση του αιτηματος μου για την επιστροφη της δαπανης της αμνιοκεντησης που εγινε σε κεντρο συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΠΥ" ?????

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Κοριτσια για τις εξετασεις σας ειτε αμνιο, ειτε οποιαδηποτε αλλη πρεπει να παρετε παραπεμπτικο απο το γιατρο του ΕΟΠΥΥ οπωσδηποτε για να διεκδικησετε τα χρηματα απο το ταμειο σας ή αρκει το χαρτι που θα σας δωσει ο γιατρος σας και ας μην ειναι συμβεβλημενος στον ΕΟΠΥΥ?

Διαφημίσεις

για να διεκδικησεις τα χρηματα σου πρεπει να εχεισ την αποδειξη απο την εξεταση και το παραπεμπτικο.Αν ο γιατρος στον οποιο πηγαινεις μπορει να σου δωσει το παραπεμπτικο ηλεκτρονικα γραμμενο τοτε δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα, ειτε ειναι στον ΕΟΠΠΥ ειτε οχι.Τους ενδιαφερει απλα να ειναι ηλεκτρονικα γραμμενο την εχω ψαξει την δουλεια πολυ καλα.

για να διεκδικησεις τα χρηματα σου πρεπει να εχεισ την αποδειξη απο την εξεταση και το παραπεμπτικο.Αν ο γιατρος στον οποιο πηγαινεις μπορει να σου δωσει το παραπεμπτικο ηλεκτρονικα γραμμενο τοτε δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα, ειτε ειναι στον ΕΟΠΠΥ ειτε οχι.Τους ενδιαφερει απλα να ειναι ηλεκτρονικα γραμμενο την εχω ψαξει την δουλεια πολυ καλα.[/Q

καλημερα κοριτσια! το ίδιο ισχύει για την αυχενικη διαφανεια κ για τον μεγαλο υπερηχο; ο γιατρός μπορεί να'ναι νοσοκομειακος ή πρέπει να'ναι του του ικα;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...