Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

λειτουργικο προβλημα καρδιας

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια...εθεσα το θεμα στο δευτερο τριμινο αλλα μιας και μπεικα στο τριτο ειπα να το ξαναβαλω διοτη δεν βρικα κοπελες για να μου δωσουν συμβουλες!!!λοιπον το μωρακι μου ειναι στην 27η βδομαδα μολις μπεικα!ενω η ανατομια της καρδιας ειναι καλη εχουμε μια στενη αρτηρια η οπια στελνει αιμα στα πνευμονια και απο τη στιγμη που ειναι στενη πρεπει να το παρακολουθαμε καθε βδομαδα μεχρι να γεννησω!!εαν δουνε οτι κατι δεν παει καλα θα πρεπει να γινει προκληση αλλα δε θα βοηθησει καθολου γιατι τα προωρα δεν εχουν ορημα πνευμονια και ετσι ο στοχος ειναι 35 εβδομαδες!!!!εχω πορεια και πολι ανχος...αν καπια κοπελα ξερει κατι η εχει ακουσει κατι θα ηθελα να ακουσω καπια γνωμη!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια...εθεσα το θεμα στο δευτερο τριμινο αλλα μιας και μπεικα στο τριτο ειπα να το ξαναβαλω διοτη δεν βρικα κοπελες για να μου δωσουν συμβουλες!!!λοιπον το μωρακι μου ειναι στην 27η βδομαδα μολις μπεικα!ενω η ανατομια της καρδιας ειναι καλη εχουμε μια στενη αρτηρια η οπια στελνει αιμα στα πνευμονια και απο τη στιγμη που ειναι στενη πρεπει να το παρακολουθαμε καθε βδομαδα μεχρι να γεννησω!!εαν δουνε οτι κατι δεν παει καλα θα πρεπει να γινει προκληση αλλα δε θα βοηθησει καθολου γιατι τα προωρα δεν εχουν ορημα πνευμονια και ετσι ο στοχος ειναι 35 εβδομαδες!!!!εχω πορεια και πολι ανχος...αν καπια κοπελα ξερει κατι η εχει ακουσει κατι θα ηθελα να ακουσω καπια γνωμη!!!

Γεια σου κοριτσι μουΚαλο κουράγιο και υπομονή σου εύχομαι και όλα να πάνε καλά. Έχεις παει σε εμβρυοκαρδιολόγο? Εγω λόγω μεγάλης αυχενικης διαφανειας και μετα απο ληψη τροφοβλαστη για να αποκλειστει το συνδρομο down έπρεπε να κάνω εμβρυοκαρδιογραφημα Tελικα παρολο που διαγνωσθηκε φυσημα (οχι αμελητεου μεγεθους) και πριν και αφου γεννηθηκε , τωρα που ειναι 4 ετων δεν υπάρχει τιποτα. Ευχομαι να θυμασαι το αγχος σου και να γελάς σε λιγους μηνες.

ναι με παρακολουθει εμβρυοκαρδιολογος!!!εχω κανει και τροφοβλαστη...ευχομε και εγω μια μερα απλα να τα σκαιφτομε...σευχαριστω νασαι καλα!!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...