Rea_1971 Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Κορίτσια μπορείτε να μου προτείνετε κάτι για 3ημερο Π/Σ/Κ; Ένα κοντινό θέρετρο (μένω Αθήνα). Μέχρι 150-200 χλμ. Και με pm ένα καλό ξενοδοχείο... Θα με υποχρεώσετε! Quote Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου! .................................................................................. Ο Θεός πέθανε... Ο Μαρξ πέθανε... κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babycakes Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Καλημέρα, εγώ θα σου πρότεινα Ναύπλιο ή αν θέλεις σε νησί, Σύρο ή Άνδρο....και τα τρία μέρη είναι καταπληκτικά...ξενοδοχείο έχω στη σύρο αν σε ενδιαφέρει με πάρα πολύ καλές τιμές, αν είναι πες μου να σου στείλω π.μ.... Quote There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukounaki Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Εγω θα σου προτεινα Καρυστο η Μαρμαρι. Εκπληκτικες παραλιες λες και εισαι στο εξωτικοτερο νησι. Υποτιμημενα μερη. Αλλα με εκπληκτικες παραλιες. Δεν εχω να σου συστησω ξενοδοχειο γιατι μειναμε σε μεζονετα. Ημασταν δυο οικογενειες. Τελεια η μεζονετα και αρκετα οικονομικη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΜΑΡΑΓΔΑ Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Πως σου φαίνεται το Βραχάτι Κορινθίας ??? Είναι κοντά περίπου 100 χλμ. και βρίσκεις σχεδόν τα πάντα. Δες εδώ για ξενοδοχείο..... http://discoverhellas.gr/view.php?item_id=45&id_kef=118 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foteinoula1986 Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Είχα πάει Αλυκή Βοιωτίας 2 ώρες από Αθήνα. Για ξενοδοχείο δες αυτό http://www.alkionides-hotel.gr/index.html Έχει πολύ ωραία θάλασσα, ταβερνες και ησυχία! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAT123 Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 εγω πήγα στο Βραχάτι στο Ενάλιον enalionsuites.com. Είναι λίγο ακριβούτσικο αλλά αξίζει τα λεφτά του. Πάρα πολύ ωραίο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beta Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Πήγαμε τελευταία στο Λουτράκι, στο Poseidon Resort. Ωραία ξενοδοχείο, δίπλα στην Αθήνα, για τριήμερο ό,τι πρέπει νομίζω... Quote βετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rea_1971 Posted September 4, 2010 Author Share Posted September 4, 2010 Καλές μου φιλενάδες! φεύγω για Σ/Κ! Ο αντρούλης μου έκλεισε στο Πόρτο Χέλι στο ΑΚS Hinitsa. Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες και τον χρόνο σας, είναι πολύ ωραίες για να ξεφεύγουμε τα Σ/Κ πριν τον τοκετό. ΥΓ Αν έχει ίντερνετ στο ξενοδοχείο μπορεί να ξεκλέβω λίγο να μπαίνω στο site. Φιλιά πολλά! Quote Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου! .................................................................................. Ο Θεός πέθανε... Ο Μαρξ πέθανε... κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts