Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα ,

είμαι αλλη μια απεγνωσμένη μανούλα που ψάχνει να βρει εναν καλό παιδικο σταθμό στο αιγάλεω ή τουλάχιστον στις γυρω περιοχές. αν κάποια έχει προσωπική εμπειρία παρακαλωωωωωω ας τη μοιραστεί μαζί μου.

Εχω τρια παιδάκια ο μεγαλύτερος θα πάει νήπιο , ο μεσαίος είανι 18 μηνων και η μικρή ειναι 7 μηνών. πριν ενα χρόνο πήγαινα τα δύο πρώτα σε ένα πολύ καλο παιδικο σταθμό τα πρωτοβαδίσματα στον κολωνό αλλά επειδή είναι πολλά τα λεφτά άρη δεν έχω τη δυνατότητα να τα συνεχίσω εκεί. και είμαι πολύ στεναχωρημένη.

επισκέφθηκα το ¨" Ο κοσμος του παιδιού " στο περιστέρι αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου Οι χώροι μεν καθαροί αλλα το δωμάτιο που θα μπεί η μικρή μου - γιατί περί δωματίου πρόκειται- τουλάχιστον με άλλα 6 μικρά μοιάζει με το κελι 33 στον κορυδαλλό. και μου είπε η υπεύθυνη εκεί οτι τα δωμάτια τα έχουν κλειδωμένα όλη μέρα καμία επικοινωνία με τους άλλους χώρους .... αααα και όταν της είπα στην προσαρμογή να βρίσκομαι εκεί μου είπε οχι για να μην ξεσηκωθούν τα υπόλοιπα και οτι γενικά όταν θα έρχομαι, δεν θα μπαίνω καθόλου στις ταξεις των παιδιών θα μου τα φέρνουν στο γραφείο της. ακουσον ακουσον...

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα ,

είμαι αλλη μια απεγνωσμένη μανούλα που ψάχνει να βρει εναν καλό παιδικο σταθμό στο αιγάλεω ή τουλάχιστον στις γυρω περιοχές. αν κάποια έχει προσωπική εμπειρία παρακαλωωωωωω ας τη μοιραστεί μαζί μου.

Εχω τρια παιδάκια ο μεγαλύτερος θα πάει νήπιο , ο μεσαίος είανι 18 μηνων και η μικρή ειναι 7 μηνών. πριν ενα χρόνο πήγαινα τα δύο πρώτα σε ένα πολύ καλο παιδικο σταθμό τα πρωτοβαδίσματα στον κολωνό αλλά επειδή είναι πολλά τα λεφτά άρη δεν έχω τη δυνατότητα να τα συνεχίσω εκεί. και είμαι πολύ στεναχωρημένη.

επισκέφθηκα το ¨" Ο κοσμος του παιδιού " στο περιστέρι αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου Οι χώροι μεν καθαροί αλλα το δωμάτιο που θα μπεί η μικρή μου - γιατί περί δωματίου πρόκειται- τουλάχιστον με άλλα 6 μικρά μοιάζει με το κελι 33 στον κορυδαλλό. και μου είπε η υπεύθυνη εκεί οτι τα δωμάτια τα έχουν κλειδωμένα όλη μέρα καμία επικοινωνία με τους άλλους χώρους .... αααα και όταν της είπα στην προσαρμογή να βρίσκομαι εκεί μου είπε οχι για να μην ξεσηκωθούν τα υπόλοιπα και οτι γενικά όταν θα έρχομαι, δεν θα μπαίνω καθόλου στις ταξεις των παιδιών θα μου τα φέρνουν στο γραφείο της. ακουσον ακουσον...

φετος ηθελα κεγω στα πρωτοβαδισματα αλλα δεν εχει θεση!που μενεις;βρηκα εναν κυψελη το καραβακι ,καλος φανηκε..

ο μεγαλος θα παει νηπιαγωγειο στο αιγαλεω;

καλησπέρα,

ναι ο μεγάλος θα πάει σε δημόσιο στο αιγάλεω όπου και μένουμε.

είχα κάνει απόπειρες να πω την αλήθεια σε 2 -3 παιδικούς στο αιγάλεω όταν έιχα μόνο τον πρώτο και μάλιστα τον πήγα και σε έναν απο αυτούς αλλά τον χτυπάγανε και όταν πήγα να ζητήσω το λόγο μου ειπαν ότι το παιδί μου τα φαντάζεται όλα αυτά και ότι ο λόγος είναι που αλλάζαμε σπίτι εκείνη την εποχή...... καταλαβαίνεις ... . ετσι τους είπα ότι αν ξανάρθει το παιδιί στο σπίτι με κλάματα θα στείλω δικηγόρο και από τότε το παιδί ήταν μια χαρά.

ξερεις σε ποιο νηπιαγωγειο θα ειναι;νηπιο ειναι η προνηπιο;ειναι καποιοι που τους εχω δει αλλα δεν ξερω αν ειναι καλοι.μια φιλη παει τη μικρη της σε μια κοπελα,που εχει σχεση με παιδαγωγικα,δεν ξερω ακριβως τι σπουδασε κ δουλευει με λιγα παιδακια,δεν εχει σταθμο ακριβως,επισημα..ειναιευχαριστημενη πολυ κ ειναι λιγα κ τα λεφτα για τις ωρες που το παει.ειναι καπου αναμεσα αιγαλεω κ κορυδαλλο. μενατε κολωνο παλια;

Διαφημίσεις

aris 71 καλησπέρα,

αν ένδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα για τον παραπάνω παιδικό σταθμό να σου πω τελικά οτι μετά απο αναζήτηση πολλών τελικά αποφάσισα να γράψω τα μικρά μου εκεί.

Μέχρι στιγμής δεν το μετανιώνω.και μάλιστα με τον τρόπο που μας συμπερηφέρθηκε η υπεύθυνη του παιδικού από την πρώτη μας επισκέψη με έκανε να πω χαλάλι ο μικρός χώρος για τη μικρή. Είμαστε τυχεροί όμως γιατί φτιάχνουν έναν μεγαλύτερο ΄παιδικό στην ίδια περιιοχή οπότε μέχρι το πολύ τέλος Σεπτέμβρη θα τα έχουν μεταφέρει εκεί.

Χθες ξεκίνησε πρώτη μέρα ο μεσαίος μίλησα και με τη δασκάλα του μέσα στην ήμέρα ,- ευγενική μάλιστα μου είπε όποτε θέλω να της ξανατηλεφωνήσω και οποιαδήπότε ώρα- απο αυτά που είπαμε κατάλαβα οτι μου είπε αλήθειες. και όταν γύρισε σπίτι ο μικρός ή συμπεριφορά του κανονική.

Εμένα δηλαδή μέχρι στιγμής μου φάνηκε εντάξει ο παιδικός . Είδα ας πουμμε κάποιο ενδιαφέρον . Τώρα είμαι και εγώ λίγο επιφυλακτική πάντα . Ο Χρήστος την πρώτη μέρα στο σχολικό έκλαψε. Σήμερα δεν μπορώ να πω οτι σηκώθηκε μες την τρελή χαρα για να πάει αλλά και ούτε εκλαιγε για να μην πάει και στο σχολικό δεν έκλαψε σήμερα. για να δουμε......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...