Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

το εχω ξανασκεφτει!!!

κατερινα_κι

Recommended Posts

σκεφτηκατε καμια φορα

οτι τα θεματα μας ,που μενουν αρχειο ...να μεινουν για χρονια κ τα παιδακια μας να μεγαλωσουν κ να μπουνε μια μερα να διαβασουνε τις ανησυχιες μας!!!!!

ωραια δε θα ητανε να διαβαζαμε κ εμεις τις μαμας μας τις σκεψεις για το μεγαλωμα μας κτλ??

* βεβαια τωρα που το σκεφτομαι δε κανει να τα διαβασουν κ ολα!!!! ;)

Διαφημίσεις

Μπουυυυυυ δεν νομιζω να ζω αν φτασει σε σημειο η μικρη να διαβαζει εμενα και τις σκεψεις μου Λενα. Αλλα και να ζουσα δεν θα ηθελα να τις διαβαζει. Γιατι εχουν ενα βαρος που δεν θα ηθελα το παιδι να ασχολειτε μαζι του. Εχει την δικια της ζωη μπροστα να στρωσει και να φτιαξει και θελει μπολικη ενεργεια αυτο. Εκει θα ηθελα να επικεντρωθει οταν θα μεγαλωσει. Σιγα μην ασχολειτε με μενα. Ουτε εμενα με νοιαζει τι και πως με την μανα μου. Το μονο που ζητησα να διαβασω απο εκεινη ηταν για καποια θεματα του διαζυγιου. Περαν αυτου τιποτα δεν με ενδιεφερε. Ελπιζω το ιδιο να κανει και η μικρη.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Φαντάζεστε να τα διαβάζουν και οι νύφες μας? ιδιαίτερα αυτά που γράφουμε για τις πεθερές μας:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

δεν θελω να το σκεφτομαι καν οτι θα μπορουσε μια μερα η κορη μου να διαβαζει αυτ που γραφω και ειδικα για την πεθερα..οτι και να με πειραζει εμενα,η κορη μου θα ηθελα να εχει την καλυτερη αποψη για την γιαγια της..αλλο αν η γιαγια της της την χαλασει..δεν θα ηθελα να επηρεαστει απο μενα το παιδι οσον αφορα τις γιαγιαδες της..

Διαφημίσεις

ε,βρε κοριτσια..... εννοουσα τα θεματα που ολες κατα καιρους ανοιξαμε για την διατροφη τους κ την αναπτυξη τους ,αντε κ ιατρικα ,αυτα ομως γιατι για τις πεθερες.....αμαν αμαν δε πρεπει! :D