Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ζητάει νερό μετά από το θηλασμό

Zaxarenia

Recommended Posts

Γεια σας, θα μπω αμέσως στο θέμα...

τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ότι η μικρή μου μετά από το θηλασμό ζητάει να πιει νερό. Αυτο δε συμβαίνει σε κάθε θηλασμό, αλλά αρκετές φορές τη μέρα. Χώρια βέβαια το νερό που ΄πίνει ούτως ή άλλως.

Εϊναι λογικό όμως να διψάει αμέσως μετά το θηλασμό; Τι μπορεί να συμβαίνει;

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Διαφημίσεις

Ti na σου πω...το κανει κι ο δικος μου.......μπορει να ειναι συνηθεια...μπορει να τους αρεσει για καποιο λογο. Μπορει να μην αισθανονται οτι εχουν ξεδιψασει μονο εμ το γαλα με τοση ζεστη.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. απλά το παρατήρησα τελευταία και αναρωτιόμουν γιατί ήξερα ότι με το θηλασμό ξεδιψάνε αρχικά και μετά χορταίνουν. Οπότε λέω, γιατί να θέλει πάλι νερό; Μήπως (ίσως ακουστεί χαζό) γλυκίζει το γάλα και δε θέλει να μένει με αυτή τη γεύση;:rolleyes:

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Κι εμένα ζητάει νερό μετά το θηλασμό, αλλά όχι πάντα. Δεν τον ξεδιψάει όμως το γάλα πια. Μήπως με τον καιρό δεν είναι τόσο νερουλό, όπως στην αρχή;

Πάντως 'παίζει' να γλυκίζει και το γάλα, αν τρώτε εσείς γλυκά... Μια περίοδο που είχα τσακίσει τις σοκολάτες λακτα, μετά το θηλασμό έκανε με τη γλώσσα του πλατς-πλατς και μου έκανε εντύπωση και δοκίμασα ...κι ήταν σαν ζαχαρούχο το γάλα :D

Διαφημίσεις

Κοριτσια κι εγω πινω ενα ποτηρι γαλα πριν κοιμηθω, αλλα θελω να πιω και νερο μετα .....καθαριζει το στομα, δεν θελουμε παντα να μας μενει γευση. Κι ενα νοστιμοτατο χυμο να πιω, παλι μετα θελω νερο να καθαρισει το στομα μου πριν τον υπνο.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Πάντως 'παίζει' να γλυκίζει και το γάλα, αν τρώτε εσείς γλυκά... Μια περίοδο που είχα τσακίσει τις σοκολάτες λακτα, μετά το θηλασμό έκανε με τη γλώσσα του πλατς-πλατς και μου έκανε εντύπωση και δοκίμασα ...κι ήταν σαν ζαχαρούχο το γάλα :-D

γλυκά δεν τρώω, αλλά πίνω πρωί-βράδυ γάλα με κακάο! Πάντως κι εγώ είχα δοκιμάσει τον 1ο μήνα (περιέργεια) και ήταν όντως γλυκό.

Τι να πω...:roll:

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...