Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νέο ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο για να κόψετε το ΚΑΠΝΙΣΜΑ!!

Recommended Posts

Τα παρακάτω δεν είναι δικά μου, τα διάβασα σε ένα άλλο φόρουμ σας και τα μεταφέρω. Εγώ τα δοκίμασα και συμφωνώ 100%!! Διαβάστε όλοι!

Παιδιά διαβάστε προσεκτικά. Μπορεί τα παρακάτω να σας αλλάξουν τη ζωή...

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ελληνικό βιβλίο, το οποίο σε βοηθά με απίστευτο τρόπο να κόψεις το κάπνισμα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

bk1.jpg

Καπνίζω από μικρό παιδί ένα με ενάμισι πακέτο τη μέρα. Προσπάθησα πολλές φορές να το κόψω και άλλες τόσες απέτυχα. Πήρα τσίχλες νικοτίνης και η κατάσταση χειροτέρεψε (απέκτησα εθισμό και σε αυτές!). Διάβασα ένα βιβλίο και άρθρα στο ίντερνετ αλλά και πάλι δεν έβρισκα χειροπιαστή βοήθεια.

Όσπου μου είπε κάποιος γνωστός για ένα νέο Έλληνα συγγραφέα, ο οποίος μόλις έγραψε ένα καταπληκτικό βιβλίο, το κύριο μέρος του οποίου δίνει δωρεάν (!) μέσω της σελίδας του. Τότε σκέφτηκα: «δώρεάν? Ε μάλλον μάπα θα είναι».

Το κατέβασα χωρίς ιδιαίτερη όρεξη και έριξα μια ματιά...

Παιδιά μιλάμε για αριστούργημα. Είμαστε πολύ τυχεροί που το καλύτερο βιβλίο παγκοσμίως για το θέμα του καπνίσματος το έχει γράψει Έλληνας! Ξέρω, έχετε ένα σωρό pdf στο σκληρό σας δίσκο. Το ίδιο κι εγώ. Αυτό μην το αποθηκεύσετε απλώς. Διαβάστε το! Αξίζει. Με το που το διάβασα έκαψα το τσιγάρο με σοκαριστική ευκολία!

Το βιβλίο αυτό άλλαξε τη ζωή μου κι αυτός είναι ο λόγος που αφιερώνω λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μου για να το διαδώσω και σε άλλους φίλους καπνιστές. Το έχω στείλει ήδη με Email σε αρκετούς φίλους καπνιστές, οι οποίοι βοηθήθηκαν πολύ. Όμως μερικοί φίλοι μου λένε το εξής:

«Που να κάθομαι να διαβάζω τόσες σελίδες απλά για να κόψω το τσιγάρο; Μόλις το αποφασίσω θα το κόψω». Σκεφτείτε όμως: Το κάπνισμα τρώει από τον καθένα μας δεκάδες χρόνια ζωής και περίπου 60.000?. Άρα το να αφιερώσει κανείς λίγες ώρες για ένα ευχάριστο βιβλίο που θα του δώσει και σημαντική βοήθεια, είναι ίσως η καλύτερη επένδυση χρόνου που έχει κάνει στη ζωή του.

cig.jpg

Στο βιβλίο θα μάθετε για πρώτη φορά στη ζωή σας γιατί καπνίζετε. Αφού μάθετε την αιτία του καπνίσματος, τότε καταργώντας την μπορείτε αν θέλετε να καταργήσετε και το κάπνισμα. Δε σας λέω περισσότερα... Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε μόνοι σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο δωρεάν από το site του συγγραφέα http://www.skeftomai.gr, αλλά σε όποιον αρέσει μπορεί αγοράσει και τη χάρτινη μορφή, όπου υπάρχουν άλλες επιπλέον 150 σελίδες πολύτιμης βοήθειας. Εγώ μόλις διάβασα το ψηφιακό βιβλίο αμέσως πήγα και αγόρασα και τη χάρτινη έκδοση, όχι μόνο για μένα, αλλά και για δώρο σε μια κολλητή φίλη που είναι κανονικό φουγάρο!

Περιμένω τις εντυπώσεις σας και σας εύχομαι στο θέμα του καπνίσματος

να έχετε την επιτυχία που είχα κι εγώ! :-):-)

Κι εγώ το έκοψα με τη βοήθεια του βιβλίου! Νομίζω ότι αξίζει να κάνουμε ένα τέτοιο δώρο στους εαυτούς μας!

Διαφημίσεις

καλημερα! parent 38

συγχαρητηρια που εκοψες το καπνισμα... :D:D

αυτη την στιγμη κατεβαζω το αρχειο, οχι γιατι καπνιζω εγω, αλλα γιατι θελω να το δωσω στον αντρα μου.

ελπιζοντας να το διαβασει, ελπιζοντας να τον βοηθησει να κοψει το τσιγαρο....

ενα μπραβο κι απο μενα.. ξερω οτι χρειαζεται αρκετη θεληση για να κοψεις το τσιγαρο ( εγω ακομη δεν τα καταφερα ) και επειτα ενα ευχαριστω για το βιβλιο που θα βοηθησει πολλους απο εμας να το κοψουμε.. :wink:

Να στε καλά. εύχομαι σε όλους όσους διαβάσουν καλή επιτυχία!

Εγώ έχω ήδη "χρεωθεί" με δύο ακόμα επιτυχίες. Το χω κόψει σε μία ξαδέρφη μου και σε ένα συνάδελφο στη δουλειά (αφού τους το κανα δώρο). Αν δεν βοηθήσω τουλάχιστον 10 άτομα δε θα σταματήσω αυτή τη μικρή αντικαπνιστική μου εκστρατεία.. :P:P

Πώ πω μίσος που το έχω για το παλιοτσίγαρο...:shock: Εμ τόση ζημιά μου έκανε ως τώρα, τόσα χρήματα πέταξα στα σκουπίδια, είναι να μην το μισώ;

Καλημέρα και μπράβο parent38 που μοιράστηκες μαζί μας αυτό το βιβλίο και την εμπειρία σου. Μπράβο και που έκοψες το κάπνισμα.

Κι εγώ το έκοψα πριν περίπου 5 χρόνια. Αλήθεια πόσο καιρό έχεις να καπνίσεις; Αν έχει λίγο καιρό που το έκοψες, κάτι που πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει παραμείνεις "άκαπνη" είναι να το λες σε όλο τον κόσμο ότι το έκοψες και επίσης να συνεχίσεις αυτό που κάνεις...δηλαδή να βοηθάς άλλους να το κόψουν.

Με αυτό τον τρόπο θα νιώθεις περισσότερο "δεσμευμένη" στο να παραμείνεις "άκαπνη."

Συνέχισε την καλή δουλειά.

"Ας κάνουμε αυτό τον κόσμο έναν καλύτερο κόσμο για τους ανθρώπους" - Mark Hughes

Θοδωρής

Είναι δυνατόν να εργάζεσαι και να ζεις κάτω από την ίδια στέγη; Ιδού η απορία...

Διαφημίσεις

Το έχω διαβάσει!!!Είναι πράγματι εξαιρετικό. Μοιάζει πολύ με το βιβλίο του Άλεν Καρ Ο Εύκολος Τρόπος να κόψετε το κάπνισμα.

Το προτεινα κι εγώ στο τόπικ που έχω αφιερώσει στη διακοπή καπνίσματος!

Μπορείς να μπείς στο τόπικ να διαβάσεις διαφορα που έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό. Και ευτυχώς πλέον τα καταφεραμε. :D:D Συγχαρητήρια και σε σένα!!!!!Και συνέχισε το έργο σου!!!!! :D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Ωπ! mata δεν το είχα δει που το χεις δημοσιεύσει! Έκανα μία αναζήτηση αλλά δεν το βρήκα.. Αν έχεις λινκ θα χαρώ να δω τα σχόλια που συγκέντρωσε το θέμα..

Έχω κάτι μήνες που το κοψα παιδιά. Αυτή η μίνι 'εκστρατεία" μου δε νιώθω ότι με βοηθά στο κόψιμο του καπνίσματος, γιατί απλά έχασα την ικανότητα να καπνίζω μετά την ανάγνωση του βιβλίου!! :):)

Έχω να προτείνω κάτι στους διαχειριστές:

Δεν ξέρω πώς, αλλά νομίζω ότι αξίζει να προβληθεί από το parents.gr η προσπάθεια ειδικά τώρα στις γιορτές, που υπάρχει περισσότερος χρόνος για διάβασμα, έτσι ώστε να αναγνωστεί το βιβλίο και να πετάξουμε από πάνω μας αυτόν τον εφιάλτη που λέγεται κάπνισμα.

να στε όλοι καλά :):):)

πηγαινε στο google,και πατα "skeftomai.gr",και θα σου το βγαλει.

Και εμενα δεν μου ανοιγε και το βρηκα ετσι.μετα εκανα download,και το εστειλα στα "αγαπημενα".για να το διαβασω,φυσικα,μετα !!(τωρα ,βαριεμαι)

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Διαφημίσεις

Ευτυχώς που το χω κόψει εδώ και τέσσερα χρόνια γιατι άν περίμενα να διαβάσω βιβλίο και να το κόψω, νομίζω θα είχα μείνει στα δυο πακέτα

ημερησίως :lol::lol::lol:

Εκείνο που ξεχνούν οι άνθρωποι που γράφουν βιβλία - οδηγούς για το γιατι πρέπει να κόψεις το κάπνισμα, είναι οτι κανείς καπνιστής δεν τα διαβάζει, εκτός άν έχει ήδη αποφασίσει να σταματήσει να καπνίζει.

Εκείνο που ξεχνούν οι άνθρωποι που γράφουν βιβλία - οδηγούς για το γιατι πρέπει να κόψεις το κάπνισμα, είναι οτι κανείς καπνιστής δεν τα διαβάζει, εκτός άν έχει ήδη αποφασίσει να σταματήσει να καπνίζει.

Κι εσύ Ursa Major τι νομίζεις ; Ότι δε θέλουν οι καπνιστές να το κόψουν;

Οκτώ στους 10 λένε οι στατιστικές θέλουν να το κόψουν, ιδίως στην περίπτωση που θα τους ήταν εύκολο.

Ε, σε αυτό το 80% απευθύνονται τα βιβλία και τα βοηθήματα.. Σε αυτούς που θέλουν, αλλά δε μπορούν. Και εξάλλου, γιατί να πεις όχι σε ένα βιβλίο το οποίο δε γράφει για αρρώστιες και καρκίνους αλλά είναι ευχάριστο; :)

Σε αυτούς που θέλουν, αλλά δε μπορούν.

Δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, όποιος θέλει το κόβει, απλά ενώ η σωματική εξάρτηση ξεπερνιέται σχετικά εύκολα, η ψυχολογική εξάρτηση ξεπερενιέται δυσκολότερα.

• 2 months later...

PARENT

μιας και διάβασα ότι θες να βοηθήσεις άτομα να κόψουν το κάπνισμα... μπορείς να προσθέσεις άλλο ένα!!

Βρήκα τυχαία το ποστ σου, διάβασα το δωρεάν pdf και στη συνέχεια αγόρασα το βιβλίο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, αν και οι μέρες που το έχω κόψει δεν είναι πολλές (3 μόνο) αλλά δεν μοιάζαν με καμία προσπάθεια διακοπής!!

Ευχαριστώ πολύ!!

Μαρίνα

ZS95p3.png  hcT0p3.png