Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χανει τα μαλλάκια της..

Recommended Posts

εδώ και 2 μήνες η κόρη μου που είναι τώρα 2 ετών χάνει πολλές τρίχες καθημερινά από τα μαλλάκια της.Της έκανα εξετάσεις για θυροειδή και γενική αίματος,σίδηρο, φεριτίνη για να δούμε αν είναι κάτι παθολογικό,αλλά δεν έδειξαν κάτι.Μόνο ο σίδηρος της ήταν οριακός (60).

Την πήγα και σε 2 δερματολόγους .Η μια στο ΜΗΤΕΡΑ η άλλη διδάκτωρ πανεπιστημίου .Η τελευταία μου έδωσε μια λοσιόν δυναμωτική και σίδηρο και μου είπε να την παρακολουθήσουμε και ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.Όλοι κανονικά χάνουμε50-100 τρίχες την ημέρα.Όμως εγώ έχω τρελαθεί από την στεναχώρια μου.Η μικρή έχει πολύ σγουρά μαλλιά και αδύναμη τρίχα.Της τα έκοψα και 2 φορές για να δυναμώσουν αλλά καμία διαφορά.Την

λούζω καθημερινά και της τα ξεμπλέκω με αραιή χτένα.Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πια...

Έχει συμβεί σε κάποια από εσάς κάτι παρόμοιο;

Διαφημίσεις

καποιους μηνες το χρονο χανουμε περισσοτερα μαλλια.αυτο το ξερω απο δερματολογο.ποσο καιρο εχει που συμβαινει αυτο?

εδώ και 2 μήνες..

μηπως ειναι λογω εποχης?τι να πω.εφοσον εκανε ολες τις εξετασεις το παιδι κ ορμονικες κ αιματολογικες κ δερματολογικες κ ειναι ολα οκ τι αλλο να σκεφτω...

Η κορη μου εχει σγουρα και αδυναμα μαλλια, ειχαμε παρατηρησει πως εχανε καποια μαλλακια(οχι πολλα). Συμβουλευτηκαμε τον παιδιατρο και μας ειπε να κανουμε καποιες αιμοτολογικες εξετασεις τα αποτελεσματα των οποιων ητανε φυσιολογικα. Τωρα ειναι ολα ενταξει οποτε ενδεχεται να ηταν λογω εποχης. Την κουρεψαμε και εμεις αν και ο παιδιατρος μας ειπε πως δεν παιζει ρολο. Εγω δεν την λουζω καθημερινα αλλα δυο φορες την εβδομαδα αφου παλιοτερα ειχα διαβασει πως 1-2 φορες την εβδομαδα ειναι ο ιδανικος αριθμος για λουσιμο των μαλλιων και πως ενδεχεται οι περισσοτερες φορες να ταλαιπωρουν τα μαλλια(το τελευταιο εχει να κανει με ενηλικες και οχι με παιδια απλα εγω το εφαρμοζω και στην κορη μου).

sYSBp3.pngR9zap3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...