Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εξετασεις Θυρεοειδη

Recommended Posts

Πρέπει να κάνω εξετάσεις θυροειδη. Σκεφτομαι μηπως παω σε ιδιωτικο μικροβιολογικο γιατι με το ΙΚΑ εχω κακες εμπειριες... Μηπως γνωριζει καποιος/καποια ποσο περιπου μπορει να κοστιζουν..?

Διαφημίσεις

Πρέπει να κάνω εξετάσεις θυροειδη. Σκεφτομαι μηπως παω σε ιδιωτικο μικροβιολογικο γιατι με το ΙΚΑ εχω κακες εμπειριες... Μηπως γνωριζει καποιος/καποια ποσο περιπου μπορει να κοστιζουν..?

Στοιχιζουν 60 ευρω,πηγα κι εγω εξω για να γλιτωσω το ΙΚΑ και μολις το ακουσα επεσαν τα αυτια μου σαν του σκυλου :lol:

N9Urp2.pngGowOp3.png

dystyχως ομως δυο περιπτωσεις κοντινου μου προσωπου πηρε λαθος αποτελεσματα απο ΙΚΑ :confused:...για αυτο λιγο προσοχη...δεν λεω να πατε αναγκαστικα σε ιδιωτικο εργαστηριο αλλα ας κανετε καποια επαναληπτικη εξετταση.

επισης εγω πριν κανω αφαιρεση θυρεοειδους , έπρεπε να κανω εξετασεις καθε 5-6 εβδομαδες. Στο ΙΚΑ δεν ειχα εμπιστοσυνη και ειπα να παω σε μικροβιολογο αντι για διαγνωστικο κεντρο (που εχουν τριτης γενιας μηχανηματα αλλα πιο ακριβες εξετασεις), μπας και γλιτωσω τιποτα....και εκει τα ιδια....1 στις 4 εξετασεις επρεπε να επαναληφτει γιατι 'δεν εστεκε'....:roll:

Ευχαριστώ πολυ κοριτσια. Καλα.. με τις εξετασεις στο ΙΚΑ ετυχε σε φιλη μου να κανει εξεταση καρκ. δεικτες και οι μετρησεις που της εβγαλαν ηταν 3πλασιες απο τις πραγματικες... ελεος...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...