Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

myangel

Recommended Posts

Καλημέρα

εδώ και 2 μήνες περίπου έχω γνωρίσει μια οικογένεια αλβανών (πατέρας, μάνα και ένα πανέμορφο μωρό 8 μηνών)

δεν έχουν δουλειά (παρά μόνο κάποια μεροκάματα περιστασιακά που είχε ο πατέρας, αλλά κι αυτά σιγά σιγά κόπηκαν λόγω κρίσης)

ζουν σε κάποιο υπόγειο, χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό! (δε μιλάνε καλά ελληνικά, από όσα έχω καταλάβει)

η μάνα βγαίνει με το μωρό και κάθεται σε κεντρικό σημείο στην Τσιμισκή αλλά δεν ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ, απλά κάθεται.. βεβαια καταλαβαίνει κάποιος κόσμος, και μερικοί της δίνουν από κάτι...

εγώ σε εβδομαδιαία περίπου βάση τους βοηθώ όσο αφορά λίγα χρήματα, φαγώσιμα, και έχω κάνει και κάποιες μαζικές αγορές για το μωρό (πάμπερς, μωρομάντηλα, ρουχάκια)

το κύριο πρόβλημα είναι αυτή τη στιγμή το θέμα ΥΓΙΕΙΝΗΣ. Δεν έχουν κάπου να κάνουν μπάνιο..

βοηθήστε σας παρακαλώ έστω σε αυτό, με κάποιες ιδέες/προτάσεις.

Στο χώρο που εργάζομαι στο κέντρο η εργοδότρια δεν διακινδυνεύει την υγιεινή των 10 υπαλλήλων ώστε να το παραχωρήσει για να κάνουν κάποιο μπάνιο.

η λύση που σκέφτομαι είναι να πληρώσω ένα ξενοδοχείο για 1 ώρα να κάνουν μπάνιο εκεί, αλλά δεν έχω άλλους πόρους (θα πρέπει να τους κόψω από φαγητό, το οποίο δεν μπορώ άλλωστε να παρέχω και κάθε μέρα) και επίσης αυτό δε θα μπορεί να γίνεται (από μένα) παρά σπάνια

την έστειλα στην πρόνοια, αλλά πήγαν να της πάρουν το παιδί... :confused:

στην ΑΡΣΙΣ δεν απαντά κάποιος στα τηλέφωνα που βρήκα.. αν έχετε κάποια ιδέα, ή κάποιον άλλον φορέα/οργάνωση παρακαλώ να το αναφέρετε

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

και για να απαντήσω στο ερώτημα που ξέρω ότι θα τεθεί, όσο κι αν ντρέπομαι και ίσως κατακριθώ, δεν τους πάω στο δικό μου σπίτι γιατί είναι μακριά, δεν μπορώ να εμπιστευθώ κάποιον να τον βάλω έτσι στο σπίτι μου, αλλά και γιατί (κυρίως) έχω ένα παιδάκι 2 ετών και είμαι και έγκυος, και πραγματικά φοβάμαι για την δική τους υγιεινή.. παρόλα αυτά, αν κάποιος θέλει ας δώσει ιδέες.. ευχαριστώ και πάλι

Διαφημίσεις

Στο Χαμόγελο έχεις απευθυνθεί? Στην εκκλησία?

Δεν μπορούν να πάνε σε ξενώνες αστέγων στο Δήμο?

και τι θα πει πήγαν να της πάρουν το παιδί? Εδώ δεν παίρνουν τα παιδιά από αυτούς που τα κακοποιούν, από τους φτωχούς βρήκαν να τα πάρουν?

Εάν οι συνάδελφοι σου το γνωρίζουν το πρόβλημα, μήπως μπορείτε να συγκεντρώσετε από 5? ο καθένας για να πάνε για μπάνιο σ'ενα ξενοδοχείο οι άνθρωποι?

Με 50? μπορούν να διανυκτερεύσουν σ'ενα φτηνό ξενοδοχείο.

Κ άντε έκαναν μπάνιο 1 φορά.. Μετά τι γίνετε;;;

Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες οικογένειες.στην γειτονια π είναι το πατρικό του ντινου θεσσ, όλο τέτοιες οικογένειες έχει...

ευχαριστώ για τις απαντήσεις

θα απευθυνθώ αρχικά στην εκκλησία και στον ξενώνα μεταναστών, έστω για το μπάνιο

θα τους δώσω τις διευθύνσεις (στην οικογένεια εννοώ)

και θα περιμένω να δω τι θα κάνουν - άλλωστε για την πρόνοια η ίδια μου έδωσε να καταλάβω ότι πήγαν να της πάρουν το παιδί, δεν πήγα μαζί της για να το επιβεβαιώσω..

κι αν δεν βρω άκρη άμεσα, θα ψάξω για αυτό το ξενοδοχείο της ώρας που λέμε, έστω να κανει ενα μπάνιο το μωρό κι η μάνα..

ναι όντως αυξάνονται δραματικά παρόμοιες περιπτώσεις,,, φρίκη,,, να τους έχει ο θεός καλά όλους...

mariantinos για αυτό ήθελα ιδέες, την μία φορά άντε την κανονίζω μετά τι γίνεται??

σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας

καλό βράδι

Διαφημίσεις

Για δες εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67632 ίσως να υπάρχει κ ξενοδοχείο πολύ φτηνό ή κάτι άλλο π να βοηθήσει την κατάσταση με ελάχιστο κόστος.

Εχω 2 απορρυπαντικά κ 2 μαλακτικα βρεφικα δείγματα δώρο απο περιοδικά.να στα στείλω;10 πλυσίματα σίγουρα τα βγάζουν!

Τι λες ορέ κλεφτόπουλο Μαριώ? Σε ποιό πλυντήριο να τα χρησιμοποιήσει η δόλια η μάνα που δεν μπορεί να κάνει μπάνιο ούτε η ίδια?

Καλα είμαι εντελώς ΓΕΙΆ ΣΟΥ σήμερα!

Κ σε άλλο τοπικ αποκάλεσα έναν άντρα κουκλίτσα μου!

Ρε συ ZΑνΑ Σε τέτοιες περιπτώσεις όλα γίνονται.εγώ πριν λίγο καιρό EBAZA σκόνη για πλύσιμο στο χέρι στο πλυντήριο.εχω κάνει κ το αντίστροφο πριν ENA χρόνο...στα ωραία εκείνα τα δικα μου τα αξέχαστα.

Όλο κ κάπου θα βρίσκουν νερό..κάποια δημόσια βρύση...ε δεν μπορεί...άντε MΠAMΠA μαμα αστούσ...το παιδί να είναι με άπλυτα ρούχα τόσο καιρό;δεν το χωράει το μυαλό μου!

Μήπως να πάνε κάποια μέλη να δούνε ακριβώς την κατάσταση κ να κινηθούμε ανάλογα;

πραγματικά σας λέω είναι βρώμικοι... όπως αν ακουμπήσεις ένα αδέσποτο σκυλάκι και μετά πλύνεις τα χέρια σου γιατί ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ πάνω σου τη βρωμιά, έστω κι αν δεν τη βλέπεις, το ίδιο αισθάνθηκα κι εγώ όποτε έπιασα το μωρό,,,

της έχω ήδη πάει σαμπουάν, πετσέτες, μετά μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν έχει νερό... όσο για δημόσιες βρύσες που έχει αλήθεια?? το παιδί δεν είναι με άπλυτα ρούχα απλά, είναι το ίδιο άπλυτο...

πάντως είναι καθημερινά από 9.00-10.00 μέχρι 12.00-13.00 καθισμένοι στο πεζούλι Τσιμισκή με Ικτίνου, όσοι περνάτε από εκεί σίγουρα θα τους έχετε δει

Διαφημίσεις

Συγνώμη για τη χαζή ερώτηση... Πρωί Δευτέρας στο γραφείο, χωρίς καφέ λόγω της εγκυμοσύνης... καταλαβαίνεις....

Ο λόγος που δεν έχουν νερό είναι γιατί τους έχουν κόψει την παροχή λόγω χρέους; Προφανώς ε; Πόσο είναι αυτό το χρέος; Εγώ προσφέρομαι να δώσω ένα μέρος των χρημάτων, εδώ χρειάζεται ριζική λύση.

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Συγνώμη για τη χαζή ερώτηση... Πρωί Δευτέρας στο γραφείο, χωρίς καφέ λόγω της εγκυμοσύνης... καταλαβαίνεις....

Ο λόγος που δεν έχουν νερό είναι γιατί τους έχουν κόψει την παροχή λόγω χρέους; Προφανώς ε; Πόσο είναι αυτό το χρέος; Εγώ προσφέρομαι να δώσω ένα μέρος των χρημάτων, εδώ χρειάζεται ριζική λύση.

Κ εγώ πιστεύω πως το νερό είναι το βασικότερο π χρειάζονται αυτή την στιγμή!

Έζησα χωρίς ρεύμα κ νερό κ ξέρω πως είναι.κ είχε κρύα τότε.

Φαντάζεστε την τουαλέτα τους τώρα με καύσωνα;;;

ΠOY EIΣTE βρε κορίτσια απο θεσσ;

Καν TE μια ομάδα κ πατε να δείτε την OIKOΓENEIA!

ψαχνωντας για το τηλ του ξενωνα προσφυγων επεσα δυστυχως πανω σε αυτο:

Συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 4 ημέρες χωρίς ρεύμα οι 10 οικογένειες του Ξενώνα Προσφύγων

Υποβλήθηκε από diktio την 5 Ιούνιος, 2010 - 20:08. Ανακοινώσεις μετανάστες

Σε αυτή την πόλη και σε αυτό το κράτος, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά απαγορεύονται. Αυτό τουλάχιστον θέλει να μας πει το Υπουργείο Υγείας, ο Δήμος Θέρμης, η ΔΕΗ, όποιος άλλος δημόσιος φορέας εμπλέκεται στην υπόθεση του Ξενώνα Προσφύγων. Παρά λοιπόν την ευρύτατη προσπάθεια στήριξης από όλη την κοινωνία της πόλης που κατάφερε εδώ και τέσσερις μήνες να κρατά το ξενώνα ανοιχτό, αυτοί που θέλουν να τον κλείσουν και να πετάξουν τους πρόσφυγες στο δρόμο, επιμένουν.

Η προηγούμενη διοίκηση, αφού αποχώρησε ξαφνικά αφήνοντας ένα τεράστιο χρέος, ζήτησε από τη ΔΕΗ να διακόψει την ηλεκτροδότηση. Παρά τις εκκλήσεις μας, Η ΔΕΗ προχώρησε στη διακοπή από την Τρίτη. Από τότε, εμείς, η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία και οι άλλοι φορείς που στηρίζουν τον ξενώνα, προσπαθούμε να κάνουμε νέα σύνδεση και να αναλάβουμε εμείς και αυτό το κόστος. Για να γίνει αυτό όμως, απαιτείται η συναίνεση του Δήμου Θέρμης, που είναι ιδιοκτήτης του κτηρίου. Μετά από τρεις ημέρες που προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, ο Δήμαρχος Θέρμης αρνήθηκε οριστικά, θεωρώντας προφανώς την διακοπή της ηλεκτροδότησης μια καλή αφορμή για να ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες.

Εξαντλώντας κάθε δυνατότητά μας, ζητήσαμε από το Δήμο Θέρμης ακόμα και να νοικιάσουμε εμείς το κτήριο. Η απάντησή του ήταν πάλι αρνητική. Και παράλληλα, το Υπουργείο Υγείας, το οποίο φέρει ακέραια την ευθύνη για όλη την κατάσταση, συνεχίζει εδώ και μήνες να κρύβεται, να μην απαντά σε ερωτήσεις και εκκλήσεις, οδηγώντας για δεύτερη φορά τον ξενώνα στο κλείσιμο. Και το αποτέλεσμα όλων αυτών, 10 οικογένειες προσφύγων με 30 ανήλικα παιδιά, από 2 μηνών, είναι εδώ και τέσσερις ημέρες χωρίς φως, μπάνιο, ζεστό νερό, κουζίνα για μαγείρεμα.

Εμείς, δηλώνουμε ότι δεν θα τους κάνουμε τόσο εύκολα τη χάρη. Θα μείνουμε εκεί, θα παλέψουμε με κάθε τρόπο μέχρι τέλους, θα στηρίξουμε τους πρόσφυγες, θα βρούμε τρόπο να ηλεκτροδοτήσουμε στοιχειωδώς το κτήριο με κάθε κόστος, ακόμα και με γεννήτριες. Όχι μόνο από ανθρωπιστικό καθήκον, όχι μόνο γιατί δεν μπορούμε να βλέπουμε 30 παιδιά να βασανίζονται εξαιτίας της αναλγησίας και της αντιπροσφυγικής πολιτικής τους, αλλά πρώτα από όλα εξαιτίας της ελπίδας που γέννησε αυτό το ευρύτατο κίνημα αλληλεγγύης στην πόλη μας. Πιστεύουμε λοιπόν ότι η αλληλεγγύη μπορεί να νικήσει και θα είμαστε εδώ για να το αποδείξουμε.

Έκτακτη συνέντευξη τύπου στον Ξενώνα του Κέντρου Υποδοχής Προσφύγων με αφορμή τη διακοπή ηλεκτροδότησης, την Παρασκευή 4 Μάη,στις 13.00.

Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης

Συνέλευση Διαχείρισης Ξενώνα

και δε βρισκω τηλεφωνο τους....

ξεκινω προσπαθειες για μητροπολη - θα σας ενημερωσω

Διαφημίσεις

ψαχνωντας για το τηλ του ξενωνα προσφυγων επεσα δυστυχως πανω σε αυτο:

Συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 4 ημέρες χωρίς ρεύμα οι 10 οικογένειες του Ξενώνα Προσφύγων

Υποβλήθηκε από diktio την 5 Ιούνιος, 2010 - 20:08. Ανακοινώσεις μετανάστες

Σε αυτή την πόλη και σε αυτό το κράτος, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά απαγορεύονται. Αυτό τουλάχιστον θέλει να μας πει το Υπουργείο Υγείας, ο Δήμος Θέρμης, η ΔΕΗ, όποιος άλλος δημόσιος φορέας εμπλέκεται στην υπόθεση του Ξενώνα Προσφύγων. Παρά λοιπόν την ευρύτατη προσπάθεια στήριξης από όλη την κοινωνία της πόλης που κατάφερε εδώ και τέσσερις μήνες να κρατά το ξενώνα ανοιχτό, αυτοί που θέλουν να τον κλείσουν και να πετάξουν τους πρόσφυγες στο δρόμο, επιμένουν.

Η προηγούμενη διοίκηση, αφού αποχώρησε ξαφνικά αφήνοντας ένα τεράστιο χρέος, ζήτησε από τη ΔΕΗ να διακόψει την ηλεκτροδότηση. Παρά τις εκκλήσεις μας, Η ΔΕΗ προχώρησε στη διακοπή από την Τρίτη. Από τότε, εμείς, η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία και οι άλλοι φορείς που στηρίζουν τον ξενώνα, προσπαθούμε να κάνουμε νέα σύνδεση και να αναλάβουμε εμείς και αυτό το κόστος. Για να γίνει αυτό όμως, απαιτείται η συναίνεση του Δήμου Θέρμης, που είναι ιδιοκτήτης του κτηρίου. Μετά από τρεις ημέρες που προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, ο Δήμαρχος Θέρμης αρνήθηκε οριστικά, θεωρώντας προφανώς την διακοπή της ηλεκτροδότησης μια καλή αφορμή για να ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες.

Εξαντλώντας κάθε δυνατότητά μας, ζητήσαμε από το Δήμο Θέρμης ακόμα και να νοικιάσουμε εμείς το κτήριο. Η απάντησή του ήταν πάλι αρνητική. Και παράλληλα, το Υπουργείο Υγείας, το οποίο φέρει ακέραια την ευθύνη για όλη την κατάσταση, συνεχίζει εδώ και μήνες να κρύβεται, να μην απαντά σε ερωτήσεις και εκκλήσεις, οδηγώντας για δεύτερη φορά τον ξενώνα στο κλείσιμο. Και το αποτέλεσμα όλων αυτών, 10 οικογένειες προσφύγων με 30 ανήλικα παιδιά, από 2 μηνών, είναι εδώ και τέσσερις ημέρες χωρίς φως, μπάνιο, ζεστό νερό, κουζίνα για μαγείρεμα.

Εμείς, δηλώνουμε ότι δεν θα τους κάνουμε τόσο εύκολα τη χάρη. Θα μείνουμε εκεί, θα παλέψουμε με κάθε τρόπο μέχρι τέλους, θα στηρίξουμε τους πρόσφυγες, θα βρούμε τρόπο να ηλεκτροδοτήσουμε στοιχειωδώς το κτήριο με κάθε κόστος, ακόμα και με γεννήτριες. Όχι μόνο από ανθρωπιστικό καθήκον, όχι μόνο γιατί δεν μπορούμε να βλέπουμε 30 παιδιά να βασανίζονται εξαιτίας της αναλγησίας και της αντιπροσφυγικής πολιτικής τους, αλλά πρώτα από όλα εξαιτίας της ελπίδας που γέννησε αυτό το ευρύτατο κίνημα αλληλεγγύης στην πόλη μας. Πιστεύουμε λοιπόν ότι η αλληλεγγύη μπορεί να νικήσει και θα είμαστε εδώ για να το αποδείξουμε.

Έκτακτη συνέντευξη τύπου στον Ξενώνα του Κέντρου Υποδοχής Προσφύγων με αφορμή τη διακοπή ηλεκτροδότησης, την Παρασκευή 4 Μάη,στις 13.00.

Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης

Συνέλευση Διαχείρισης Ξενώνα

και δε βρισκω τηλεφωνο τους....

ξεκινω προσπαθειες για μητροπολη - θα σας ενημερωσω

Εγώ μπερδεύτηκα λίγο.σε σπίτι μένει η OIKOΓENEIA ή στον ξενώνα;

καλημέρα και καλή εβδομάδα...

απλά σας ενημερώνω ότι προφανώς έφυγαν...

έχουν να εμφανιστούν από την προηγούμενη Παρασκευή (9 μέρες τώρα πια) στην Τσιμισκή με Ικτίνου - εκτός αν άλλαξαν μέρος που κάθονται..

anyway σας ευχαριστώ για τα μηνύματα.

Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά

καλημέρα και καλή εβδομάδα...

απλά σας ενημερώνω ότι προφανώς έφυγαν...

έχουν να εμφανιστούν από την προηγούμενη Παρασκευή (9 μέρες τώρα πια) στην Τσιμισκή με Ικτίνου - εκτός αν άλλαξαν μέρος που κάθονται..

anyway σας ευχαριστώ για τα μηνύματα.

Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά

Όπου κ αν είναι εύχομαι να είναι καλα..

• 2 months later...
πραγματικά σας λέω είναι βρώμικοι... όπως αν ακουμπήσεις ένα αδέσποτο σκυλάκι και μετά πλύνεις τα χέρια σου γιατί ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ πάνω σου τη βρωμιά, έστω κι αν δεν τη βλέπεις, το ίδιο αισθάνθηκα κι εγώ όποτε έπιασα το μωρό,,,

της έχω ήδη πάει σαμπουάν, πετσέτες, μετά μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν έχει νερό... όσο για δημόσιες βρύσες που έχει αλήθεια?? το παιδί δεν είναι με άπλυτα ρούχα απλά, είναι το ίδιο άπλυτο...

πάντως είναι καθημερινά από 9.00-10.00 μέχρι 12.00-13.00 καθισμένοι στο πεζούλι Τσιμισκή με Ικτίνου, όσοι περνάτε από εκεί σίγουρα θα τους έχετε δει

καλημέρα myangel

έχει περίπου 2-3 εβδομάδες που βλέπω μία κοπέλα στο σημείο που είπες Τσιμισκή με Ικτίνου τα πρωινά με ένα μωρό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.Ωστόσο δεν είναι μελαχρινή είναι πολύ άσπρη, το ίδιο και το μωρό της. δΕΝ ΤΙς ΈΧΩ μιλήσει, της δίνω όμως κάποια πράγματα.Το μωρό είναι κορίτσι ή αγόρι? για να ξέρω τί ρουχάκια να δώσω...... πες μου αν περνάς από εκεί αν είναι όντως αυτή για την οποία αναφέρθηκες....

καλημέρα

ναι είναι λευκή με φακίδες και κόκκινα μαλλιά

το μικρό είναι κοριτσάκι! δεν είναι κούκλα??

από ότι έχω καταλαβεί είναι από Αλβανία..

....ναι μπράβο αυτή είναι!!ξέρεις αν μενουν ακόμη σε υπόγειο?? είναι τόσο γλυκιά μανα και παιδί!!! πέρασα προχθες και τις έδωσα μια κουβερτούλα κια ένα ζευγάρι παπουτσάκια σπορτεξ...αν την έβλεπες πόσο χάρηκε! έκλαιγα από τον πόνο για την κατάστασή τους με αναφιλιτά ,εβαλα γυαλιά ηλίου για να μην φαίνομαι.........΄ρωτησα το χαμογελο του παιδιού, αλλά το μόνο αν θα έστελναν την αστυνομία για έλεγχο, οπότε κια δεν τους είπα τίποτα παραπάνω, δεν θέλω χωρίσω μανα με παιδί!!!!

αν θέλεις μπορούμε να συνενοηθούμε για να κάνουμε κατι μαζι για τις γιορτές..γιαυτήν:-D..ξέρεις που μένει?έχει και σύζηγο ?τις έχεις μιλήσει?...τί τ΄ρωνε κάθε μέρα.., ίσως να τη στείλουμε στην ΑΡΣΙΣ ΚΆθε τρίτη11-1 πρωί να πέρνει πράγματα .....συνεχίζει και δεν έχει νερό? πες μου γιατί θέλω να βοηθήσω....

....ναι μπράβο αυτή είναι!!ξέρεις αν μενουν ακόμη σε υπόγειο?? είναι τόσο γλυκιά μανα και παιδί!!! πέρασα προχθες και τις έδωσα μια κουβερτούλα κια ένα ζευγάρι παπουτσάκια σπορτεξ...αν την έβλεπες πόσο χάρηκε! έκλαιγα από τον πόνο για την κατάστασή τους με αναφιλιτά ,εβαλα γυαλιά ηλίου για να μην φαίνομαι.........΄ρωτησα το χαμογελο του παιδιού, αλλά το μόνο αν θα έστελναν την αστυνομία για έλεγχο, οπότε κια δεν τους είπα τίποτα παραπάνω, δεν θέλω χωρίσω μανα με παιδί!!!!

αν θέλεις μπορούμε να συνενοηθούμε για να κάνουμε κατι μαζι για τις γιορτές..γιαυτήν:-D..ξέρεις που μένει?έχει και σύζηγο ?τις έχεις μιλήσει?...τί τ΄ρωνε κάθε μέρα.., ίσως να τη στείλουμε στην ΑΡΣΙΣ ΚΆθε τρίτη11-1 πρωί να πέρνει πράγματα .....συνεχίζει και δεν έχει νερό? πες μου γιατί θέλω να βοηθήσω....

προσπαθώ να συνεννοηθώ μαζί της αλλά δεν τα καταφέρνω

της έχω δώσει μέχρι τώρα τηλέφωνα από Πρόνοια, Άρσις, τον ξενώνα μεταναστών, ένα τηλ που μου έχουν δώσει από έναν ξενώνα στο Ωραιόκαστρο νομίζω, τέλος πάντωμ από υπηρεσίες που μου έχουν πει ότι μπορούν να συνεννοηθούν μαζί της στα αλβανικά.. δε μπορώ να την καταλάβω αν έχει επικοινωνήσει ή όχι...

εν τω μεταξύ εγώ θα είμαι ακόμη κέντρο για κανα μήνα... να σου πω την αλήθεια λεφτά δε δίνω πολλά (μέχρι 5 ? την εβδομάδα περίπου) αλλά δίνω κυρίως φαγητό και πράγματα

έχεις κάτι στο μυαλό σου για τις γιορτές?

από όσο ξέρω (και βλέπω άλλωστε) όχι, νερό δεν έχει

Και εγώ το ίδιο. Ενημερώστε μας παρακαλώ.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...