Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενιωσε καμια μουδιασμα μετα απο λαπαροσκοπηση?

Recommended Posts

τη δευτερα εκανα υστεροσκοπηση και λαπαροσκοπηση και σημερα νιωθω αριστερα κατω κατω χαμηλα στην κοιλια μου να ειναι μουδιασμενο.το ενιωσε καμια αλλη?πειτε μου γιατι ολο στο κακο παει ο νους μου μη και τυχον εχω κατι αλλο

7Ggjp2.png

Διαφημίσεις

Robenula μου, μην ανησυχεις. Δε νομίζω να είναι τίποτα. Κι εγώ μετά τη λαπαροσκόπηση για πάνω από μία βδομάδα πονούσα και ακόμη και τώρα ( ένα χρόνο μετά) έχω πονάκια πού και πού κάτω δεξιά στην κοιλιά μου. Πιστεύω πως θα είναι απο την πίεση και τον αέρα που μπήκε μέσα σου. Πάντως αν δενσου περάσει, κάνε έναν υπέρηχο καλόυ-κακού, αν και δε νομίζω να συμβαίνει κάτι.

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

γεια σου κοριτσακι μου,

και εγω εχω κανει 2 λαπαροσκοπησεις και τις 2 φορες ενοιωθα ενα μουδιασμα για λιγες μερες.

μην ανυσηχεις δεν ειναι τιποτα βρε!!

668bab1939.png

Διαφημίσεις

Ρομπενούλα, αφού βρήκατε το πρόβλημα,θα το αντιμετωπίσετε τώρα. Τα πολυποδάκια σου τα αφαίρεσαν με την υστεροσκόπηση; Γενικλα, τι σου είπε ο γιατρός να κάνεις από εδώ και πέρα; Εμεινες ευχαριστημένη;

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

ναι μαργκι μου με υστεροσκοπηση και με τη λαπαροσκοπηση τις εστιες ενδομητριωσης(που δεν ειχα κανενα συμπτωμα)θα μου σταματησει την περιοδο 3 με 4 μηνες και μου ειπε οτι ολα θα πανε καλα

7Ggjp2.png

Είναι πολύ ευχάριστο το ότι βρήκατε προβληματάκια που διορθώνονται! Αυτό σημαίνει πως πολύ σύντομα θα είσαι πανέτοιμη να κάνεις την προσπάθειά σου και πως δεν πήγε άδικα η ταλαιπωρία σου... όσο για τα μουδιάσματα μην ανησυχεις... μου φαίνεται λογικό να αισθανεσαι διάφορα μετα από τέτοια επέμβαση... εγω ειλικρινά δε θυμαμαι αν ειχα μουδιάσματα αλλά οτιδήποτε αισθανόμουν που μου φαινόταν περιέργο ρωτούσα και τον γιατρό μου για να ειμαι ήσυχη. Νομίζω κι εσύ αυτό να κάνεις... να του πεις τι αισθανεσαι κι αυτός θα σε συμβουλέψει ανάλογα.

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

ναι μαργκι μου με το γιατρο εμεινα απολυτα ευχαριστημενη.εχω ακουσει τα καλυτερα.δεν πονεσα μετα την επεμβαση ουτε για μια στιγμη.καθολου.και ειπε πωσ θα εχουμε σιγουρα αποτελεσματα.απο το στομα του και στου θεου το αυτι

7Ggjp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...