Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κοριτσία δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη αυτό το θέμα αλλά δεν βρηκα κάτι αντίστοιχο λοιπόν προβληματιστηκα πολύ στις φετινές διακοπές μας και σκεφτομαι την συνέχεια.Εμας γενικά μας αρέσει το ξενύχτι και στο σπίτι μας καθόμαστε στο μπαλκονάκι μας μέχρι αργά και πίνουμε τα ποτάκια μας συζητάμε κτλ.ετσι λοιπόν και στις διακοπές του δίνουμε και καταλαβαίνει μέχρι και πέρσι η μικρόυλα χώραγε κανονικά στο καρότσι της οπότε δεν είχαμε πρόβλημα να μένουμε στα μπαράκια μέχρι το πρωί αφού εκείνη κοιμόταν ανενόχλητη.Φέτος όμως τα πράγματα άλλαξαν η μικρή μεγάλωσε τα ποδαράκια κρέμοταν οπότε είτε δεν ήθελε να κάτσει στο καρότσι είτε τα μεσημέρια ενώναμε καρέκλες στα μαγαζία και κοιμόταν (όπως κάνανε η μαμάδες μας .)είτε το βράδυ αναγκαστικά γύριζα εγώ με την μικρή σπίτι γιατι γκρίνιαζε και δεν ήθελε να κοιμηθεί οπότε για να μην ταλαιπωρείτε την πήγαινα στο κρεββάτι της.Εσείς τι κάνετε με αυτό το θέμα και τι προτείνουν οι μαμάδες με μεγαλύτερα παιδάκια που σίγουρα δεν χρησιμοποιούν πια καρότσι.:?:roll:

Διαφημίσεις

να σου πω την αληθεια και εγω φετος στις διακοπες που το πηρα μαζι το καροτσι ο μικρος δε μπηκε καθολου μεσα.ηθελε να το πηγαινει εκεινος.βεβαια δε ετυχε να ξενυχτησουμε περα απο τις 23:30 στις οικογενειακες μας διακοπες οποτε αντεχε μια χαρα.:D

παντως η λυση με τις ενωμενες καρεκλες δεν ειναι και τραγικη.εξαλλου δε γινεται και καθε μερα ουτε θα κοιμηθει εκει 5ωρες.

αν ομως εχεις το καροτσι μαζι σου και της λες οτι ειναι μονο για νανι και πλησιαζεις καμια καρεκλιτσα κοντα για να ακουμπουν τα ποδαρακια της μπορει να βολευτειτε.

αν και νομιζω οτι το θεμα καροτσι τελειωνει που γρηγορα και ποσο λησμονω τους ωραιους καφεδες με τον αντρουλη μου και το γιωργο μικρουλη να χουζουρευει και να κοιματε ανενοχλητος.:wink:

Σπανίως χάλαγα το ωράριο ύπνου των παιδιών -για να μην πω ποτέ- αλλά όταν θέλαμε να βγούμε οικογειακώς ή εγώ με φίλες μου, έπαιρνα μαζί μου από δύο σεντονάκια.

Έλεγα στα παιδιά ότι όταν έρθει η ώρα του ύπνου θα τους ενώσω τις καρέκλες ώστε να μπορέσουν να κοιμηθούν, τους έστρωνα το σεντονάκι και όλα ήταν μία χαρά...

Έχω ζήσει λίγες απίστευτες καλοκαιρινές σκηνές σε καφέ ή παμπ με φίλες μου, στις οποίες το κλίμα ήταν απίστευτα ωραίο, σε σημείο να μην θέλουμε να φύγουμε και τα παιδάκια μου να κοιμούνται σαν αγγελούδια στις καρέκλες. Όμως, υπήρξαν και φορές που δεν ήθελαν με τίποτα να κοιμηθούν στην καρέκλα... Εκεί απλώς επιστρέφαμε σπίτι. Γενικά όμως, τα παιδιά μου δεν είχαν πρόβλημα με τον ύπνο.

2 παιδιά-Σύζυγος-Δουλειά-Πανεπιστήμιο-Σπίτι

Ωχ θεέ μου, βάλε το χεράκι σου.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...