Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπερα,ο γιος μου που ειναι 3 ετων περιπου απο την παρασκευη εκανε εμετο και διαρυα.Εμετο εκανε 1,5 μερα αλλα η διαρυα σινεχιστηκε.Χθες επιτελους αρχισαν να σφιγγουν τα κακα αλλα πριν λιγο στην αλαγη της πανας παλι ηταν ρεφστα,κιτρινα και με βλενα απο αιμα.Φοβαμε πολυ και δεν μπορω τωρα αμεσα να τον παω σε γιατρο,περιμενω σε 2 ωρεσ που ερχετε ο αντρας μου να δουμε τι θα κανουμε.

Χθες ο μικρος εβαλε το δαχτυλο στην μυτη του και απο το σκαλισμα:? ετρεξε αιμα και μαλιστα αρκετουτσικο.Υπαρχει περιπτωση να ρουφηξε χθες την μυτη του και το αιμα που καταηπιε να εμφανιστηκε σημερα στα κακα?

Εχω σκασει,κοιματε ο καιμενος και παω και ψαχνω την πανα του,δεν τον αφηνω σε ησυχια και δεν εκανε ξανα κακα για να δω αν εχει αλλο αιμα...πεστε μια γνωμη:(

Diamantis 03.10.2007

Διαφημίσεις

Καλησπερα,ο γιος μου που ειναι 3 ετων περιπου απο την παρασκευη εκανε εμετο και διαρυα.Εμετο εκανε 1,5 μερα αλλα η διαρυα σινεχιστηκε.Χθες επιτελους αρχισαν να σφιγγουν τα κακα αλλα πριν λιγο στην αλαγη της πανας παλι ηταν ρεφστα,κιτρινα και με βλενα απο αιμα.Φοβαμε πολυ και δεν μπορω τωρα αμεσα να τον παω σε γιατρο,περιμενω σε 2 ωρεσ που ερχετε ο αντρας μου να δουμε τι θα κανουμε.

Χθες ο μικρος εβαλε το δαχτυλο στην μυτη του και απο το σκαλισμα:? ετρεξε αιμα και μαλιστα αρκετουτσικο.Υπαρχει περιπτωση να ρουφηξε χθες την μυτη του και το αιμα που καταηπιε να εμφανιστηκε σημερα στα κακα?

Εχω σκασει,κοιματε ο καιμενος και παω και ψαχνω την πανα του,δεν τον αφηνω σε ησυχια και δεν εκανε ξανα κακα για να δω αν εχει αλλο αιμα...πεστε μια γνωμη:(

εμεις στην μικρουλα μας ειχαμε παρομοιο προβλημα...η μικρη ηταν 3 μηνων με αποκ θηλασμο..... και εκανε πολυ διαρροια πυρετο και ειχε αιμα στα κακια...τοτε πηγαμε στο νοσοκομειο και ειπαν οτι ηταν γαστρεντεριτιδα....ακομα ομως δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται γαστεντεριτιδα σε μωρακι που θηλαζει αποκλ/κα:roll:... μηπως ειναι κατι τετοιο....καλυτερα να το δει γιατρος και να πεις ολα τα συμπτωματα...ευχομαι ολα να πανε καλα...

Κι εμένα ο μικρός μου που είναι 1,5 χρόνων πρίν δυο μήνες είχε βλένα με αίμα στα κακάκια του,πήρα τηλ τον παιδίατρο και μου είπε ότι είναι γαστρεντερίτιδα και μου είπε να μην ανησυχώ.΄Οντως άρχισαν να μυρίζουν λίγο και να γίνονται πιο ρευστά,απλά το μόνο που θέλει η γαστρεντερίτιδα είναι δίαιτα,ούτε με φάρμακα περνάει(και δεν μπορείς να δώσεις και φάρμακα δηλαδή) πρέπει να κάνει τον κύκλο της 2-3 ημέρες.Επίσης ο παιδίατρος μου είπε ότι στην γαστρεντερίτιδα έχουμε 2 ειδών βλένες, η μια είναι διάφανη και η άλλη είναι με αιματάκι,η μια από αυτές είναι ιωγενής και την άλλη τη δημιουργεί ο οργανισμός.Περαστικά σας...:roll::roll::roll:

ξερω οτι για την διαρροια δινουν ρυζι αρκετο....ρυζαλευρα και τετοια...μιλα με την παιδιατρο τι ακριβος πρεπει να του δινεις.

.παντως τωρα το καλοκαιρι θελει λιγη προσοχη με τα φαγητα που τρωει και απο που τρωει οχι πολλα φαγητα απο εξω...

• 2 εβδομάδες μετά...

Σε περιπτωση που το αιμα στα κακακια δεν συνδυαζεται με πυρετο και διαρροια, μπορει να οφειλεται σε διατροφικη αλλεργια, ακομα και οταν βρισκομαστε σε αποκλειστικο θηλασμο μπορει να υπαρχει αλλεργια σε καποια τροφη που καταναλώνει η μητερα. Συμβουλευτειτε οπωσδήποτε το παιδιατρό σας.

Περαστικα σε όλα τα παιδακια!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...