Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το ενιωσα..

Recommended Posts

Είμαι 11 εβδομάδων και εδώ και λίγες ημέρες νομίζω ότι νιώθω το έμβρυο...είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου και ειναι το ίδιο συναίσθημα που ένιωθα και στην πρώτη.Αλλά πάλι σκέφτομαι μήπως είναι πολύ νωρίς....δεδομένου ότι το μωρό ναι μεν κινείται..αλλά δεν είναι πολύ μικρό για να το καταλαβαίνω?Τι να πω..θα ορκιζόμουν ότι το αισθάνομαι να κινείται.βέβαια όχι συνέχεια αλλά που και που μεα στην ημέρα..κάτι σαν σκίρτημα!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

ειναι πολυ νωρις να νιωσεις το εμβρυο.προφανως ειναι καποιο εντερο κ νομιζεις οτι ειναι το εμβρυο!2.5 μηνων δε γινεται!το εμβρυο ζυγιζει μολις 7 γραμμαρια στην 11η εβδομαδα!:P

Κι εγώ έτσι πιστεύω..απλά αυτό που νιώθω είναι κάτι πολύ αναιπέσθητο..σαν σκίρτημα...που καμία σχεση δεν εχει με έντερο...και το ακούω μόνο σε ηρεμία.Είμαι σίγουρη γι αυτό γιατί τα έντερα μου τα ακούω συχνά και ξέρω πως είναι.Επίσης η αίσθηση είναι ακριβώς στο κέντρο χαμηλά στη κοιλιά και πάντα στο ίδιο σημείο.Έχω σκεφτεί μήπως είναι τίποτα συσπάσεις της μήτρας..και το αισθάνομαι έτσι..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα παντως στην 11η εβδομαδα αμφιβαλω αν κουνιοταν καν,οχι να το καταλαβω κιολας.Αν θυμαμαι καλα στη 10η ειδαμε πρωτη φορα χερακια,ποδαρακια.Για να το νιωσω εφτασα στη 18η.

Κι εγω χλωμο το κοβω τοσο μικρο να κουνηθηκε κι εσυ να το ενιωσες...και μαλιστα να το νιωθεις καθημερινα.Τι να πω....

Οπως και να χει με το καλο να το δεχτεις!!!

Δεν φαντάζομαι πάντως..το νιώθω όντως..αλλά επειδή και γω χλωμό το κόβω όχι να κουνιέται,γιατι κουνιέται σιγουρα,αλλά να το νιωθω είναι πολύ νωρίς..γι αυτό πιστεύω ότι είναι συσπάσεις της μήτρας.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

γεια σου εγω το ενιωσα 14 με 15 εβδομαδες . τα φτερουγισματα απο 12 με 13

. αλλα για ν τ νιωσεις πρεπει λογικα να εισαι πολυ αδυνατη εγω ειμουν 45 κιλα και τα ενιωσα. μπορει ομως κ τ ενιωσες γιατι εμενα ο γιατρος μ ειπε αμα γουργουρηζει το στομαχι σου ν ξερεις ειναι τ μωρο σ κ οχι τ στομαχι σου οποτε αμα κινησε πολες ωρες ξαπλα ν ξεκουραστεις κ θ τ καταλαβεις .

εγω πρωτο κλωτσημα 14 εβδομαδα . φτερουγησματα πιο νωρις παιζουν ρολο γιατι αρχηκα ειμουν 40 κιλα πολυ αδυνατη . οσο πιο αδυνατη τοσο πιο νωρις το νιωθεις επειδη εισαι πετσι κ κοκαλο . σε καθε εγκυμονουσα το μωρο θα κλωτσησει σε οποια εβδομαδα θελει μια φιλη μ 25 εβδομαδες τ ενιωσε πρωτη φορα αλλες πιο νωρις

Διαφημίσεις

• 2 months later...

εγω ενιωσα το πρωτο μου μωρακι την μερα που εκλεινε 4 μηνων!!!ηταν 5 κ 30 το πρωι μολις ειχα σχολασει απο τη δουλεια!!!κοιλια εγω δεν ειχα μεχρη τον πεμπτο που την πεταξα ξαφνικα!!λοιπον θυμαμαι ημουν ξαπλωμενη και χαιδευα την κοιλια μου και ελεγα γλυκολογα οτι μπορει να φανταστητε!!!και οταν σταματησα να της μιλαω ξαφνικα ενιωσα μια κλωτσια στο χερι μου σαν κατι αδυναμο μικρο να ανταποκρινετε σε εμενα!!!!φωναζα απο χαρα!!πηρα την αδελφη μου τηλ τους το ειπα κα γελαγαν ο συζηγος ζηλευε που δεν εβαλε και εκεινος χερι!!μετα καθε μερα ηταν με το χερι πανω στην κοιλια μου!!αχ αξεχαστα!!!τωρα και εγω και η αδελφη μου ειμαστε ταυτοχρονα εγκυουλες!!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...