Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να σας ζησει να ειναι παντα ευτηχησμενη η μικρουλα σας!!!!

βλεπω και σε εσας βιαστικη η μικρουλα και εμεις το ιδιο γεννησαμε στην 37 εβδομαδα 2280 θα μεγαλωσουν που θα παει. :wink:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Είναι πολύ συγκινητικές. Εύχομαι σε όσες έχουν παιδάκια να είναι γερά και υγιή, και σε όσες περιμένουν το ίδιο και καλό κουράγιο για τις πρώτες μέρες! Άντε να σαραντίσουμε να δω την αλλαγή που όλοι λένε! Γιατί ως τώρα πολύ ξενύχτι και ατελείωτοι θηλασμοί!

A6s2p3.png

Αχ ναι να σαραντήσουμε!!!! Έχετε και εσεις την ανασφάλεια με το θηλασμό αν τρώει αρκετά??? Εμένα αυτό με αγχώνει!

Καλ'η συνέχεια στις νέες μανούλες :lol:

Διαφημίσεις

Ασχολούμαστε συνεχώς με το αν τρώει αρκετά! Η μαία που με βοηθάει στο θηλασμό την ζύγισε 1 εβδομάδα αφού βγήκαμε και είδε ότι δεν έχει πάρει όσο θα έπρεπε. Για αυτό αρχίσαμε έξτρα τάισμα με γάλα που ωγάζω με το θήλαστρο. Αφού φάει από μένα, μια διαδικασία που μπορεί ν κρατήσει και 2ωρο, της δίνω 20-30 γραμ δικό μου γάλα με το μπιμπερό. Αύριο θα ξαναέρθει η μαία για να δούμε πώς πήγε. Επειδή είναι μικρή, τρώει λίγο, κουράζεται, κοιμάται, ξανατρώει λίγο κ.ο.κ. με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς επάνω μου. Τις πρωτες μέρες δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τουλάχιστον με αυτον τον τρόπο βλέπω ότι τρώει και πόσο. Και επειδή το τρ'ωει μαζεμένο κοιμάται και ένα δίωρο μαζεμένο. Πάντως όρεξη έχει. Αυτό θα το συνεχίσουμε μέχρι να πάρει τα πάνω της και να μπορεί να θηλάζει καλά και να χορταίνει.

A6s2p3.png

να χαιρεστε την μικρη βιαστικη πριγκιπεσσα σας.

ευχωμαι να τρωει τοσο πολυ σε λιγο καιρο που να μην προλαβαινετε να την χορτασετε,σαν τον δικο μου τον λαιμαργο που κοντευει να φαει και μας,το χρυσο μου.

Διαφημίσεις

να χαιρεστε την μικρη βιαστικη πριγκιπεσσα σας.

ευχωμαι να τρωει τοσο πολυ σε λιγο καιρο που να μην προλαβαινετε να την χορτασετε,σαν τον δικο μου τον λαιμαργο που κοντευει να φαει και μας,το χρυσο μου.

:lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη η μικρούλα σας!!!!Και έτσι να παίρνει πάντα τις αποφάσεις στη ζωή της και να της βγαίνουν σε καλό!!!!!!!!!!!Τα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png