Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΘΕΛΕΙ CYBER SEX!!!!!!!!!!!

nansy

Recommended Posts

Kαλησπέρα σε όλες.

Αισθάνομαι πολύ άβολα που πρέπει να θίξω αυτό το θέμα.Είμαι παντρεμένη 15 χρόνια έχω δύο παιδάκια και αγαπώ πολύ τον άντρα μου και τα παιδιά μου.Τους τελευταίους 8 μήνες έχει έρθει ένας καινούργιος συνάδελφος στη δουλειά μου.Είναι 10 χρόνια μικρότερος μου .Εγώ είμαι 40.Γενικά είναι πολύ αξιόλογο άτομο και είναι από τα άτομα που ταιριάζουν στον χαρακτήρα μου.Μετά από δύο μήνες που ήταν στην δουλειά άρχισε σιγά σιγά να μου κάνει κολακευτικά σχόλια για το ότι είμαι πολύ ωραία μαμά, ότι είμαι πολύ αξιόλογο άτομο,ότι είμαι σοβαρή ,ότι μπορεί να μιλήσει μαζί μου και όχι σαν τα χαζά κοριτσάκια που γνωρίζει και άλλα τέτοια.Κάποιες φορές του έχω πει ότι δεν θέλω να φεύγει εκτός των ορίων και ότι αισθάνομαι άβολα .Πριν ένα μήνα μου είχε πει μεταξύ σοβαρού και αστείου να πάμε για καφέ.Εγώ του είπα βέβαια ότι αυτό δεν γίνεται και να το ξεχάσει.Μου το έχει ζητήσει τουλάχιστον 30 φορές.Εγώ το ξέκοψα.Θέλω να πω ότι η σχέση με τον άντρα μου είναι πολύ καλή.Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα .Το θέμα είναι ότι με αυτό το παιχνιδάκι που γίνεται μεταξύ μας η σχέση με τον άντρα μου στο σεξ έχει απογειωθεί τον τελευταίο καιρό.Από εκεί που με παρακαλούσε να κάνουμε σεξ (εγώ όχι ότι δεν ήθελα να κάνω σεξ με τον άντρα μου ,αλλά μια η κούραση μία τα παιδιά, μία η καθημερινότητα όλο το ανέβαλλα ).Τώρα ζητάω συνέχεια εγώ .Δεν ξέρω νιώθω πιο επιθυμητή ,νιώθω ότι δεν είμαι μόνο σύζυγος και μαμά ,νιώθω σαν μια γυναίκα που την ποθεί κάποιος άλλος εκτός του άντρα της και αυτό με εξιτάρει.Την τελευταία εβδομάδα μου ζήτησε και κάτι πιο extreme.Nα μπούμε στο Internet και να κάνουμε cyber sex .Εγώ ντρέπομαι μόνο και στη σκέψη .Είναι λέει τόσο ανώδυνο που δεν πρόκειται να γίνει και τίποτα.Εγώ το θεωρώ απιστία ας είναι και από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ.Ποια είναι η γνώμη σας?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παλι νομιζω οτι ο τυπος ειναι καργα ΑΝΩΜΑΛΟΣ κ οτι κανει σαιμπερ σεξ καθε μερα με την καθε μια που γνωριζει στο ιντερνετ!μονο αν ειναι απιστια η οχι σε απασχολει?το οτι σου ζηταει καποιος αγνωστος καποιος τριτος να μπεις σε αυτη την αρρωστη διαδικασια δε σε ενοχλει καθολου?δηλαδη αν σου πουμε οτι δεν ειναι απιστια θα πας να κανεις σαιμπερ σεξ?:shock:

ελα οκ μανα με 2 παιδια κ 40 χρονων γυναικα να αναρωτιεται αν ειναι σωστο να κανει τετοια πραγματα!σορρυ κιολας αλλα τι να πω.η μητερα μου ειναι 5 χρονια πιο μεγαλη απο εσενα με 2 παιδια κ 3 εγγονια(κ περιμενει το 4ο εγγονι)κ αν εκανε κατι τετοιο θα την συχαινομουν

ο ανθρωπος ειναι ανωμαλος κ καθετε μερα νυχτα με το πουλι στο χερι μπροστα σε εναν υπολογιστη κ την βρισκει με διαφορες.αυτο να το ξερεις καλα.οτι κ α σου πει!(γιατι μαλλον θα σου πει οτι μονο με σενα τ θελει κ μπλα μπλα μπλα!)

Καταρχην τι ειναι το CYBER SEX??

Επειτα δεν καταλαβα..?Στο ζητησε ο αντρας σου ή ο συναδελφος??

Συμβουλη .. μη μπλεκεις σε τετοιες ιστοριες...Κοιτα μονο τον αντρα σου και τα παιδια σου...Την οικογενεια σου...Δεν υπαρχει τιποτα πιο σπουδαιο απο αυτο....

Θελω να πω και αλλα ...αλλα ίσως να μη μου πεφτει και λογος....ΠΡΟΣΕΧΕ....Να σκεφτεσαι πανω απ ολα τα παιδια σου..που θελουν τους γονεις τους ΜΑΖΙ...Και γιατι να μην ειναι αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος για το αντιθετο??? Αναρωτιεμαι....Για καποιον τριτο που σημερα ειπε ωραια εμας και αυριο μια αλλη???

ulzbp3.png?RHvFPiSs3fxAp3.png?nm7c3Vpz

Καταρχην τι ειναι το CYBER SEX??

Επειτα δεν καταλαβα..?Στο ζητησε ο αντρας σου ή ο συναδελφος??

Συμβουλη .. μη μπλεκεις σε τετοιες ιστοριες...Κοιτα μονο τον αντρα σου και τα παιδια σου...Την οικογενεια σου...Δεν υπαρχει τιποτα πιο σπουδαιο απο αυτο....

Θελω να πω και αλλα ...αλλα ίσως να μη μου πεφτει και λογος....ΠΡΟΣΕΧΕ....Να σκεφτεσαι πανω απ ολα τα παιδια σου..που θελουν τους γονεις τους ΜΑΖΙ...Και γιατι να μην ειναι αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος για το αντιθετο??? Αναρωτιεμαι....Για καποιον τριτο που σημερα ειπε ωραια εμας και αυριο μια αλλη???

σαιμπερ σεξ ειναι οταν συνομιλεις στο ιντερνετ με ενα ατομο σα να κανεις σεξ πχ τωρα σου πιανω το .....''λεει αυτος κ εσυ απαντας ''ναι ναι μαρεσει'':shock::shock::shock::shock: ΕΛΕΟΣ! υπερτατη ανωμαλια μιλαμε

σαιμπερ σεξ ειναι οταν συνομιλεις στο ιντερνετ με ενα ατομο σα να κανεις σεξ πχ τωρα σου πιανω το .....''λεει αυτος κ εσυ απαντας ''ναι ναι μαρεσει'':shock::shock::shock::shock: ΕΛΕΟΣ! υπερτατη ανωμαλια μιλαμε

Κατι καταλαβα περιπου αλλα..δεν ηξερα ακριβως...

ΕΛΕΟΣ!!!!!!

Θα χαλασω την οικογενεια μου για εναν τετοιο ανωμαλο??? Και αν σκεφτοσουν απλα να απιστισεις...ειναι το ιδιο ...χαλας το σπιτι σου...Σκεψου μονο να εκανε ο αντρα σου κατι τετοι...Θα σ αρεζε??Δε νομιζω...

Αλλα αληθεια εφτασε ως εκει η συζητηση σας???:?::?::?:

Μ αρεσει που δεν ηθελα να πω πολλα...:lol:

Αληθεια ποια ειναι η αποψη σου.....?

ulzbp3.png?RHvFPiSs3fxAp3.png?nm7c3Vpz

Διαφημίσεις

ναι,ετσι εναι οπως το λεει η Δημητρα...ελεος ο ηλιθιος αυτος ανθρωπος που εχει βαλθει να αποπλανησει μια παντρεμενη γυναικα και μανα!!!

μην ενδωσεις και για μενα ριξτου κι ενα βρισιδι να ερθει στα ισα του...εδω δεν θελει ευγενειες κοπελα μου,καταλαβαινω οτι εισαι σε δυσκολη θεση αλλα κοψτου τον αερα.

Δεν εχει το θεο του ο τυπος,εδω αρνεισαι τον καφε μαζι του και ομως τολμησε να σου προτεινει κατι τοσο extreme και μαλιστα το παρουσιαζει και οχι κατι το σπουδαιο!!!

Δεν ειναι θεμα απιστιας μονο,απο τη στιγμη που εισαι παντρεμενη,...κι ελευθερη να ησουν εχει μεγαλη σημασια πως κανει φλερτ καποιος και τι τολμαει να πει!!!

Κορίτσια κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι.Δεν είπα ότι θα το κάνω.Δεν θα μου άρεσε να το κάνει ούτε ο άντρας μου.Θα αισθανόμουν προδομένη.Δεν ξέρω πως έφτασε εκεί η συζήτηση.Το ένα φέρνει το άλλο.Μαζί καθόμαστε στο γραφείο και είμαστε μόνοι μας στο συγκεκριμένο γραφείο.Θέλω να πω ότι είναι πολύ μορφωμένο άτομο και έχει πολλές γνώσεις.Όταν του μιλάς θέλεις να μιλάς συνέχεια μαζί του.'Εχει πολύ καλό λέγειν.Είναι όμως πολύ γυναικάς από ότι έχω καταλάβει.

εμενα κατι μου λεει οτι καταβαθος τον θες:roll: αν δεν τον ηθελες θα το ειχες κοψει απο την αρχη το παραμυθι.αλλα σαρεσει ολο αυτο που γινεται,κ σε μενα κ σε πολλες αλλες εχει τυχει να μας την πεσουν.την πρωτη φορα απαντας με ευγενεια την δευτερη το λες στα ισα την τριτη πεφτει βρισιμο !τι παει να πει μορφωμενος κ αηδιες.κ οι παιδοφιλοι που επιασαν μια χαρα επιστημονες μορφωμενοι ηταν.αλλα ανωμαλοι!!μη τρελαθουμε,παρτο χαμπαρι δουλευεις μαζι με εναν ανωμαλο!αυτη ειναι η αληθεια κ προσεχε!!!κ μονο που μας ρωτησες αν ειναι απιστια το σαιμπερ σεξ σημαινει οτι μπηκες σε σκεψεις.αλλιως γιατι να ρωτησεις αφου ειχες παρει την αποφαση σου

ναι,υπαρχουν μερικοι τετοιοι ηλιθιοι που νομιζουν οτι επειδη εχουν ενα-δυο πτυχια παραπανω και ξερουν να χειριζονται καλα τον λογο,μπορουν να καμψουν οποιαδηποτε αντισταση σε οποιοδηποτε τομεα.

Και να σου πω,καταλαβαινω οτι μπορει να σε κολακευε αρχικα ολο αυτο το ενδιαφερον του,ολοι οι ανθρωποι θελουν που και που μια τονωση της αυτοπεποιθησης...ΑΛΛΑ...ολο αυτο θα ηταν ισως λιγοτερο ενοχλητικο αν ησουν ελευθερη ή αν του ειχες δωσει δικαιωματα!!!!Ομως ο τυπος δεν κολωσε πουθενα,δεν σεβαστηκε τιποτε,ουτε καν την οικογενεια που εχεις ,ουτε απλως τα "δεν θελω" σου....

Για μενα...ξανα στο λεω...γινε πιο αποφασιστικη,κοψε διπλωματικες σχεσεις,μην του αφηνεις περιθωρια,να του μιλας μονο για τα της δουλειας,εν αναγκη βουτα στον υπολογιστη σου κι ουτε να τον κοιτας.Και τι εγινε αν ειστε στο ιδιο γραφειο???Θα σου ορμησει??Η θα σου λειψει η "πνευματωδης συζητηση"???(να βρασω την παιδεια του)Ρε ουστ απο εδω,ο παλιοκαφρος...ριξτου ενα βρισιμο να ερθει στα ισα του!!

Διαφημίσεις

Επρεπε να φάει βρίσιμο μόλις σου το πρότεινε., και να μην έμπαινες καν στη διαδικασια να διερωτάσαι για ένα τέτοια πράγμα. Και η σκέψη μονο για μοιχεία είναι αμαρτία.

ISGLp2.pngilpPp3.png

To cyber sex στις μέρες μας δεν θεωρείται ανωμαλία. Ακραίο, ναι, αλλά πλέον πολύ συνηθισμένο. Ένα αυτό. Δεύτερον. Αν δεν το έχεις καταλάβει πας κατευθείαν για μπλέξιμο! Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, τον θέλεις τον τύπο. Πρόσεξε γιατί θα βάλεις φωτιά στο σπίτι σου. Κόψτο καλύτερα όσο είναι καιρός.

Υπάρχει ο τύπος του ανθρωπου που θα μπορούσε να συντηρήσει μια τέτοια ιστορία προσεκτικά για ένα διάστημα, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο να κλείσει το σπίτι του. Πιστεύω όμως ότι εσύ δεν είσαι από αυτούς τους ανθρώπους, γιατί θα είχες κάνει ό,τι ήταν να κάνεις χωρίς πολλές συζητήσεις. Μακριά!

it's never too late to start all over again

Να εισαι σιγουρη οτι τα ιδια ακριβως που λεει σ'εσενα τα λεει και σε πολλες αλλες...και μαλιστα αν ψαχτεις θα δεις οτι τα λεει και σε αλλες μεσα απο τη δουλεια.

Εχω γνωρισει καποιους τετοιους αχρηστους στη δουλεια μου...και 2-3 χαζες εκ των οποιων η μια ηταν και φιλη μου.Περιττο να σου πω οτι στο τελος βγηκαν ολα στην επιφανεια.Εδειχναν η μια στην αλλη τα μαιλ που τους εστελνε ο τυπος...ο οποιος φυσικα ελεγε τα ιδια και στις 2.Η μια αναγκαστηκε να φυγει και απο τη δουλεια λογω καψουρας..δεν αντεχε μετα το ρεζιλι να τον βλεπει καθε μερα.

Τεσπα επειδη εισαι και παντρεμενη...δεν αξιζει κουκλα μου να χαλασεις το σπιτι σου.Και επειδη ηδη εχεις αρχισει να ενθουσιαζεσαι και να τον καψουρευεσαι...προσεχε....

Και ολα αυτα που σου λεει..το οσο ομορφη εισαι μπλα μπλα μπλα για να σε τουμπαρει τα λεει και οχι γιατι εχει θαμπωθει μαζι σου...μην εισαι αφελης.Δε λεω οτι δεν αξιζεις τα κοπλιμεντα...αλλα αυτος τα λεει μονο και μονο για να πετυχει αυτο που θελει.

Αν υποκυψεις...μετα θα σε εχει στο φτισιμο(αφου θα εχει παρει αυτο που θελει) και θα βαλει επομενο στοχο.

To cyber sex στις μέρες μας δεν θεωρείται ανωμαλία. Ακραίο, ναι, αλλά πλέον πολύ συνηθισμένο. Ένα αυτό. Δεύτερον. Αν δεν το έχεις καταλάβει πας κατευθείαν για μπλέξιμο! Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, τον θέλεις τον τύπο. Πρόσεξε γιατί θα βάλεις φωτιά στο σπίτι σου. Κόψτο καλύτερα όσο είναι καιρός.

Υπάρχει ο τύπος του ανθρωπου που θα μπορούσε να συντηρήσει μια τέτοια ιστορία προσεκτικά για ένα διάστημα, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο να κλείσει το σπίτι του. Πιστεύω όμως ότι εσύ δεν είσαι από αυτούς τους ανθρώπους, γιατί θα είχες κάνει ό,τι ήταν να κάνεις χωρίς πολλές συζητήσεις. Μακριά!

Δε θεωρείται ανωμαλία στις μέρες μας?

Γιατί?

Έγιναν οι μέρες μας ανώμαλες?

Φυσικά και είναι ανωμαλία.......άρρωστο είναι.....το ότι το κάνουν πολλοί δε σημαίνει ότι δεν είναι.....σημαίνει απλά ότι οι πολλοί έγιναν (ήταν) ανώμαλοι........

όσο για αυτούς που δε θα θελαν μεν να διαλύσουν το σπίτι τους, αλλά παρόλα αυτά θα συντηρούσαν μια τέτοια ιστορία, άσε να μην πω τη γνώμη μου γιατί από κάτι τέτοια παίρνω κάρτες....(ένα περίεργο πράγμα)

Και μακριά από τον καμάκια του γραφείου..........καταρχήν μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να πέφτει στην παγίδα που σου στήνει προσεκτικά.....ξέκοψέ τον.......αν π.χ. μου λεγε εμένα έτσι θα του έλεγα ορθά κοφτά πως τον θεωρώ ανώμαλο, θα έδειχνα τη φρίκη μου και την παλάμη μου......

Σεξουαλική παρενόχληση λέγεται αυτό κι όταν συμβαίνει σε χώρο εργασίας είναι δυο φορές εγκληματικό......

κ επειδη εχει αυξηθει το σαιμπερ σεξ σημαινει οτι δεν ειναι ανωμαλια?γιατι η παιδοφιλια δεν εχει αυξηθει?τι παει να πει αυτο?να την αποδεκτουμε?το οτι ΄΄φτιαχνεται΄΄ καποιος μεσα απο ΓΡΑΜΜΑΤΑ κ ΛΕΞΕΙΣ κ μαλιστα πολλες φορες αυνανιζεται κιολας μπροστα σε εναν υπολογιστη ειναι ανωμαλια!γιατι κυριε δεν εχεις μια σχεση 30 χρονων αντρας?τι παιζει?γιατι τη βρισκεις μεσα απο σαιμπερ σεξ κ κουραφεξαλα?σε κολακευει το οτι ενας 10 χρονια νεοτερος βρισκει εσενα γοητευτικη κ μπλα μπλα κ καλα δεν αντεχει τα κοριτσακια ναι ναι αυτα τα λενε ολοι:rolleyes: αν μπεις στον υπολογιστη του σπιτιου του θα βρεις στο μσν 30 επαφες απο γυναικες που κανει σαιμπερ σεξ!κ οντως αν εμενα μου ελεγε καποιος να κανουμε σαιμπερ σεξ θα το ελεγα κ στο αφεντικο να τον απολυσει!εκτος απο το βρισιμο που θα του εριχνα...!δε θα εμπαινα στα φορουμ να ρωταω αν ειναι σωστο:shock:

Διαφημίσεις

To ηξερα ότι θα πέσετε πάνω μου να με φάτε! Κορίτσια από τη στιγμή που συναινούν δυο άνθρωποι σε αυτό και τη βρίσκουν δεν είναι ανωμαλία. Και, Δήμητρα, συνήθως πλέον υπάρχει κάμερα όπου υπάρχει οπτική επαφή, δεν είναι μόνο λέξεις. Και ναι, πλέον οι άντρες αυνανίζονται μπροστά στον υπολογιστή. Παλιότερα αυνανίζονταν μπροστά σ' ένα περιοδικό με γυμνές. Οι περισσότεροι άντρες το κάνουν αυτό. Δηλαδή αν αυνανίζονταν μέσα στην τουαλέτα με κλειστή την πόρτα, όπως γινόταν πριν 40 χρόνια έχει καμιά διαφορά? Ας μην είμαστε πουριτανές κι ας μην στρουθοκαμηλίζουμε.

Επίσηςς μη χαρακτηρίζουμε τόσο εύκολα τα πράγματα. Ας πούμε, για παράδειγμα, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ ή θα το έκανα, μου αρέσει ή δεν μου αρέσει. Η ευκολία στους χαρακτηρισμούς προσδίδει ελαφρότητα κατά την ταπεινή μου γνώμη.

όσο για αυτούς που δε θα θελαν μεν να διαλύσουν το σπίτι τους, αλλά παρόλα αυτά θα συντηρούσαν μια τέτοια ιστορία, άσε να μην πω τη γνώμη μου γιατί από κάτι τέτοια παίρνω κάρτες....(ένα περίεργο πράγμα) /

Δεν διαφωνώ.

φυσικα ειναι ανωμαλια.γιατι 2 υπαρκτα προσωπα να αυνανιζονται χωριστα πισω απο μια οθονη κ να μην το ζουν στην πραγματικοτητα??:shock:δηλαδη τοση αναγκη εχει απο σαιμπερ σεξ ο κυριος?στα περιοδικα που εβλεπαν την παμελα αντερσον ηταν μια φαντασιωση που τους εξιταρε την φαντασια!αλλα τωρα να ειναι 2 υπαρκτα προσωπα που γνωριζονται κ να κανουν σαιμπερ σεξ ειναι φυσιολογικο?αν ηταν ετσι να ξαπλωναμε με τους αντρες μας ο ενας στο κρεβατι ο αλλος στον καναπε κ να το καναμε με σημειωματα:-P:razz:

φυσικα ειναι ανωμαλια.γιατι 2 υπαρκτα προσωπα να αυνανιζονται χωριστα πισω απο μια οθονη κ να μην το ζουν στην πραγματικοτητα??:shock:δηλαδη τοση αναγκη εχει απο σαιμπερ σεξ ο κυριος?στα περιοδικα που εβλεπαν την παμελα αντερσον ηταν μια φαντασιωση που τους εξιταρε την φαντασια!αλλα τωρα να ειναι 2 υπαρκτα προσωπα που γνωριζονται κ να κανουν σαιμπερ σεξ ειναι φυσιολογικο?αν ηταν ετσι να ξαπλωναμε με τους αντρες μας ο ενας στο κρεβατι ο αλλος στον καναπε κ να το καναμε με σημειωματα:-P:razz:

Τι να σου πω!:-D

Στη συγκεκριμένη περίπτωση της το πρότεινε ως πιο light εκδοχή του κανονικού σεξ για να μην αισθανθεί ότι απατάει τον άντρα της. Απατεωνιές, αλλά τι να πεις Ας μην το σχολιάσουμε άλλο, είμαστε off-topic.

της το προτεινε για αρχη κ μετα απο 3-4 σαιμπερ σεξ για να τη ριξει στο κρεβατι.ελπιζω να το καταλαβε η κοπελια.οτι ο τυπος ειναι σκετη κοροιδια

Εγώ πάντως δε θα ήμουν τόσο αυστηρη! Ο καθένας έχει τα δικά του όρια και τη δική του ηθική. Το cyber sex είναι σημειο των καιρών μας. Οπως εμείς μιλάμε εδώ αντί να συναντιόμαστε και να συζητάμε πινοντας τον καφέ μας, ετσι και κάποιοι κάνουν σεξ διαδικτυακό. Αλλοι βλέπουν τσόντες...αυτό ειναι αμαρτία? Ο αυνανισμός ειναι αμαρτία?

Για κάποιους μπορεί να ειναι. Σεβαστό! Ας μην αυνανίζονται!

Φυσικά κανείς μας δε θα προέτρεπε σε μια γυναίκα με ευτυχισμένη οικογένεια και δύο παιδιά να απιστήσει με κανέναν τρόπο. Οποτε νανσυ μου αν θέλεις επιβεβαίωση σε λάθος μέρος ρωτας.

Οταν ειμαστε ευτυχισμένοι καλύτερα να αποφεύγουμε τους πειρασμούς. Ανανεώθηκες, ανέβηκες, επιβεβαιώθηκες, ωραία όλα αυτά αλλά απο εδώ και πέρα κάθε βήμα θα ειναι επικίνδυνο. Είναι ανθρώπινο να μας ελκύουν και άλλοι άνθρωποι. Δεν ειμαστε ρομποτ! Καμιά φορά ειναι δύσκολο να αντισταθείς.

Ομως πιο δυσκολο και απείρως πιο σημαντικό ειναι να διατηρήσεις την όμορφη σχέση που έχεις με τον άντρα σου! Οποτε αλλαξε γρήγορα γραφείο!

q8SSp3.png

συμφωνω κ επαυξανω με τη λορετα!η αλλαξε γραφειο η πες τα ολα στο αφεντικο σου να τον τζασει απο κει μεσα τον καφρο!τετοιους μορφωμενους να τους βρασω!χειροτεροι κ απο ναυαγοι 15 χρονια σε ξερονησι κανουν τετοιοι τυποι

Nansy μου η γνώμη μου είναι να το σταματήσεις πριν να είναι αργά...Ισως να είναι κολακευτικό όλο αυτο για σένα αλλα πίσω σου υπάρχουν δυο παιδιά κι ένας άντρας, με τον οποίο απ΄οτι λες έχεις πολύ καλή σχέση.Τον συνάδελφο σου δεν χρειάζεται να τον σχολιάσω...ελεύθερος είναι,ότι θέλει κάνει.Το οτι δεν σέβεται τίποτα είναι προφανές.

Η ουσία είναι οτι απο αυτή την ιστορία μόνο εσυ θα έχεις αρνητίκες επιπτώσεις (ισως και η οικογενειά σου,πράγμα που απεύχομαι)εκείνος όχι. Κοίτα να ανανεώσεις τη σχέση σου με τον άντρα σου,θυμίσου τα πράγματα που σ΄έκαναν να τον ερωτευτεις και τους λόγους που ΕΠΕΛΕΞΕΣ να κάνεις οικογένεια μαζι του.Ισως αυτά σε βοηθήσουν να μην μπλέξεις σε μία ιστορία που μόνο προβληματα μπορεί να σου δημιουργήσει...

xceZp3.png

συμφωνω! δεν θεωρω το cyber sex ανωμαλια ,το προβλημα ειναι οτι τον θελεις τον τυπο και θα διαλυσεις το σπιτι σου..αν δεν τον ηθελες θα του το χες κοψει απο την αρχη δεν θα ειχε παρει το θαρρος εκεινος να στο ζητησει..βρηκε εδαφος και προχοραει..προσεχε πας φυρι φυρι να τον καψουρευτεις και μετααααα καλα ξεμπερδεματα.Σταματα το τωρα που ειναι νωρις.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...