Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θηλασμος και αφαιρεση ελιας

Μανθουλα

Recommended Posts

καλημερα εχω 2 τεραστιες ελιες στην πλατη και στερνο ,τις προαλες πηγα στο δερματολογο και τον ρωτησα αν μπορω να τις αφαιρεσω τωρα που θηλαζω και μου ειπε οχι γιατι θα χρειαστει να παρω αντιβιωση...ετσι να τις αφησω οταν αποθηλασω....ομως ενας φιλος μου χειρουργος που ειδα την επομενη μου ειπε οτι ειναι 5 λεπτον δουλεια και οτι δεν θα χρειαστει να παρω αντιβιωση για μια τετοια επεμβαση...τι να κανω ξερει κανεις ?σας εχει τυχει και αν τι κανατε?

επισης θελω να ρωτησω αν η βαφη μαλλιων επιτρεπετε.

ευχαριστω και περιμενω

Διαφημίσεις

Μανθούλα, απ'οτι εχω διαβασει εδω από εμπειρες μανουλες και από την Αγλαια και αντιβιωση να παρεις υπάρχουν πολλες συμβατες με το θηλασμο, θα πρεπει να δεις τα συστατικά. Οσο για τα μαλλιά λένε επίσης ότι μπορεις να τα βαψεις. Εγω για καλό και για κακο για οσο διαστημα θα θηλαζω θα κανω ανταυγιες... ελπίζω να βοηθησα!

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Μανθουλα αφαιρεσα ελιες και ενα λιπωματακι που ειχα οταν ο μεγαλος μου ηταν 5 μηνων περιπου. Κανενα προβλημα δεν υπαρχει, εκανα τοπικη αναισθησια, πηρε οντως 5 λεπτα, δεν πηρα αντιβιωση και θηλασα αμεσως εννοειται!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...