Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

AMOXIL?

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα..

πειτε μου σας παρακαλω επιτρεπεται η αμοχιλ στο πρωτο τριμηνο της κυησης;μια συναδελφος εχει καποιες κυστες στη μασχαλη κ της εδωσαν αμοχιλ αλλα εχει ενδοιασμους; καμια γνωμη;

Διαφημίσεις

Μόνο ο γιατρός σ'αυτές τις περιπτώσεις...( γυναικολόγος καμιά άλλη ειδικότητα )

Εδώ σε καταστάσεις μη εγκυμοσύνης και δεν πέρνουμε αυθαίρετα αντιβιώση, πόσο μάλλον στην εγκυμοσύνη..

Εγώ στη ζωή μου 2 φορές χρειάστηκε να πάρα και τις 2 έτρεχα νοσοκομείο

rQGhp3.png

εχω την εντυπωση οτι στο 1 τριμηνο της κυησης ολα απαγορευονται ειδικα αντιβιωσεις.εκτος αν ειναι κατι που χρειαζεται επειγοντως.γιατι να παρεις αμοξιλ ομως;ο γιατρος τι σου ειπε;

Διαφημίσεις

Τις την εδωσε χειρουργος κτην ενεκρινε κ ο γυναικολογος..αλλα καμια φορα οι γυανικολογοι ειναι επιπολαιοι..ετσι ηθελε κ μια επιβεβαιωση..

εγω για ουρολοιμωξη στον 6ο μην πηρα αμοξιλ των 500 για 5 μερες (3φορες τημερα νομιζω) και προληπτικα στο τελος ενα κολπικο υποθετο pevaryl προληπτικα για μυκητιασεις

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

εγω στο σταδιο λιγο πριν την εμβρυομεταφορα ειχα μπλεξει πολυ ασχημα με ενα δοντι και ειχα παρει ceclor.Τοτε ανησυχουσα μηπως δεν ξεμπερδευα με το δοντι και το ειχα πει στον γιατρο μου και μου ειχε πει να μην ανησυχω καθολου γιατι amoxil,ceclor και μια αλλη αντιβιωση που δεν θυμαμαι,την δινουνε κανονικα και στην εγκυμοσυνη εαν χρειαστει.Μην ανησυχεις καθολου,παρα πολλες γυναικες εχει χρειαστει να παρουν κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης τους.Απλα δεν κανουν όλα και για αυτο πρεπει παντα να ρωταμε τον γυναικολογο μας.

Κι εγώ πήρα αμοξίλ όταν έκανα αμνιοπαρακέντηση....άρα επιτρέπεται, αφού μου την έδωσε η γιατρός μου...επίσης, πήρα και augmedin για ουρολοίμωξη...

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μην μπερδευετε το πρωτο με τα υπολοιπα τριμηνα. Το πιο ασφαλες για φαρμακευτικες αγωγες ειναι μακραν το τριτο. Το πιο ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ το πρωτο γιατι τοτε δημιουργειται το εμβρυο. Οσα περνετε εσεις περναν στο εμβρυο που φτιαχνεται. Αν μπορεις να το αποφυγεις απλα ΔΕΝ παιρνεις καθολου φαρμακα πρωτο τριμηνο. Και δεν το λεω εγω. Ρωτηστε οποιον γυναικολογο θελετε. Βεβαια αν παιζει ουρολοιμοξη και αλλα σοβαρα εκει δεν εχει επιλογη. Αλλα ουτε ντεπον κανονικα αν δεν συμβαινει κατι σοβαρο. Μεγαλη προσοχη στο πρωτο τριμηνο σε ολα τα φαρμακα.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Εγώ στις εξετάσεις του πρώτου τριμήνου είχα ανακαλύψει κυστίτιδα όποτε αναγκαστικά πήρα amoxil .Ο γυναικολόγος μάλιστα με έπαιρνε συνέχεια τηλ.για να του πάω το αντιβιόγραμμα μή τυχόν και ανέβαζα πυρετό .:(:(

• 1 month later...

Αν υπάρχει ανάγκη για αντιβιωτικό μπορούμε να πάρουμε όσα αντιβιωτικά χρησιμοποιούνται για βρέφη από τους παιδιάτρους. Φυσικά πάντα σε συνεννόηση με το γιατρό.

6Jmep3.png

8nxrp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...