Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ξυπναει και κλαιει

Recommended Posts

το μωρακι μου ειναι 20 ημερων και ξυπναει στον υπνο του και κλαιει παρα πολυ μεχρι που μελανιαζει!!!!!! συνηθως μαζευει τα ποδαρακια του και προσπαθει να αεριστει...τι μπορω να κανω να το βοηθησω???ουρλιαζει απο το κλαμα!

7rdup2.png ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!

Διαφημίσεις

εμενα με κολικους μου μοιαζει η κατασταση.....

μασαζακι στη κοιλιτσα...... λιγο χαμομηλι με τηλιο και γλυκανισο (εδινα στον δικο μου)...... κι επειδη συνεχιζανε ακαθεκτοι οι κολικοι πηραμε τις σταγονιτσες οι οποιες εκαναν το θαυμα τους.....

καλη υπομονη.........

κουραγιο, θα περασουν. εγω οταν το εκανε ο δικος μου τον ξεντυνα εβγαζα και την δικια μου μπλουζα και τον κρατουσα σφιχτα στην αγκαλια μου.

Τις περισσοτερες φορες ηρεμουσε γιατι μαλλον ενοιωθε στην ζεστασια μου.

κατι αλλο που εκανα ηταν να τον ξαπλωνω ανασκελα , να του σηκωνω τα ποδια λιγισμενα, να φτανουν τα γονατα εως το στηθος και μετα με την φορα του ρολογιου να τα κατεβαζω. εως κατω να ειναι τεντομενα και μετα να τα ξανα μαζευω.

κατι αλλο που εκανα ηταν να τον ξαπλωνω ανασκελα , να του σηκωνω τα ποδια λιγισμενα, να φτανουν τα γονατα εως το στηθος και μετα με την φορα του ρολογιου να τα κατεβαζω. εως κατω να ειναι τεντομενα και μετα να τα ξανα μαζευω.

Ναι και εγώ ακριβώς τα ίδια έκανα στην μπεμπούλα μου και ηρεμούσε πάρα πολύ!!!!!!! Και μένα για κολικοί μου ακούγονται. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα θα περάσουν. Ρώτησε όμως και τον γιστρό σου.

aYVcp2.png

Διαφημίσεις

το ειπα στον γιατρο και ειπε οτι δεν ειναι τιποτα,εγω ομως ανυσηχω γιατι κλαιει παρα πολυ και φοβαμαι μην παθει τιποτα!!!!στεναχωριεμαι να το βλεπω να ποναει.....

7rdup2.png ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!

να σου ζήσει!

Μην στενοχωριέσαι, κολικοί είναι, παροδικό είναι , σκέψου ότι σε λίγο καιρό τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Συζήτα με το γιατρό για σταγόνες, αλλαγή γάλατος (αν δεν θηλάζεις, αν θηλάζεις ίσως να αλλάξεις λίγο διατροφή) και επίσης βοηθάει ένα σιδερωμένο πανάκι στην κοιλίτσα.

Εμένα ο δικός μου (2 μηνών τώρα) διαπίστωσα ότι βολεύεται μπρούμητα (μάλλον επειδή πλακώνει την κοιλίτσα του) και αν και δεν συνίσταται αυτή η θέση, αναγκαστικά τον βάζω και έτσι για να μην πονάει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...