Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΥΔΡΑΜΝΙΟ

veti

Recommended Posts

Εψαξα στο forum και δεν βρηκα κατι αντιστοιχο με την δικη μου περιπτωση και ετσι ανοιγω αυτο το θεμα.

Ειμαι στην 22 εβδομαδα κυησης,και ολα εδειχναν φυσιολογικα μεχρι χθες.

Ολες οι εξετασεις μου ητανε καλες και η αυχενικη και το PPA καλυτερα δεν γινοτανε,ως την β επιπεδου που εκανα χθες και γκρεμιστηκαν ολα τα ονειρα μου.Οταν ξεκινησε η εξεταση διαπιστωθηκε οτι δεν εχω καθολου αμνιακο υγρο,επαθα σοκ.Η γιατρος ειπε οτι δεν μπορει να δει τα νεφρα του παιδιου γιατι δεν υπαρχει αμνιακο υγρο και η εξεταση ειναι δυσκολη.Η αναπτυξη του ητανε φυσιολογικη αλλα μαλλον δεν υπαρχουν νεφροι.

Με τον γυναικολογο μου που μιλησαμε χθες μας ειπε για διακοπη κυησης με φυσιολογικο τοκετο,και ειπε να το αφησουμε 10 μερες μηπως ξανα υπαρξει αμνιακο υγρο,πραγμα απιθανο.

Απο χθες προσπαθω να καταλαβω το γιατι που με τρωει,ενω ειμαι 29 χρονων υγιεστατη γιατι αυτο και γιατι τοσο αργα να μαθουμε κατι τετοιο.Τωρα πρεπει να μπω στην διαδικασια να γεννησω ενα παιδι που δεν θα το παρω ποτε στην αγκαλια μου,συνεχεια κλαιω και δεν ξερω που θα βρω την δυναμη να συνεχισω.Ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο post,αλλα θελω καπου να τα πω.Εσεις εχετε ξανα ακουσει κατι παρομοιο με την δικη μου ιστορια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λυπαμαι πολυ για την περιπτωση σου και να σου πω το ακουω πρωτη φορα

ο γιατρος στο δικο του υπερηχο δεν ειχε δει ποτε το αμνιακο υγρο και να το μετρησει

π.χ. εμενα στη 19η εβδομαδα το μετρησε στο δικο του υπερηχο και σε 10 μερες παω για β επιπεδου

επισης θα σου προτεινα να παρεις και 2η γνωμη απο αλλο κεντρο πριν προχωρησεις

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Πριν δεκα μερες που ειμασταν στον γυναικολογο απλα φαινοτανε οτι ειναι μειωμενο το αμνιακο υγρο,και μας ειπε οτι στην β επιπεδου θα το βλεπαμε καλυτερα.Και χθες επαθα σοκ με αυτα που ακουσα,δεν το περιμενα με τιποτα.

Εν το μεταξυ δεν μπορουμε να κανουμε και αμνιο να δουμε τι γινεται γιατι δεν εχει υγρο να τραβηξει για εξεταση.Πραγματικα ειμαι χαμενη και δεν ξερω τι να σκεφτω.

καλημερα

πραγματικα στεναχωρεθηκα πολυ με αυτα που διαβασα ομως πρεπει να κανεις κουραγιο και οσο σκληρο και αν ειναι να κανεις αυτο που σου ειπαν οι γιατροι.Δεν το παιζω εξυπνη,εχω περασει και εγω απο την δικη σου θεση ..και μαλιστα βρεθηκα σε χειροτερη θεση...

Δεν θελω να στεναχωρησω ομως πριν λιγα χρονια που νοσηλευοταν ο γιος μου στην εντατικη του παιδων ... υπηρξε περιστατικο σαν το δικο σου.

Καποια στιγμη περιμενοντας ατελειωτες ωρες απεξω απο την εντατικη μιλησα και με την μαμα του μωρου αυτου...

Μου μιλησε για την περιπτωση της η οποια ηταν ακριβως ιδια με την δικη σου...

Ο γυναικολογος της,της ειχε πει να κανει διακοπη κυησης.Ηταν σχεδον λιγες μερες πριν μπει στον 7ο μηνα και το θεωρουσε αδιανοητω να κανει κατι τετοιο... παρολο που την ειχαν προετοιμασει για τα προβληματα που πιθανοτατα θα εχει το μωρακι της...

Το μωρακι αυτο λοιπον,κοριτσακι,γεννηθηκε χωρις νεφρα,με σοβαρα αναπνευστικα προβληματα,με ενα σπανιο συνδρομο,με καποια μορφη "τερατογεννησης" με 2 δαχτυλακια παραπανω σε ποδαρακια και χερακια και με μια "τρυπα" στο κεφαλακι της.

Οπως μου ειπε η μαμα του μωρου... φυσικα κλαιγοντας, την ειχαν προειδοποιησει,αλλα δεν το πιστευε κατα βαθος...

Οπως ομως της ειπαν οι γιατροι στο παιδων.. το παιδι μετραει μερες ζωης και το μονο που μπορουσε να κανει η κοπελα ηταν απλα να το βλεπει.....

Πραγματικα συγνωμη αν σε στεναχωρω ομως εχω περασει παρα πολυ δυσκολα και εγω χανωντας τον γιο μου και μαλιστα οχι απο κατι που ειχε διαγνωστει πριν...

Τον εχασα σχεδον 2,5 ετων και πραγματικα σου μιλαω δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα.....

Μπορει να σου ακουγομαι ...καπως αποτομη ή να στα λεω καπως "ώμα"

αλλα μολις διαβασα το post σου,εβαλα τα κλαματα ... γιατι θυμηθηκα εκεινη την κοπελα που τελικα για μια μονο εβδομαδα ... καναμε "παρεα" λεγοντας τον πονο μας η μια στην αλλη...

ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...

Θα περιμενω νεα σου με αγωνια ... (απο ενδιαφερων..)

ΒΑΣΩ

An angel in the book of my life wrote down my baby's birth... Then whispered as she closed the book "... too beautiful for earth " .........

Ακριβώς το ίδιο συνέβη σε κοντινό μου πρόσωπο πρίν λίγους μήνες. Χωρίς εμφανή αίτια, οι γονείς υγιέστατοι και, αν παίζει ρόλο, κάτω των 30 ετών. Δυστυχώς η κοπέλα υπέστη φυσιολογικό τοκετό για να γεννήσει.... Δεν ξέρω αν μπορούσε τουλάχιστον να κάνει καισαρική, η ψυχολογική της κατάσταση ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να σκεφτεί πολλά και ακολούθησε την πρώτη γνώμη που άκουσε απο τον γυναικολόγο της.

Πάρε και μια δεύτερη γνώμη.

Προσπάθησε να είσαι δυνατή.

Διαφημίσεις

κουράγιο... μόνο αυτό έχω να σου πω. εγω 28 χρονών υγιέστατη αλλά πολύ ατυχη κυοφορούσα ένα αγοράκι που είχε ολική αποφραξη ουρηθρας με αποτέλεσμα η ουροδόχος κύστη του να είναι τεράστια και τα ουρα να πηγαίνουν προς τα νεφρα και να τα καταστρέφουν. εκανα και εγω διακοπή κύησης... ψαξε να βρεις δυναμη μεσα σου και κουράγιο γιατι θα τα χρειαστεις... σου ευχομαι οτι καλύτερο....

καλημερα

πραγματικα στεναχωρεθηκα πολυ με αυτα που διαβασα ομως πρεπει να κανεις κουραγιο και οσο σκληρο και αν ειναι να κανεις αυτο που σου ειπαν οι γιατροι.Δεν το παιζω εξυπνη,εχω περασει και εγω απο την δικη σου θεση ..και μαλιστα βρεθηκα σε χειροτερη θεση...

Δεν θελω να στεναχωρησω ομως πριν λιγα χρονια που νοσηλευοταν ο γιος μου στην εντατικη του παιδων ... υπηρξε περιστατικο σαν το δικο σου.

Καποια στιγμη περιμενοντας ατελειωτες ωρες απεξω απο την εντατικη μιλησα και με την μαμα του μωρου αυτου...

Μου μιλησε για την περιπτωση της η οποια ηταν ακριβως ιδια με την δικη σου...

Ο γυναικολογος της,της ειχε πει να κανει διακοπη κυησης.Ηταν σχεδον λιγες μερες πριν μπει στον 7ο μηνα και το θεωρουσε αδιανοητω να κανει κατι τετοιο... παρολο που την ειχαν προετοιμασει για τα προβληματα που πιθανοτατα θα εχει το μωρακι της...

Το μωρακι αυτο λοιπον,κοριτσακι,γεννηθηκε χωρις νεφρα,με σοβαρα αναπνευστικα προβληματα,με ενα σπανιο συνδρομο,με καποια μορφη "τερατογεννησης" με 2 δαχτυλακια παραπανω σε ποδαρακια και χερακια και με μια "τρυπα" στο κεφαλακι της.

Οπως μου ειπε η μαμα του μωρου... φυσικα κλαιγοντας, την ειχαν προειδοποιησει,αλλα δεν το πιστευε κατα βαθος...

Οπως ομως της ειπαν οι γιατροι στο παιδων.. το παιδι μετραει μερες ζωης και το μονο που μπορουσε να κανει η κοπελα ηταν απλα να το βλεπει.....

Πραγματικα συγνωμη αν σε στεναχωρω ομως εχω περασει παρα πολυ δυσκολα και εγω χανωντας τον γιο μου και μαλιστα οχι απο κατι που ειχε διαγνωστει πριν...

Τον εχασα σχεδον 2,5 ετων και πραγματικα σου μιλαω δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα.....

Μπορει να σου ακουγομαι ...καπως αποτομη ή να στα λεω καπως "ώμα"

αλλα μολις διαβασα το post σου,εβαλα τα κλαματα ... γιατι θυμηθηκα εκεινη την κοπελα που τελικα για μια μονο εβδομαδα ... καναμε "παρεα" λεγοντας τον πονο μας η μια στην αλλη...

ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...

Θα περιμενω νεα σου με αγωνια ... (απο ενδιαφερων..)

ΒΑΣΩ[/QU

Βασω μου σε ευχαριστω για την κατανοηση,και λυπαμαι και για την δικη σου περιπτωση που εσενα ακομα χειροτερα γεννηθηκε το παιδακι σου και το εζησες,πραγματικα λυπαμαι μεσα απο την καρδια μου.

Οσο για μενα αυτο που τρωει περισοτερο ειναι οτι ενω ολα φαινοντουσαν φυσιολογικα στην αυχενικη,τωρα εγινε αυτο.Δυστηχως καποια πραγματα οι γιατροι τα βλεπουν στην β επιπεδου που ειναι προχωρημενη η εγκυμοσυνη και το εχεις νιωσει ηδη το μωρακι σου,και αναγκαστικα μπαινεις στην διαδικασια φυσιολογικου τοκετου,η καισαρικης.Εγω δεν πιστεβω οτι θα αλλαξει κατι μεσα σε δεκα μερες που δινουν μια μικρη πιθανοτητα,απλα προσπαθω να το δεχτω και ειναι πολυ μα παρα πολυ δυσκολο.

Ακριβώς το ίδιο συνέβη σε κοντινό μου πρόσωπο πρίν λίγους μήνες. Χωρίς εμφανή αίτια, οι γονείς υγιέστατοι και, αν παίζει ρόλο, κάτω των 30 ετών. Δυστυχώς η κοπέλα υπέστη φυσιολογικό τοκετό για να γεννήσει.... Δεν ξέρω αν μπορούσε τουλάχιστον να κάνει καισαρική, η ψυχολογική της κατάσταση ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να σκεφτεί πολλά και ακολούθησε την πρώτη γνώμη που άκουσε απο τον γυναικολόγο της.

Πάρε και μια δεύτερη γνώμη.

Προσπάθησε να είσαι δυνατή.

Σε ευχαριστω και εσενα,αυτο προσπαθω να κανω να βρω δυναμη και να συνεχισω.Τωρα μου φαινεται βουνο,αργοτερα δεν ξερω πως θα ειναι τα πραγματα.

Ετσι γρηγορα οπως ηρθε η εγκυμοσυνη μου,ετσι γρηγορα θα σταματησει αποτομα και αδικα.

Ξερω πως για πολλους ισως να ακουγομαι σκληρη...

σκεψου ομως γλυκεια μου το αποτελεσμα...

Απλα σκεψου να γεννησεις ... να υπαρχει προβλημα ... και μετα να μπεις σε πιο δυσαρεστες ιστοριες... ειτε να βλεπεις το μωρακι σου σε μια εντατικη,ειτε να μπειτε στην διαδικασια αλεπαλληλων χειρουργειων που ειναι πολυ πολυ ψυχοφθορο και στην συνεχεια το μωρακι να μην αντεξει...

An angel in the book of my life wrote down my baby's birth... Then whispered as she closed the book "... too beautiful for earth " .........

κουράγιο... μόνο αυτό έχω να σου πω. εγω 28 χρονών υγιέστατη αλλά πολύ ατυχη κυοφορούσα ένα αγοράκι που είχε ολική αποφραξη ουρηθρας με αποτέλεσμα η ουροδόχος κύστη του να είναι τεράστια και τα ουρα να πηγαίνουν προς τα νεφρα και να τα καταστρέφουν. εκανα και εγω διακοπή κύησης... ψαξε να βρεις δυναμη μεσα σου και κουράγιο γιατι θα τα χρειαστεις... σου ευχομαι οτι καλύτερο....

Τελικα ειμαστε τοσες πολλες κοπελες που εχουμε βιωσει αυτο το πραγμα.Μπορεις να με καταλαβεις εσυ και ολες που το εχουνε περασει αυτο.

Η δικη σου εγκυμοσυνη ητανε προχωρημενη?Αν θελεις μου απαντας

Διαφημίσεις

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΘΛΙΒΕΣΑΙ ΠΟΛΥ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ...

Ξερω πως για πολλους ισως να ακουγομαι σκληρη...

σκεψου ομως γλυκεια μου το αποτελεσμα...

Απλα σκεψου να γεννησεις ... να υπαρχει προβλημα ... και μετα να μπεις σε πιο δυσαρεστες ιστοριες... ειτε να βλεπεις το μωρακι σου σε μια εντατικη,ειτε να μπειτε στην διαδικασια αλεπαλληλων χειρουργειων που ειναι πολυ πολυ ψυχοφθορο και στην συνεχεια το μωρακι να μην αντεξει...

Δεν εισαι σκληρη,ετσι ειναι τα πραγματα οπως τα λες.Οσο και να στεναχωριεμαι ξερω πως αυτο ειναι το σωστο που πρεπει να κανω.Δεν εχω το δικαιωμα να γεννησω ενα παιδι που ειναι καταδικασμενο,απλα ειναι το μεγαλο γιατι.........που δεν υπαρχει απαντηση.

Και ο μεγαλυτερος φοβος μου να μην ξανα συμβει αυτο.Ο γιατρος λεει οτι ητανε τυχαιο γεγονος.

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει καθόλου αμνιακό υγρό!!! Που μεγάλωνε το μωρό όλο αυτό το χρονικό διάστημα; Μιλάμε για 5 ολόκληρους μήνες.. Εκτός αν υπήρχε και σιγά σιγά χανόταν ανεξήγητα κι εσύ δεν το καταλάβαινες...

Τι να πω.. τελικά υπάρχουν τόσα πράγματα τα οποία είναι ανεξήγητα... Καλό κουράγιο κορίτσι μου..

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΘΛΙΒΕΣΑΙ ΠΟΛΥ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ...

Ειπαμε να παμε να κανουμε και αλλου β επιπεδου για δευτερη γνωμη,ομως αν δεν υπαρχει καθολου αμνιακο τι να δουν?Δεν φαινεται κατι περισοτερο,και το κυριοτερο δεν μπορουνα δουν τα νεφρα και αν υπαρχουν.Για αυτο ειπανε να περιμενουμε δεκα μερες μηπως και υπαρξει αμνιακο υγρο,πραγμα απιθανο κατα την γνωμη μου.

Ειπαμε να παμε να κανουμε και αλλου β επιπεδου για δευτερη γνωμη,ομως αν δεν υπαρχει καθολου αμνιακο τι να δουν?Δεν φαινεται κατι περισοτερο,και το κυριοτερο δεν μπορουνα δουν τα νεφρα και αν υπαρχουν.Για αυτο ειπανε να περιμενουμε δεκα μερες μηπως και υπαρξει αμνιακο υγρο,πραγμα απιθανο κατα την γνωμη μου.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ... ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...

Διαφημίσεις

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει καθόλου αμνιακό υγρό!!! Που μεγάλωνε το μωρό όλο αυτό το χρονικό διάστημα; Μιλάμε για 5 ολόκληρους μήνες.. Εκτός αν υπήρχε και σιγά σιγά χανόταν ανεξήγητα κι εσύ δεν το καταλάβαινες...

Τι να πω.. τελικά υπάρχουν τόσα πράγματα τα οποία είναι ανεξήγητα... Καλό κουράγιο κορίτσι μου..

Αμνιακο υπηρχε και ολα φαινοντουσαν μια χαρα μεχρι πριν λιγο καιρο.Το γεγονος να εχασα αμνιακο και να μην το καταλαβα οι γιατροι το αποκλειουν σχεδον γιατι κατι θα καταλαβαινα,και λογικα θα ειχα πονους τοκετου.Ουτε καποια ιωση περασα για να γινει κατι τετοιο οπως μου ειπαν,αρα κατι αλλο γινεται,και λογικα η δεν υπαρχουν νεφροι η δεν λειτουργουν.

Συγνώμη που ρωτάω αλλά το αμνιακό υγρό δημιουργείται από τους νεφρούς του παιδιού;

Εγώ θα έπαιρνα και μια άλλη γνώμη πάντως.. μου φαίνεται απίστευτο..

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ... ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...

Απλα ο γυναικολογος μου θελει να εξαντλησει ολα τα περιθωρια και να ειμαστε σιγουροι για αυτο που θα κανουμε.Αν βλεπαμε εστω και λιγο αμνιακο θα μπορουσαμε να κανουμε και αμνιοπαρακεντηση να δουμε τι γινεται,τωρα ομως?

Συγνώμη που ρωτάω αλλά το αμνιακό υγρό δημιουργείται από τους νεφρούς του παιδιού;

το παιδι πινει αμνιακο υγρο και ουρει, οποτε αν δε λειτουργον τα νεφρα δεν ουρει και μειωνεται το αμνιακο

κι εγω στην 1η μου που ειχα καποια στιγμη ολογαμνιο πρωτα εξετασαν τα νεφρα

παντως συμφωνω κι εγω για 2η γνωμη πριν οποια δηποτε αποφαση

Z57wp3.png dQOzp3.png

Το αμνιακο οπως μας εξηγησαν στο β τριμηνο της εγκυμοσυνης παραγεται απο τα ουρα του παιδιου,δηλαδη καταπινει αμνιακο και μετα το αποβαλει με τα τσισακια του,Αν δεν υπαρχει καθολου οπως στην περιπτωση μου δειχνει καποιο προβλημα στο ουροποιητικο του παιδιου.Εγω δυστηχως δεν εχω καθολου,μολις το ειδα επαθα σοκ.

βετι μου αν τελικα προχωρησεις σε διακοπη πρεπει να σκεφτεις πολυ καλα τον τροπο

ο φυσιολογικος τοκετος ειναι εξαιρετικα σκληρος για να γεννηθει ενα παιδι που δε θα ζησει αλλα μαλλον ειναι η καλυτερη επιλογη για να μπορεσεις να γεννησεις φυσιλογια την επομενη φορα

σκεψου καλα τι αντεχεις περισσοτερο

τη β επιπεδου την εκανες σε καλο κεντρο;

Z57wp3.png dQOzp3.png

Καλή μου veti, κατανοώ απόλυτα την ανησυχία κ το στρες σου!

Η δικιά μου περίπτωση έχει ως εξής! Όλα πήγαιναν τέλεια στην εγκυμοσύνη μου, όλες οι εξετάσεις ήταν άψογες, μέχρι που φτάσαμε στη Β επιπέδου, όπου μου ανακοινώθηκε πως έχω ολιγάμνιο (λιγότερο αμνιακό από το φυσιολογικό) κ θα έπρεπε να μείνω στο κρεβάτι ως το τέλος της εγκυμοσύνης, να προσέχω, κτλ κτλ

Επειδή δεν μένω στη γνώμη ενός κ μόνο γιατρού παίρνω αεροπλάνο (από Κρήτη) κ ανεβαίνω την επομένη κιόλας Αθήνα, σε γνωστή εμβρυολόγο του Λητώ (τα στοιχεία της τα έχω άμα τα χρειαστείς). Η εξέταση έγινε, όλα μετρήθηκαν φυσιολογικά κ η γυναίκα με κοίταξε με απορία κ μου λέει "γιατί είπαμε ήρθες?"....

Δε θέλω να σου δώσω ψεύτικες ελπίδες. Θέλω απλά να σου πω, να πάρεις ΟΠΩΣ Κ ΔΗΠΟΤΕ μια 2η γνώμη.

Και έπειτα, αφού σιγουρευτείς θα αποφασίσεις το σωστό για σένα κ για το μέλλον του μωρού.

Για ό,τι περαιτέρω πληροφορίες θέλεις είμαι στη διάθεσή σου!

Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα!

(*ΒΑΣΩ* δεν υπάρχουν λόγια να πεις σε μια μάνα που έχασε παιδί...απλά να σου πω κουράγιο)

βετι μου αν τελικα προχωρησεις σε διακοπη πρεπει να σκεφτεις πολυ καλα τον τροπο

ο φυσιολογικος τοκετος ειναι εξαιρετικα σκληρος για να γεννηθει ενα παιδι που δε θα ζησει αλλα μαλλον ειναι η καλυτερη επιλογη για να μπορεσεις να γεννησεις φυσιλογια την επομενη φορα

Το ξερω οτι ειναι πολυ σκληρο,και η χειροτερη εμπειρια για την καθε γυναικα,που ευχομαι να μην συμβει σε καμια.Αλλα η καισαρικη ειναι χειρουργειο οπως και να το κανουμε,και δεν εχεις επιλογες να κανεις πολλες τομες για ασφαλεια.Ο γυναικολογος μου μου εξηγησε τι νιωθω εγω καλυτερα να κανω,αλλα προτεινει το φυσιολογικο για να μην φαω μαχαιρι.Πραγματικα δεν ξερω............

Καλή μου veti, κατανοώ απόλυτα την ανησυχία κ το στρες σου!

Η δικιά μου περίπτωση έχει ως εξής! Όλα πήγαιναν τέλεια στην εγκυμοσύνη μου, όλες οι εξετάσεις ήταν άψογες, μέχρι που φτάσαμε στη Β επιπέδου, όπου μου ανακοινώθηκε πως έχω ολιγάμνιο (λιγότερο αμνιακό από το φυσιολογικό) κ θα έπρεπε να μείνω στο κρεβάτι ως το τέλος της εγκυμοσύνης, να προσέχω, κτλ κτλ

Επειδή δεν μένω στη γνώμη ενός κ μόνο γιατρού παίρνω αεροπλάνο (από Κρήτη) κ ανεβαίνω την επομένη κιόλας Αθήνα, σε γνωστή εμβρυολόγο του Λητώ (τα στοιχεία της τα έχω άμα τα χρειαστείς). Η εξέταση έγινε, όλα μετρήθηκαν φυσιολογικά κ η γυναίκα με κοίταξε με απορία κ μου λέει "γιατί είπαμε ήρθες?"....

Δε θέλω να σου δώσω ψεύτικες ελπίδες. Θέλω απλά να σου πω, να πάρεις ΟΠΩΣ Κ ΔΗΠΟΤΕ μια 2η γνώμη.

Και έπειτα, αφού σιγουρευτείς θα αποφασίσεις το σωστό για σένα κ για το μέλλον του μωρού.

Για ό,τι περαιτέρω πληροφορίες θέλεις είμαι στη διάθεσή σου!

Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα!

(*ΒΑΣΩ* δεν υπάρχουν λόγια να πεις σε μια μάνα που έχασε παιδί...απλά να σου πω κουράγιο)

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια πραγματικα.Εμενα ομως στη δικη μου περιπτωση δεν υπαρχει καθολου αμνιακο,τι να πω δεν ξερω.Αυτη στο λητω πως λεγεται?

Την β επιπεδου την εκανα στο προγενεσις αθηνων?Με καποια κυρια αυγιδου.Την γνωριζει καποια κοπελα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...