Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χαζές ατάκες που ακούς όταν δε σου μοιάζει το παιδί σου

katerinakriti

Recommended Posts

είπα να ανοιξω αυτό το θεματάκι να μαζευτούμε και άλλες "ομοιοπαθούσες ' να το διακωμωδήσουμε λίγο

ο γίος μου μέρα με τη μέρα μοιάζει όλο και πιο πολύ στον άντρα μου!αυτό μου αρέσει πολύ γιατί ο άντρας μου είναι ωράιος με ωραία χαρακτηριστικα. επίσης δε με πειράζει όταν μου λένε ότι ο γιός μου είναι ίδιος ο άντρας μου. υπάρχουν όμως και κάποιες ατάκες απείρου κάλλους όπως αυτές που έχω ακούσει

1.πω πω φιλική συμμετοχή έκανες! (να και guest star το κατερινάκι!)

2.μα δεν ήσουν εκεί όταν το συνέλαβες??(ναι, ο άντρας μου είναι μένταλιστ και έγινε τηλεπαθητικά η δουλειά!)

3.κοιμόσουν όταν το συνέλαβες?(εδώ εμμεσως με αποκαλούν και ξενέρωτη!)

4.αν δει κανείς το γιό σου μόνο μαζί σου θα νομίσει ότι δεν είναι δικό σου παιδί!(λές να με μπουζουριάσουν για αρπαγή ανηλίκου όταν κυκλοφορώ μόνη με το γιο μου στο δρόμο?)

5. μα τιποτα δεν έκανες πια???(όχι κυρά μου, 9μήνες εγκυμοσύνη, γεννα κτλ τα έζησα σε όνειρο)

6 τα γονίδια του άντρα σου είναι πιο δυνατά απο τα δικά σου (έκαναν μπρα ντε φέρ και ΄νίκησαν!)

7.αν αφήσεις το παιδί σου μόνο του στη μέση μέση της πόλης θα καταλάβουν ότι είναι του άντρα σου!(λές να το δοκιμάσω???)

αυτά τα ολίγα!καμιά ομοιοπαθούσα υπαρχει???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 102
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ετσι ακριβως....!!!!!:cool:και εγω με νάζι τους απανταω.....".......αστον να χαίρεται και να νομιζει πως είναι....δικο του!!!!!!εγω πάντως είμαι σιγουρη πως έιναι δικό ΜΟΥ παιδί!!!!!......":twisted:

Ετσι ακριβως....!!!!!:cool:και εγω με νάζι τους απανταω.....".......αστον να χαίρεται και να νομιζει πως είναι....δικο του!!!!!!εγω πάντως είμαι σιγουρη πως έιναι δικό ΜΟΥ παιδί!!!!!......":twisted:

σωστή!!:-D:grin::-D

Διαφημίσεις

Εγώ όταν μου λένε για χιλιοστή φορά ότι η κόρη μου είναι φτυστή ο άντρας μου( όχι ο΄τι έχουν άδικο )....τους απαντώ ότι έχουν δίκιο αλλά από την μέση και κάτω είναι φτυστή εγώ!!!!

Εγώ όταν μου λένε για χιλιοστή φορά ότι η κόρη μου είναι φτυστή ο άντρας μου( όχι ο΄τι έχουν άδικο )....τους απαντώ ότι έχουν δίκιο αλλά από την μέση και κάτω είναι φτυστή εγώ!!!!

έλα που ούτε αυτό δε μπορώ να πω!έχω γιό!

"Εσυ απλη μεταφορα εκανες 9 μηνες.... μετα τελειωσες"

Τα λογια περιττα .... για να μην γραψω τιποτα ακαταλληλο για ανηλικους! :P

^&%$%$#%$^#^$%W

έλεος δηλαδή!δε σκέφτονται λίγο πρίν τα πετάξουν??αυτό είναι χοντρό ρε παιδάκι μου!

Εγώ τι να πώ ρε κορίτσια που όταν γεννήθηκε λέγαν ότι είναι φτυστός εγώ...μετά περίπου στους 6 μήνες έλεγαν φτυστός ο άνδρας σου...μετά κάπου στο χρόνο...φτυστό ο κουνιάδος σου...και τώρα 15 μηνών...ίδιος η πεθερά σου!!!!ευτυχώς που όλοι συμφωνούν ότι πήρε τα μαλλιά μου καθώς ο σύζυγος μαλλιά δεν έχει!:P:p:pκάτι είναι και αυτό...

Διαφημίσεις

τα δικα μου ειναι ιδια με μενα κ τα 2!ειτε βλεπεις φωτο εμενα μωρο ειτε τα δικα μου το ιδιο ακριβως ειμαστε.κ αυτο το λενε ολοι συγγενεις φιλοι γνωστοι κλπ οτι ουτε λιγο δε πηραν απο τον μπαμπα τους!εκτος απο την πεθερα μου που λεει κ χτυπιεται οτι ο μικρος ειναι ΟΛΟΙΔΙΟΣ ο γιος της.(καμια σχεση ομως καμια!)κ το καλυτερο?λεει οτι η κορη μου μοιαζει κ ειναι μαλιστα κ φτυστη με μια ανηψια της:shock::shock::shock::shock:

"Εσυ απλη μεταφορα εκανες 9 μηνες.... μετα τελειωσες"

Τα λογια περιττα .... για να μην γραψω τιποτα ακαταλληλο για ανηλικους! :P

^&%$%$#%$^#^$%W

Χαχα delivery?τουλαχιστον σου αφησαν μπουρμπουαρ ή τιποτα?ελεος τι ειναι αυτα που λενε?

Με το μωρο δεν ακουω και πολλα κουφα γιατι ολοι συμφωνουν οτι ειναι ιδιο εγω..εχω και φωτο απο οταν ημουν μωρο για τους δυσπιστους..αυτα τα κορυφαια που γραφετε τα ακουει ο ατνρας μου..αλλα το κορυφαιο που ακουσα ηταν απο την πεθερα μου (γενικα πεταει πολλα κορυφαια) οτι το μωρο εχει τα ματια της πεθερας της και γιαγιας του αντρα μου δλδ μικρα και γαλανα..Το κορυφαιο που ειναι?Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ..Εχουν φαει δε κι ενα κολλημα οτι η μικρη που γεννηθηκε με μαυρο μαλλι(οπως εγω) ξαφνικα θα της πεσουν ολα και θα βγαλει ξανθα και σγουρα (οπως ο πατερας της μικρος)..το μαλλι της μικρης δεν εχει πεσει ολο αλλα οπου εχει πεσει κι εχει ξαναβγει ειναι μαυρο..

Το μωρο το εκανα copy paste που λεει κι ο αντρας μου..

Εγω εχω ακουσει την μεγιστη κακια(κατα τη γνωμη μου:"Αχ κοριτσακι μου ομορφο που εισαι σαν το μπαμπα σου και τη γιαγια σου(την πεθερα μου ενοουσε)"την ωρα που την κραταγα εγω!!!!

Εστυχως που δεν εμοιασε στην ασχημη μαμα του και το σοι της της ειπα ο Θεος να με συγχωρεσει ειμασταν και στην εκκλησια!!!!

Aν δεν μοιαζει σε κανεναν απο τους δυο το παιδι να δεις γλεντια :mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::lol:

2 γονεις με καστανα ματια με ενα ξανθο γαλανοματικο.... δεν παιζετε το τι ακους :roll::lol::lol:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Η κόρη μου μοιαζει πολύ σε μένα, έχει πάρει μόνο το σχήμα προσώπου του μπαμπά της. Λέει ο κουνιάδος μου "Αχ, τι όμορφη που είσαι. Δεν μοιάζεις ούτε του μπαμπά ούτε της μαμάς. Μα ποιανου μοιάζεις και βγήκες τόσο όμορφή???"

ISGLp2.pngilpPp3.png

Διαφημίσεις

ΜΙΑ ειναι η απαντηση σε ολα αυτα (γιατι τα ακουω και εγω) και το βολωνουν ΑΜΕΣΩΣ λεμε ετσι:

Τετοια ΘΑΥΜΑΤΑ τα κανω και στον υπνο μου γλυκια μου!.......τελος......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Εμένα βλέπουν την κουμπάρα μου, που βάφτισε το 2ο μωράκι μου όταν το βγάζει βόλτα και της λένε (ακόμα και γνωστές της!)" Το πόσο σου μοιάζει...!" (όχι ειρωνικά).

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Κορυφαιο σχολιο χαχαχαχ Θα το κλεψω και θα το χρησιμοποιήσω στην πρωτη ευκαιρια!

Aν δεν μοιαζει σε κανεναν απο τους δυο το παιδι να δεις γλεντια :mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::lol:

2 γονεις με καστανα ματια με ενα ξανθο γαλανοματικο.... δεν παιζετε το τι ακους :roll::lol::lol:

Εμενα η κορη μου ακριβως το ιδιο βρε παιδι μου...εγω μελαχρινή με καφε ματια, ο συζηγος καστανος με καφε επισης αδιαφορα ματια........Η κορη μας ξανθια με γαλαζογκρι ματάκια.....Απο που το πηρε...δεν ξερω!

Και οταν ήμουν ακομα εγκυος του ελεγα του αντρα μου να δεις που η μικρη θα βγει ξανθια και ασπρουλιάρα σαν την μαμα σου....και θα με ρωτάνε αν ειμαι η νταντα της!!!!!!!

Και μια μερα καλη, ειμαι στο παρκο η μικρη ειναι 6-8 μηνων.... καθομαστε εκει με μια κοπελλα....πιανουμε συζήτηση εκεινη σπαστα ελληνικα... και με ρωταει το κορυφαιο...."Ποσα παιρνεις την ωρα εσυ??" :shock::shock::confused::confused: Με περασε οντως για την οικιακή βοηθό/νταντα της......

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: άψογο !!!

Η κόρη μου κατά γενική ομολογία μου μοιάζει, βασικά και ο άντρας μου έχει τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά με μένα οπότε διατηρώ τις επιφυλάξεις μου :-D:-D

Όταν λοιπόν τον δουλεύουν με σχόλια του τύπου φιλική συμμετοχή, τους απαντώ .......πρόβλημα δεν είναι αν το παιδί μου μοιάζει θα ήταν πρόβλημα όμως αν έμοιαζε στην....μητέρα του κουμπάρου ........ :cool::cool:

και ο γιος μου φτυστος ο ανδρας μου, αλλα αυτο το χαλι με τα σχολια εχει παραγινει, εν τελει που θα επρεπε να μοιαζει δηλαδη το παιδι? στον κουμπαρο ή σε κανενα ξενο? σε λιγο καιρο θα γεννηθει και η κορη...τρεμω στην ιδεα οτι δεν θα μου μοιαζει εστω και λιγο και οτι θα τραβηξω τα ιδια σε διπλο βαθμο...φανταζεστε?

ΜΙΑ ειναι η απαντηση σε ολα αυτα (γιατι τα ακουω και εγω) και το βολωνουν ΑΜΕΣΩΣ λεμε ετσι:

χαχαχα,καλο!!!!!!

θα το εχω στα υποψιν,γιατι και εμενα ο μικρος δεν μου μοιαζει,οποτε αντε να δουμε ο αλλος μικρος αν θα μου μοιαζει.

Κλασσική ατάκα που μου λένε "πολύ όμορφη η μικρή, δεν σου μοιάζει καθόλου":roll::?

όλα τα παραπάνω που είπατε, καθώς και μη στεναχωριέσαι σου μοιάζει από τη μέση και κάτω κλπ.

Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει πολύ στον άντρα μου, που δεν με πειράζει γιατί μου αρεσει:D

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Ο γιος μου ειναι δυο μηνες μεγαλυτερος απο την κορη του κουνιαδο μου, και η πεθερα με την συνεφαδα και τον κουνιαδο ηταν τοοοοσο σιγουροι που θα κανουν μια ξανθια και πρασινοματα εγγονη ( ο κουνιαδος ηταν ξανθος και η γυναικα του μελαγχρινη αλλα βαμμενα πλατινε) μονο συμβολιο δεν υπογραψαν, ...και ο δικος μου θα ηταν μελαχρινος (ο αντρας μου ειναι πιο σκουρος και εγω καστανοξανθη).

Οταν γεννηθηκαν επαθε σοοοοοοκ η πεθερα μου η εγγονη μελαγχρινη και ο δικος μου ανοιχτο-χρωμος και μοιαζει εμενα περισσοτερα. Ακομα δεν μπορει να το χονεψει...

μετα απο 18 μηνες γεννιεται το δευτερο παιδι του κουνιαδο, γιος, .... ακομα πιο μελαγχρινος... και δεν μιαζει καθοοοολου τον κουνιαδο μου σοοοοοοοκ!!!

Οποιος της πει για το ποσο μοιαζει με το σοι της συνεφαδας μου τον κανει εχθρο...

Εγω προσωπικα το θεωρω τοσο χαζο... ειδα και επαθα να κανω παιδι... το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτω ειναι ποιον μοιαζει...

e977372361.png

Αχ αυτές οι ατάκες!!! Ειδικά αυτή «καλά εσύ κοιμόσουνα» ή «καλέ εσύ τίποτα δεν έκανες» έχω βαρεθεί να τα ακούω.

Εγώ έχω ανοικτά χαρακτηρίστηκα (μάτια, μαλλιά, επιδερμίδα) ενώ ο γιος μου (και φυσικά ο άντρας μου) είναι κατράμι (τον άντρα μου άπειρες φορές τον έχουν περάσει για μετανάστη!!!).

Έχει τύχη να με περάσουν για νταντά του μωρού και να με ρωτούν εάν επιθυμώ και εγώ να κάνω δικά μου παιδιά ή ενώ το παιδί με φώναζε μαμά εάν είναι δικό μου (τώρα δεν ξέρω εάν υπονοούσε ότι το είχα υιοθετήσει και θα το έλεγα και καλά σε έναν άγνωστο!)

Στο μεταξύ ναι ο μικρός έχει τα χρώματα του μπαμπά του αλλά πιστεύω ότι έχει και χαρακτηριστικά δικά μου που λόγω χρώματος δεν τα βλέπουν!!!!

πάρα πάρα πολύ καλό!θα το χρησιμοποιώ κι εγώ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...