Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ένας γρίφος για πολύ δυνατούς λύτες

Access

Recommended Posts

Αφού στον Πάνο Β μας, αρέσουν οι.......γρίφοι ας ασχοληθούμε με ένα για πολύ δυνατούς λύτες.

Γυναίκα, μόνη, νέα 25-30 ετών, περνάει τον χρόνο της σε φόρα και μπλογκ, δημιουργώντας ιστορίες πόνου και ελπίδας, δακρύων και γέλιου, ζωής και θανάτου.

Με την πρόφαση ότι παρατηρεί και μελετά τις ανθρωπινές αντιδράσεις

κάποιο σχόλιο για την γυναίκα και τα κίνητρα που την ωθούν να αποζητά τον οίκτο?

disclaimer: η.......γυναίκα δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο ........;);)

Διαφημίσεις

αυτη εισαι χαχαχαχα:lol::lol::lol: εγω μπορω να απαντησω?

μαλλον βαριεται κ θελει κ να ασχολουνται συνεχεια ολοι μαζι της αλλα επειδη δε μπορει να το καταφερει στην πραγματικη ζωη ετσι το επιδιωκει στο ιντερνετ!αραγε εκεινη την κουμουτσα με τα πιατα κ το βουνο απο ασιδερωτα θα τα κανει ποτε η ολη μερα θα ξυνεται ανεμελα στο διαδικτυοοοοοο εεεε?γριφος νουμερο 2!

εννοείται ότι όσοι θέλουν να κάνουν υποθέσεις για την κυρία είναι ευπρόσδεκτοι (τουλάχιστον μέχρι να μας βάλουν στο αρχείο) :mrgreen::mrgreen:

Αφού στον Πάνο Β μας, αρέσουν οι.......γρίφοι ας ασχοληθούμε με ένα για πολύ δυνατούς λύτες.

Γυναίκα, μόνη, νέα 25-30 ετών, περνάει τον χρόνο της σε φόρα και μπλογκ, δημιουργώντας ιστορίες πόνου και ελπίδας, δακρύων και γέλιου, ζωής και θανάτου.

κάποιο σχόλιο για την γυναίκα και τα κίνητρα που την ωθούν να αποζητά τον οίκτο?

Τι είπες τώρα? Πω, πω, αυτός όντως είναι για πολύ δυνατούς λύτες.

Θα απαντήσω το Σ/Κ που θα έχω χρόνο (αν μέχρι τότε δεν έχει μπει αρχείο).

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

μαλλον βαριεται κ θελει κ να ασχολουνται συνεχεια ολοι μαζι της αλλα επειδη δε μπορει να το καταφερει στην πραγματικη ζωη ετσι το επιδιωκει στο ιντερνετ!αραγε εκεινη την κουμουτσα με τα πιατα κ το βουνο απο ασιδερωτα θα τα κανει ποτε η ολη μερα θα ξυνεται ανεμελα στο διαδικτυοοοοοο εεεε?γριφος νουμερο 2!

Αποκλείεται! Εκεί θα μείνουν, ασιδέρωτα.

Στο λέω εγώ που γύρισα σπίτι στις 6.00, ξεκουράστηκα λίγο, απάντησα στον γρίφο του Πάνου, βγήκα μια βόλτα να ψάξω για τηλεόραση με ενσωματωμένο δέκτη MPEG4, γύρισα σπίτι, έφτιαξα χυμό και αντί να σιδερώσω το βουνό με τα ασιδέρωτα, ξαναμπήκα να δω τον γρίφο της AGE!:-D:-D:-D:-D:-D

Πάω τώρα να λουστώ και να κάνω μπάνιο, τουλάχιστον μην πάω αύριο στη δουλειά άλουστη!!!

Το σιδέρωμα αύριο!:-D:-D

5f27b8bd0c.png

καλε μπηκα να δω πως παει το Πανος story και επεσα εδω για λιγο μπερδευτηκα αφου ειδα αλλον εισηγητη με παρομοιο τιτλο, αλλα τελικα καταλαβα οτι εσυ AGE εκανες τη σκανταλια...χε χε, πρεπει να χω το χρονο μου να σκεφτω εξαντληθηκα με τα του Πανου κοιτα που θα γινει μοδα!

παντως στο αλλο μας ειπε μετριους ή μου φανηκε οτι μας υποτιμησε;;;

Η αλήθεια είναι ότι ούτε σε μένα άρεσε αυτό το "μέτριους". :rolleyes: Φαντάζομαι ότι αξιολογόντας μας από τις απαντήσεις του πρώτου γρίφου, έριξε το βαθμό δυσκολίας για να μας διευκολύνει. :roll::roll: Δε βαριέσαι...Ποιος να κάτσει τώρα να εξηγεί....

Η αλήθεια είναι ότι ούτε σε μένα άρεσε αυτό το "μέτριους". :rolleyes: Φαντάζομαι ότι αξιολογόντας μας από τις απαντήσεις του πρώτου γρίφου, έριξε το βαθμό δυσκολίας για να μας διευκολύνει. :roll::roll: Δε βαριέσαι...Ποιος να κάτσει τώρα να εξηγεί....

:roll::roll::roll::roll: ειδες καλε φιλοτιμο ο καημενουλης ε; εισαι ομως παντα καλοπροαιρετη SKEK.

φαντασου ο τριτος γριφος θα παμε απατα! εκει θα μας βαλει πανω ή κατω απο τη βαση;

Διαφημίσεις

Άντε καλέ, μας εύκολα για να μην χαλάμε πολλή φαιά ουσία καλοκαιριάτικα!:D:D

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Μα να εξηγώ τα αυτονόητα? Ας πάει ο δικός μου στο νησί με πρώην του για κάνα μπανάκι ή να κάνει παρέα με καμμιά τριπτιζού (δεν είναι η όποια κοπέλα το πρόβλημα, εξηγούμαι.)

Ας βάλει τη γυναίκα του στη θέση που βάζει τους άντρες ο Πάνος και ας λύσει τους γρίφους του. Ας κάνει γκάλοπ μεταξύ φίλων και γνωστών ή με τη μέθοδο της τυχαίας επιλογής διά τηλεφώνου έρευνα. Αφού ρωτά επειδή παρατηρεί ας μην σχολιάζει και να υποστηρίζει την αντίθετη άποψη. Ο παρατηρητής απλά περιγράφει τα ευρήματα του δεν βγάζει συμπεράσματα χωρίς πειράματα.

Και στην τελική αν θέλει να γράψει βιβλίο ας βρει την πιο συναρπαστική συνέχεια μόνος του για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρων του αναγνώστη και ας μου στείλει και μένα ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο.;)

Με το ίντερνετ δεν αργεί κανείς να εθιστεί...

Ακριβώς γι'αυτό το λόγο έχω ξεκαθαρίσει στον άντρα μου:internet στο σπίτι και κρεβατοκάμαρα στην τηλεόραση δεν βάζουμε... δεν θέλει πολύ να αποξενωθεί το ζευγάρι!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

Ακριβώς γι'αυτό το λόγο έχω ξεκαθαρίσει στον άντρα μου:internet στο σπίτι και κρεβατοκάμαρα στην τηλεόραση δεν βάζουμε... δεν θέλει πολύ να αποξενωθεί το ζευγάρι!

ουπς εχω ιντερνετ στο σπιτι αυτη μα αυτη τη στιγμη που γραφω και ο αντρουλης μου στη δουλιτσα του λες, λες ωρε να παθουμε ζημια;

α θα μας βαλει κ ιδεες τωρα ο Πανος Β.:roll:

Το θέμα μας είναι αυτό ...........παρεκτρέπεστε κόρες και θα μας κλειδώσουν ..........:mrgreen::mrgreen:

Άντε άντε περιμένω απαντήσεις μια περιγραφή προφίλ κάτι ...........

Το θέμα μας είναι αυτό ...........παρεκτρέπεστε κόρες και θα μας κλειδώσουν ..........:mrgreen::mrgreen:

Άντε άντε περιμένω απαντήσεις μια περιγραφή προφίλ κάτι ...........

sorry κοπελα εχεις δικιο

στο θεμα μας λοιπον

:confused::confused::confused::confused:

η γυναικα εχει μπει την κλιμακτηριο...ειναι στα προθυρα της αυτοκτονιας κ θελει καποιον να την μεταπεισει

με την προφαση οτι μελετα την ανθρωπινη φυση

στην ουσια θελει βοηθεια για τον εαυτο της

ο.κ ???????

κατι σαν πανος . gr κλιμακτηριακες ανησυχιες :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sorry κοπελα εχεις δικιο

στο θεμα μας λοιπον

:confused::confused::confused::confused:

η γυναικα εχει μπει την κλιμακτηριο...ειναι στα προθυρα της αυτοκτονιας κ θελει καποιον να την μεταπεισει

με την προφαση οτι μελετα την ανθρωπινη φυση

στην ουσια θελει βοηθεια για τον εαυτο της

ο.κ ???????

κατι σαν πανος . gr κλιμακτηριακες ανησυχιες :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol: θεε μου τι χρωστω και ερχεται και ο αντρας μου με βλεπει να γελαω σα χαζη και αναρωτιεται τι συμβαινει μαζι μου 2 μερες τωρα..... σε καλο να μας βγουν τα γελια .... χαθηκε και ο Παναης μη τον ειδατε τον Παναη.....;;;;; να μας βαλει στη σειρα με τα κουφα, να σοκαριστουμε , να σκεφτομαστε παλι απο που το βρηκε τουτο, και τι νοημα εχει το βαθυτερο που ειπε ε; καλα οτι θα μας κοψουν AGE ειναι σιγουρο ωχ αμαν αμαν...

AGE εχεις αλλα στοιχεια για την εν λογω κυρια; ξανθια μελαχροινη, ψηλη κοντη, γιατι κατι μου παει στο μυαλο αλλα δεν ειμαι και τοσοοοοο μα τοοοοσο σιγουρη; :confused::confused::confused::confused::confused:

:lol::lol::lol::lol::lol: θεε μου τι χρωστω και ερχεται και ο αντρας μου με βλεπει να γελαω σα χαζη και αναρωτιεται τι συμβαινει μαζι μου 2 μερες τωρα..... σε καλο να μας βγουν τα γελια .... χαθηκε και ο Παναης μη τον ειδατε τον Παναη.....;;;;; να μας βαλει στη σειρα με τα κουφα, να σοκαριστουμε , να σκεφτομαστε παλι απο που το βρηκε τουτο, και τι νοημα εχει το βαθυτερο που ειπε ε; καλα οτι θα μας κοψουν AGE ειναι σιγουρο ωχ αμαν αμαν...

AGE εχεις αλλα στοιχεια για την εν λογω κυρια; ξανθια μελαχροινη, ψηλη κοντη, γιατι κατι μου παει στο μυαλο αλλα δεν ειμαι και τοσοοοοο μα τοοοοσο σιγουρη; :confused::confused::confused::confused::confused:

:D:D χαμομηλάκι μου μικρό .......σε ποστ εννοώ δεν έχεις ξεπεράσει ούτε τα 2000 .....:mrgreen::mrgreen:

Και εγώ μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω για την εν λόγω κιουρία, έχω ένα γενικό πλαίσιο μέσα στο μυαλό μου που θα το γράψω στο τέλος άλλα θέλω να ακούσω και από εσάς (ιδίως και από την αντρική σκοπιά όχι μόνο βέβαια) ένα "ψυχολογικό προφίλ" για άτομα που κατασκευάζουν ιστορίες κρυμμένα πίσω από έναν υπολογιστή

καλε!εχω μεινει πισω!κ σε αλλο τοπικ λενε για ποστ!προς τι ολο αυτοοοοοο με τα πανω απο 1000 ποστ κατι πεχτικε εεε??θελω να μαθω κ εγω!!!!!!πειτε μου τωρα!!!:evil::evil::evil::evil::twisted:

καλε!εχω μεινει πισω!κ σε αλλο τοπικ λενε για ποστ!προς τι ολο αυτοοοοοο με τα πανω απο 1000 ποστ κατι πεχτικε εεε??θελω να μαθω κ εγω!!!!!!πειτε μου τωρα!!!:evil::evil::evil::evil::twisted:

Εσύ δεν κάνει είσαι έγκυος γυναίκα και θα συγχυστείς.........:mrgreen::mrgreen: άλλωστε δεν έχεις φόβο..........τα έχεις ξεπεράσει τα 1000 :mrgreen::mrgreen:

χαχχααχαχαχ καλεεεε!ενημερωθηκα κ απο αρχειο κ απο πμ!φοβερο!

δηλαδη εγω που εχω πανω απο 4000 ποστ μπορω να λεω οτι θελω?τελειο?:mrgreen::rolleyes: ελεος πια τι αλλο θα ακουσουμε!

ααααααα age καταλαβα κ το βαθυτερο νοημα του γριφου!ετσι εξηγουνται ολα!!!!!!!!!!!!!!!!θα γινω κ παρατηρητης ανθρωπων απο τη χαρα μου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...