Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σκίσιμο στο πωπουδάκι

Recommended Posts

καλησπέρα.

Η μικρή μου είναι 20 ημερών και σήμερα παρατήρησα ότι έχει σκιστεί στη τρυπούλα στο πωπουδάκι της. Να σημειώσω ότι έχει πολλά αέρια (μήπως έχουν όλα τα νεογέννητα??) και κάνει τακτικά κακά της (χρώματος μουσταρδι). Επίσης τη θηλάζω αποκλειστικά.

Βέβαια, κάθε φορά πουθέλει να αεριστεί ή να κάνει κακά της βλέπω ότι ζορίζεται.

Τα τελευταία 3 βραδυα είναι αρκετά ανήσυχη και δυσκολεύεται να κοιμηθεί... το μόνο που τη παρηγορεί είναι το στήθος...

Πείτε μου τι μπορώ νακάνω για να επουλωθεί το σκίσιμο??? Τη βλέπω ΄τι υποφέρει...!!

Διαφημίσεις

Αερια και μαλιστα βρωμερα εχουν ολα τα μωρακια. Θα ελεγα επειδη ειναι τοσο μικρο να ρωτησεις το γιατρο σας ή στο φαρμακειο ειδικα αν εχει πληγουλα. Περαστικα σας

κ τα δικα μου το ειχαν παθει αυτο.θελει συνεχεια αμυγδαλελαιο.μη βαλεις καμια κρεμα η πουδρα κλπ γιατι ειναι ευαισθητο το δερματακι.τα δικα μου με το αμυγδαλελαιο παντως γινοταν μια χαρα.κ γενικα τα εβαζα σε ολο το σωμα.α επισης κ τακτικο αλαγμα πανας για να μην ερεθιστει.τα μουσταρδι κακα ειναι φυσιολογικοτατα.κ αερια επισης εχουν ολα τα μπεμπε.μικρα αλλα βρωμερα:rolleyes:

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!!!

Δεν είναι βρωμερά τα αέρια...

Δοκίμασα νωρίτερα λίγο σπαθόλαδο... και την είχα χωρίς πάνα για κανα 3ωρο μπας και βοηθήσει... ο γιατρός μου είπε για τάλκ, αλλά μου φάνηκε κακή ιδέα...

Το αμυγδαλέλαιο βοηθάει στην επούλωση των πληγών??

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...