Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ 22 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ

Recommended Posts

Προς όλες όσες έχουν παιδάκια με μικρή διαφορά ηλικίας, SOS!

Οι γιοί μου έχουν 22 μήνες διαφορά (ο ένας 23 μηνών και ο άλλος 31 ημερών).

Με απασχολούν διάφορα θέματα όπως:

- πώς πηγαίνουμε βόλτα και τα δύο μαζί (καρότσι διδύμων;)

- πώς απασχολούμε το "μεγάλο" τις πολλές ώρες που θηλάζουμε το μικρό;

- πώς γενικά χειριζόμαστε τις εκρήξεις του "μεγάλου" (διότι είναι σε ηλικία που έχει μάθει το όχι...)

Και γενικά, πώς ... επιβιώνουμε επιτυχώς σε μια τέτοια κατάσταση;

Νιώθω πολύ ευτυχισμένη με τα δύο μου παιδάκια αλλά κάποιες στιγμές κυριεύομαι από πανικό!

Βοήθεια υπάρχει μεν από γιαγιάδες (ο μπαμπάς δουλεύει με βαρύ ωράριο) αλλά θα ήθελα να είμαι όσο γίνεται πιο ανεξάρτητη και να μην πρέπει συνέχεια να είναι κάποια γιαγιά στο σπίτι για βοήθεια...

Έμπειρες μαμάδες, θα ήθελα τα φώτα σας!

Διαφημίσεις

την ιδια διαφορα εχουν και τα δικα μου και οταν ηταν σ αυτη τη φαση η αληθεια ειναι οτι κοντεψα να σαλταρω

για το καροτσι νομιζω οτι θα σε βολευε αυτο που μπαινει πισω και παταει πανω ο μεγαλος

ή μαρσιπο για το μωρο και καροτσι για το μεγαλυτερο

παντως ειναι πολυ καλη διαφορα και μεγαλωνοντας παιζουν πολυ κακλα μαζι

δε χρειαζεται συνεχεια να ψαχνεις για παρεα ουτε στο σπιτι ουτε αλλου π.χ. διακοπες

απλα θελει λιγη-πολλη υπομονη στην αρχη

να σου ζησουν

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Α! μεχρι να θηλασω τον μικρο η μεγαλη ειχε κανει το σπιτι ανω κατω π.χ. εβγαζε απο τα ντουλαπια κατσαρολες ταπερ τροφιμα

γενικα την αφηνα να κανει πραγματα που πριν δεν εκανε για να ειμαι ησυχη, αστα

βασικα αυτο με αποθαρρυνε τελικα και να θηλασω για πολυ αλλα ισως να ηταν λαθος

βεβαια δεν ειχα καθολου βοηθεια και ηρεμια ουτε γνωριζα πολλα για το θηλασμο κι ετσι κοπηκε στους 2 μηνες

Z57wp3.png dQOzp3.png

Α! μεχρι να θηλασω τον μικρο η μεγαλη ειχε κανει το σπιτι ανω κατω π.χ. εβγαζε απο τα ντουλαπια κατσαρολες ταπερ τροφιμα

γενικα την αφηνα να κανει πραγματα που πριν δεν εκανε για να ειμαι ησυχη, αστα

βασικα αυτο με αποθαρρυνε τελικα και να θηλασω για πολυ αλλα ισως να ηταν λαθος

βεβαια δεν ειχα καθολου βοηθεια και ηρεμια ουτε γνωριζα πολλα για το θηλασμο κι ετσι κοπηκε στους 2 μηνες

Kι εγώ φοβάμαι οτι λόγω αυτής της συμπεριφοράς θα αναγκαστώ τελικά να θηλάσω λιγότερο... Ήδη πολλές φορές το μωρό πεινάει και το ξεγελάω με πιπίλα ακριβώς επειδή ο μεγάλος απαιτεί κάτι που χρειάζεται δράση και πρεπει να ασχοληθώ μαζί του. Κυρίως φοβάμαι όταν κάνει πράγματα επικίνδυνα (π.χ. σκαρφαλώνει στον πάγκο της κουζίνας και χορεύει, όταν εγώ θηλαζω...):lol::lol:

- πώς γενικά χειριζόμαστε τις εκρήξεις του "μεγάλου" (διότι είναι σε ηλικία που έχει μάθει το όχι...)

Νιώθω πολύ ευτυχισμένη με τα δύο μου παιδάκια αλλά κάποιες στιγμές κυριεύομαι από πανικό!

Βοήθεια υπάρχει μεν από γιαγιάδες (ο μπαμπάς δουλεύει με βαρύ ωράριο) αλλά θα ήθελα να είμαι όσο γίνεται πιο ανεξάρτητη και να μην πρέπει συνέχεια να είναι κάποια γιαγιά στο σπίτι για βοήθεια...

Ax!!!!!! τι μου θύμησες τώρα.......αλλά λιγο πιο περίπλοκη η δική μου περίπτωση......δίδυμα 24 μηνων και 4 ημερων και γένησα το τρίτο μου παιδι...!!!!!!!

Ενα παργμα θελω να σου πω....υπομονη....θα ρθουν καλύτερες μέρες!!!!!!

Πέρα των αρνητικων που εχουν τα αδελφάκια με τόσο μικρη διαφορα.....δλδ ολες τις ανησηχιες που ανέφερες παραπάνω που θα ομολογήσω πως είναι δύσκολα τα πράγματα......θα σου πω τα θετικά για να παρεις λιγακι τα πάνω σου.......:D

θΑ εχουν παρεα το ένα το άλλο και μαλιστα σε λίγα χρόνια θα μπορούν να παιζουν μαζί χωρις να ψάχνουν παρεες(στα δικά μου παιδια ισχυει...),θα μεγαλωσουν μαζι....δλδ θα ξενιάσεις μια και καλη απο πάνες, μπουκάλια, κρεβατάκια ......και όλων των ειδών τα μωρουδιακα΄......εκτος αν κανεις μετα απο χρονια και τρίτο...!!!(εγω παντως έκανα και τέταρτο....:-P),θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα στις δραστηριότητες,στις ταινιες,στα παιχνίδια......(εμεις εχουμε ολων των ειδων τις barbie σε διπλά ....αντιπυπα.....!!!!).....κάποια χρόνια θα πάνε μαζί στο ιδιο σχολειο(στο δημοτικο θα πανε και θα έρχονται μαζί στις μεγάλες ταξεις αφου μενεις σε επάρχια.....)..με λιγα λόγια θα ζοριστεις ενα χρόνο αλλά θα ξενιάσεις νωρις,,,,έκτος είπαμε αν κανεις και άλλο μωράκι....μία κόρη ίσως??????:roll:

Διαφημίσεις

Εμενα εχουνε 23 μηνες διαφορα. Για την ωρα και μεχρι να σαραντισω εχω βοηθεια απο μπαμπα μας αλλα μετα θα παει για δουλεια. Πιστευω πως θα γινει χαμος, το σπιτι θα ειναι μονιμα ανω κατω, οι μονες στιγμες που θα ειμαστε ησυχα θα ειναι οταν θα θηλαζουνε και οι 2. kat05 ειναι κριμα να στερησεις το θηλασμο απο το μωρακι σου. Να παιρνεις αγκαλια τον μεγαλο σου οταν θηλαζεις, να διαβαζετε κανενα παραμυθι (αν του αρεσει), να βλεπετε λιγο TV, να τραγουδατε στο νινι. Παρε ενα σλινγκ να σου ελευθερωθουν τα χερια, ετσι θα μπορειτε να παιζεται με κανενα τουβλακι. Μπες στο τοπικ του θηλασμου, σιγουρα κι αλλες μανουλες εχουν αντιμετωπισει τετοιες καταστασεις, θα βρεις συμβουλες.

κλαρα μπραβο!!! τελικα ολα τα καταφερνουμε

εγω τωρα που παω για τριτο και τα αλλα ειναι μεγαλα νομιζω οτι θα ειμαι χλιδη αφου ολο το πρωι θα ειμαι μονη και θα μπορω να ασχοληθω με το μικρο

παντως απο τη μια το μετανιωνω που εκοψα νωρις το θηλασμο και απο την αλλη ξερω οτι οι συνθηκες τοτε ηταν πολυ δυσκολες και οχι μονο λογω των παιδιων, αφου υπηρχαν και αλλα προβληματα, δουλειας οικονομικ κ.α.

ισως και 2 μηνες που αντεξα πολυ ηταν

εννοειται οτι ειναι καλο να θηλασεις οσο περισσοτερο μπορεις

τωρα περιμενω πως και πως να θηλασω το μικρο και θα βαλω τα δυνατα μου

Z57wp3.png dQOzp3.png

κατερινα τα λες πολυ ωραια

εγω τοτε δεν ειχα καποιον να με συμβουλεψει ουτε βεβαια ηξερα αυτα που διαβαζω τωρα στο παρεντσ για το θηλασμο

Z57wp3.png dQOzp3.png

Διαφημίσεις

τωρα μαλιστα σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να θηλασω και τη μεγαλη εστω αυτο το 2μηνο γιατι δεν θηλασε καθολου οταν γεννηθηκε

ηταν 2 μηνες στη θερμοκοιτιδα λογω προωροτητας συν οτι μου εδιναν χαπια για την πιεση και μου δοσαν κατευθειαν χαπι για να κοπει το γαλα

Z57wp3.png dQOzp3.png

Για να μη μας βγαλουνε off topic, ψαξε στο θηλασμο, θα βρεις πολυ βοηθεια απο ολα τα κοριτσια εκει. Κι εγω απο εκει εμαθα (και μαθαινω ακομα) και τα καταφερνουμε ακομα!

Κορίτσια ένα έχει σημαισια να είμαστε κοντά στα παιδάκια μας.....και ας κάνουμε τα στραβά μάτια στα υπόλοιπα...!!!!!!το τέλεια συμαζεμενο και άψογα καθαρό σπιτάκι μας πρεπει για λιγο καιρο να το ...παραβλέψουμε....και τι έγινε αν εχει ψιχουλάκια στο πάτωμα????και τι έγινε αν στην τηλεόραση γράφουμε μνμ στον συζυγο απο την σκόνη??????

Τα βασικα...να έχουμε φαγητό να φαμε και καθαρά ρουχα να φορεσουμε.....αυτά .....τα υπόλοιπα όταν και όποτε μπορέσουμε και οχι εις βάρος των παιδιών μας.....

αχ! και τα δικα μου εχουν 25 μηνες διαφορα και η αληθεια ειναι οτι ζοριστηκα πολυ!!!! καροτσι δεν χρησιμοιποιουσα παντως παρα μονο για το μικρο η κορη μου περπατουσε και δεν χρησιμοποιουσα για αυτην. οταν φυσικα θηλαζα ζητουσε οτι μπορεις να φανταστεις. ακομη και το βραδυ που υποτιθεται οτι θα κοιμοταν θηλαζα τον μικρο και αυτη ξυπνουσε και με φωναζε( οσυζυγος στρατιωτικος και λειπει πολλες μερες και 24ωρο). ζουσα μεσα στο αγχος και φυσικα μου κοπηκε και το γαλα με ολο αυτο!

ζηλια πολυ ζηλια και χρειαζεται πολυ κουραγιο που συχνα δεν ειχα....τελικα τα καταφεραμε και μεγαλωσαμε και πιστεψε με τωρα ειναι οτι καλυτερο καθως αυτα παιζουν μαζι και περνανε υπεροχα!!!!!!! μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα σιγα-σιγα και με υπομονη.....

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

γενναω σε ενα μηνα........

τα μωρα μου θε χουν διαφορα 17 μηνες σχεδον....

τρελα!!!!!!!!!!!!

πειτε συμβουλες να ακουω κι εγω να μαθαινω..........

να οπλιστω με υπομονη και θαρρος , να πεσω στα βαθια και να κολυμπησω........

παντως θεωρω πως το οπρωτο τριμηνο θα ειναι ασχημο.... μετα θα αρχισει να στρωνει η κατασταση....

ετσι νομιζω!!!!!!!! βασικα ετσι έλπιζω..........

Διαφημίσεις

Kορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και την ενθάρρυνση! Να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας και με το καλό τα επόμενα που είναι στο δρόμο!

Σκοπεύω να το παλέψω πολύ για το θηλασμό, με τον μεγάλο μου κι εγώ δε γνώριζα πολλά και δεν τα κατάφερα καλά αλλά τώρα είμαι αποφασισμένη!

Κλάρα, είμαι πολύ θετική στο να σε μιμηθώ με τα πολλά παιδάκια (αγόρια ή κορίτσια, ευπρόσδεκτα!!!!!!!!!)

Επίσης, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο οτι από νοικοκυριό κοιτάμε τα βασικά (δεχόμαστε μαγειρεμένο φαϊ από γιαγιάδες και όποια άλλη βοήθεια, πλένουμε και σιδερώνουμε ρούχα) και κατά τα άλλα δίνουμε προτεραιότητα στα παιδάκια μας.

Κι εμενα σε 1.5 μηνα περιπου τα παιδακια μου θα εχουν 22 μηνες διαφορα αγχωνομαι για πολλα πραγματα οπως πως θα περασουν οι μερες στο Μαιευτηριο αφου με τον μικρο ειμαστε ολη μερα μαζι..τι θα γινει οταν θηλαζω το μωρο γιατι με τον πρωτο θηλασαμε 15 μηνες κ το σταματησα γιατι εμεινα εγκυος, ο πιο μεγαλος μου φοβος ειναι μη του κανει 'κακο' την ωρα που κοιμομαστε εννοω να του πετα ξει κανενα παιχνιδι κ.α αφηστε τα ολες οι φοβιες μες στο μυαλο μου τριγυριζουν για πειτε μου εσεις που ξερετε ειναι ολα στη φαντασια μου?!?

Τα δικά μου έχουν 21 μήνες διαφορά.

Ο μικρός κάνει σαν τρελός μόλις βλέπει τη μπέμπα,θέλει συνέχεια να τη φιλάει και να την αγκαλιάζει.

Ευτυχώς ζήλια δεν έχει βγάλει καθόλου,αυτό με βοηθά αρκετά!

Όταν τη θηλάζω,έρχεται και τη φιλάει,μετά από λίγο ξαναέρχεται,δείχνει το στήθος μου και λέει μαμ και τη ξαναφιλάει.

Προσπαθώ όσο γίνεται να είναι μαζί μου ο μεγάλος όταν είμαι με τη μπέμπα,δηλ.την κάνω μπάνιο,μαζί και ο μικρός να την πλένει με τα χεράκια του,την έχω στο relax και την κουνάω,έρχεται και αυτός να την κουνήσει.

Εμείς τώρα είμαστε και στη φάση που κόβουμε την πάνα.

Εκεί να δείτε γέλιο!Θηλάζω και ταυτόχρονα τρέχω να του κατεβάσω το βρακί για να τον προλάβω να καθίσει στο γιο-γιο!!

Για τις βόλτες μας πήρα ένα εξάρτημα για το καροτσάκι,ένα πρόσθετο κάθισμα για την ακρίβεια,που είναι φοβερό.Το βρήκα μέσα από το forum και με έχει βολέψει πολύ.

Το βράδυ που τη θηλάζω πριν τον ύπνο έχω το μικρό δίπλα μας και χαζεύει τηλεόραση ή μπορεί να διαβάζουμε κάποιο παραμύθι.

Έχω και εγώ βοήθεια αλλά πολλές φορές είμαι μόνη μου και με τα δυο.

Είναι δύσκολα με τέτοια διαφορά ηλικίας γιατί είναι και τα δυο μωρά,πιστεύω όμως όπως είπαν και άλλες κοπέλες πως αργότερα θα είναι πολύ καλά για τα μικρά να μεγαλώνουν μαζί.

Εγώ το βλέπω και από το αγοράκι μου πόσο χαίρεται από τώρα με τη μπέμπα.

Τα δικά μου έχουν 21 μήνες διαφορά.

Ο μικρός κάνει σαν τρελός μόλις βλέπει τη μπέμπα,θέλει συνέχεια να τη φιλάει και να την αγκαλιάζει.

Ευτυχώς ζήλια δεν έχει βγάλει καθόλου,αυτό με βοηθά αρκετά!

Όταν τη θηλάζω,έρχεται και τη φιλάει,μετά από λίγο ξαναέρχεται,δείχνει το στήθος μου και λέει μαμ και τη ξαναφιλάει.

Προσπαθώ όσο γίνεται να είναι μαζί μου ο μεγάλος όταν είμαι με τη μπέμπα,δηλ.την κάνω μπάνιο,μαζί και ο μικρός να την πλένει με τα χεράκια του,την έχω στο relax και την κουνάω,έρχεται και αυτός να την κουνήσει.

Εμείς τώρα είμαστε και στη φάση που κόβουμε την πάνα.

Εκεί να δείτε γέλιο!Θηλάζω και ταυτόχρονα τρέχω να του κατεβάσω το βρακί για να τον προλάβω να καθίσει στο γιο-γιο!!

Για τις βόλτες μας πήρα ένα εξάρτημα για το καροτσάκι,ένα πρόσθετο κάθισμα για την ακρίβεια,που είναι φοβερό.Το βρήκα μέσα από το forum και με έχει βολέψει πολύ.

Το βράδυ που τη θηλάζω πριν τον ύπνο έχω το μικρό δίπλα μας και χαζεύει τηλεόραση ή μπορεί να διαβάζουμε κάποιο παραμύθι.

Έχω και εγώ βοήθεια αλλά πολλές φορές είμαι μόνη μου και με τα δυο.

Είναι δύσκολα με τέτοια διαφορά ηλικίας γιατί είναι και τα δυο μωρά,πιστεύω όμως όπως είπαν και άλλες κοπέλες πως αργότερα θα είναι πολύ καλά για τα μικρά να μεγαλώνουν μαζί.

Εγώ το βλέπω και από το αγοράκι μου πόσο χαίρεται από τώρα με τη μπέμπα.

Στο θηλασμό κι εγώ προσπαθώ να μην τον παραμελώ καθόλου, το αντίθετο μάλιστα νιώθω να παραμελώ το νεογέννητο εκείνη την ώρα! Παραμύθια, ζωγραφική, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε...

Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον το εξάρτημα για το καρότσι, θα μπορούσες να μου πεις λεπτομέρειες; Αν το κρίνεις και με πμ.

Κι εμενα σε 1.5 μηνα περιπου τα παιδακια μου θα εχουν 22 μηνες διαφορα αγχωνομαι για πολλα πραγματα οπως πως θα περασουν οι μερες στο Μαιευτηριο αφου με τον μικρο ειμαστε ολη μερα μαζι..τι θα γινει οταν θηλαζω το μωρο γιατι με τον πρωτο θηλασαμε 15 μηνες κ το σταματησα γιατι εμεινα εγκυος, ο πιο μεγαλος μου φοβος ειναι μη του κανει 'κακο' την ωρα που κοιμομαστε εννοω να του πετα ξει κανενα παιχνιδι κ.α αφηστε τα ολες οι φοβιες μες στο μυαλο μου τριγυριζουν για πειτε μου εσεις που ξερετε ειναι ολα στη φαντασια μου?!?

Παρότι δε θεωρώ τον εαυτό μου κατάλληλο για να δώσει συμβουλές,θα σου πω την εμπειρία μου διοτι κι εγώ σκεφτόμουν ακριβώς έτσι (ο μικρός 22 μηνών και δεν τον είχα αποχωριστεί ούτε μια νύχτα, πολύ δεμένοι κλπ κλπ). Αποδείχθηκε τελικά οτι αυτά που φοβόμουν δε συνέβησαν αλλά προέκυψαν άλλα προβλήματα. Δηλ. όσο ήμουν στην κλινική πέρασε μια χαρά με μπαμπά και γιαγιάδες, ωστόσο (ίσως και λόγω ηλικίας που διαμορφώνει την προσωπικότητα και αρχίζουν οι πρώτες αντιδράσεις...) έχουμε ψιλοπροβληματάκι εδώ στο σπίτι. Αντίθετα, προς το μωρό δεν είναι καθόλου επιθετικός αλλά πολύ τρυφερός και όποτε κλαίει τρέχει να μου το πει και να δώσει πιπίλα:o

Οπότε, βλέποντας και κάνοντας ...

Εμενα εχουνε 23 μηνες διαφορα. Για την ωρα και μεχρι να σαραντισω εχω βοηθεια απο μπαμπα μας αλλα μετα θα παει για δουλεια. Πιστευω πως θα γινει χαμος, το σπιτι θα ειναι μονιμα ανω κατω, οι μονες στιγμες που θα ειμαστε ησυχα θα ειναι οταν θα θηλαζουνε και οι 2. kat05 ειναι κριμα να στερησεις το θηλασμο απο το μωρακι σου. Να παιρνεις αγκαλια τον μεγαλο σου οταν θηλαζεις, να διαβαζετε κανενα παραμυθι (αν του αρεσει), να βλεπετε λιγο TV, να τραγουδατε στο νινι. Παρε ενα σλινγκ να σου ελευθερωθουν τα χερια, ετσι θα μπορειτε να παιζεται με κανενα τουβλακι. Μπες στο τοπικ του θηλασμου, σιγουρα κι αλλες μανουλες εχουν αντιμετωπισει τετοιες καταστασεις, θα βρεις συμβουλες.

Έχεις να προτείνεις κάποιο σλινγκ κατάλληλο για την περίπτωση; Έχω ψιλομπερδευτεί με τόσα που βλέπω...

Τόσο έχουν και τα δικά μου 25 μηνών και 3 μηνών

-Για την βόλτα έχω πάρει αυτό το καρότσι (και σε αυτό το χρώμα χα χα)και το έχω καταβολευτεί http://www.strollersdirect.com/images/max_image/350-1793.jpg

-Ο μικρός έφερε πάρα πολλά δώρα στη μεγάλη, περίπου 15 ! Οπότε όταν θήλαζα στην αρχή ασχολιόταν με αυτά. Κάποιες φορές της λέω όταν τελειώσει ο μπέμπης π.χ θα παίξουμε με την πλαστελίνη όποτε είχε να περιμένει κάτι καλό μετά τον θηλασμό.

-Στης εκρήξεις θυμού δεν κάνω κάτι διαφορετικό από ότι έκανα πριν το όχι μου είναι όχι. Την αφήνω να ξεσπάσει και όταν σταματήσει το κλάμα την παίρνω αγκαλιά και της εξηγώ.

Όταν μεγαλώσει λίγο ο μικρός σε 1 με 1,5 μήνα ο μικρός θα έχει φτιάξει λίγο τους θηλασμούς του και τα πράγματα θα είναι καλύτερα θα δεις. Θα μπορείς να πας π.χ σουπερ-μαρκετ ή στην παιδική χαρά με τον μεγάλο στο καρότσι και το μικρό στο μάρσιπο! Μην απελπίζεσαι είσαι πολύ κοντά!

Το μόνο που με δυσκολεύει λίγο είναι το βραδινό γατί ο άντρας μου τα βράδια συνήθως δεν είναι εδώ (είναι μουσικός) και επειδή η μικρή είχε ένα πρόβλημα στον ύπνο πρέπει να χαλαρώνει καμία ώρα πριν για να κοιμηθεί καλά, Άντε τώρα να έχω αρχίσει την ρουτίνα χαλαρώματος και ο μικρός να κλαίει ενώ την κάνω μπάνιο:?:???::?

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

θα ξεκινησω απο το καροτσι διοτι για εμας ηταν σημαντικο διοτι κανω μεγαλες διαδρομες (για να ξεφευγω) και ηξερα οτι και ο μεγαλος θα εχει αναγκη να καθετε που και που...

Phil & Ted's Sport Double, το βρηκαμε στα Mothercare, ξερω οτι μπορεις ανετα να το βρεις ονλινε....

http://www.youtube.com/watch?v=Gj69kCCYTMo

Τα ζουζουνια μας εχουν 21μηνες διαφορα και ειναι οτι πιο ωραιο να τους βλεπεις να παιζουν παροτι τωρα που μιλαμε το μωρο ειναι μολις 5 μηνων. Το πιο ευκολο πραγμα που μπορεις να κανεις οταν θελεις να θηλασεις ειναι απλα να κλεισεις καποιες πορτες και να περιορισεις λιγο τις ζημιες που μπορει να κανει. Μην σε αποθαρρυνει απο τον θηλασμο το μεγαλο σου μωρο, αντιθετως καλεσε το να σας κανει παρεα, να του μιλας, να παιζετε λεκτικα παιχνιδια, εγω αυτο κανω και μπορω να πω οτι περναμε σουπερ ολοι μαζι, στην αρχη δυσκολευτηκα και φρικαρα αλλα αυτο κραταει πολυ λιγο σε σχεση με τα ομορφα που ερχονται.

Αυτα....τρεχω γιατι κλαινε και τα δυο μαζι ΛΟΛ

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...