Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αριθμός κινητού

platykodon

Recommended Posts

Δεν ήξερα σε ποια ενότητα να γράψω...συγχωρέστε με...Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε τι σημαίνει αν πάρεις τηλέφωνο ένα νούμερο κινητό, λειτουργεί κανονικά και την άλλη μέρα λέει ότι ο αριθμός που καλώ δεν χρησιμοποιείτε.

Διαφημίσεις

Δεν ήξερα σε ποια ενότητα να γράψω...συγχωρέστε με...Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε τι σημαίνει αν πάρεις τηλέφωνο ένα νούμερο κινητό, λειτουργεί κανονικά και την άλλη μέρα λέει ότι ο αριθμός που καλώ δεν χρησιμοποιείτε.

Kαλημερα , μηπως με τα νεα μετρα με τα καρτοκινητά δεν δηλώθηκε το νούμερο εγκαίρως δηλ έως 30 /7 και απενεργοποιήθηκε??? Πότε το καλεσες ???

Είναι και αυτό ένα σενάριο. Ένα άλλο σενάριο είναι ότι ο κάτοχος του κινητού έκανε διακοπή σύνδεσης. Ένα λίγο τραβηγμένο σενάριο είναι ότι σε έχει κάνει block. Για αυτό το τελευταίο, έχεις δοκιμάσει να πάρεις σε αυτό το κινητό από άλλο τηλέφωνο (δλδ όχι από το δικό σου)?? Ή από απόκρυψη?? Δεν ξέρω βέβαια γιατί ακριβώς ρωτάς, απλά υποψιάζομαι και απαντάω ανάλογα.

Aπο οτι γνωρίζω δεν μπορεις να μπλοκάρεις μονο εναν αριθμο τηλεφωνου Αν μπορούσες θα ειχε λυθει και το θεμα των κακοβουλων κλήσεων με αναγνωριση . Δεν γινεται δηλ. το δίκτυο σου να μπλοκαρει κλήσεις απο εναν αριθμο τηλ. μόνο ακόμα και με εισαγγελική παραγγελλία . Γινεται ομως να αποσυνδεθηκε το νουμερο για Χ λόγους .

Aπο οτι γνωρίζω δεν μπορεις να μπλοκάρεις μονο εναν αριθμο τηλεφωνου Αν μπορούσες θα ειχε λυθει και το θεμα των κακοβουλων κλήσεων με αναγνωριση . Δεν γινεται δηλ. το δίκτυο σου να μπλοκαρει κλήσεις απο εναν αριθμο τηλ. μόνο ακόμα και με εισαγγελική παραγγελλία . Γινεται ομως να αποσυνδεθηκε το νουμερο για Χ λόγους .

Στα κινητά μάρκας sony ericsson γίνεται να επιτρέψεις εισερχόμενες κλήσεις από μέχρι 10 αριθμούς κινητών οπότε όλοι οι υπόλοιποι μπλοκάρονται.Αλλά και πάλι ο "ανεπιθύμητος" που σε καλεί δεν θα ακούσει ότι ο αριθμός δεν χρησιμοποιείται αλλά απλά ότι το έχεις κλειστό κι εσύ με τη σειρά σου θα δεις στην οθόνη ότι σε κάλεσε.Υποθέτω ότι ο κάτοχος του συγκεκριμένου αριθμού δεν το δήλωσε ή ότι έκανε διακοπή σύνδεσης ή ότι έχει πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσει και το ίδιο του το κινητό τον εγκατέλειψε:P

Διαφημίσεις

Εγώ παίρνω με απόκρυψη, άρα δεν μπορεί να με μπλοκάρει, έτσι? Αν διακοπεί μία σύνδεση με τρία νούμερα, θα λέει ότι ο αριθμός δεν χρησιμοποιείται και στα τρία νούμερα?

Μπορεί να μπλοκαριστεί ένας αριθμός εάν ο άλλος που μπλοκάρει έχει samsung ή i-phone... Δεν έχουν όλα τα κινητά αυτή τη δυνατότητα.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Το ενδεχομενο αυτος που καλεις να ειχε ανεξοφλητους λογαριασμους στην εταιρεια και να του "πηρε"πισω το νουμερο;;;

ή αν τον ενοχλουσαν και πηγε και αλλαξε νουμερο;;;

ΚΑι στις δυο αυτες περιπτωσεις ενα ανλογο νουμερο ακους οταν καλεσεις

4

Κατάλαβα ότι το πρόσωπο αυτό έχει νούμερα που αλλάζει ο τελευταίος αριθμός? Πώς γίνεται αυτό? Γίνεται μία σύνδεση έτσι? Και μπορείς να κόψεις μόνο τον ένα αριθμό?

Εγώ παίρνω με απόκρυψη, άρα δεν μπορεί να με μπλοκάρει, έτσι? Αν διακοπεί μία σύνδεση με τρία νούμερα, θα λέει ότι ο αριθμός δεν χρησιμοποιείται και στα τρία νούμερα?

Εχω samsung και εχω μπλοκαρει τις εισερχομενες κλησεις με αποκρυψη. Απ οσο ξερω, νομιζουν οτι μιλαω!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Εχω samsung και εχω μπλοκαρει τις εισερχομενες κλησεις με αποκρυψη. Απ οσο ξερω, νομιζουν οτι μιλαω!!!

Καλησπέρα!

Επειδή αντιμετωπίζω πρόβλημα με ενοχλητικές κλήσεις με απόκρυψη, παρότι προμυθεύτηκα καινούριο samsung κινητό, δεν μπορώ να βρώ αυτή την επιλογή... έχει διαθέσιμα μπλοκάρισμα κήσεων σε περιαγωγή, διεθνών ή όλων των κλήσεων, αλλά όχι εκείνων με απόκρυψη... :(:(

μήπως δεν κάνω κάτι σωστα?

ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια...

Σου έκανε φραγή εισερχόμενης κλισης (μόνο της δικής σου)....Δοκίμασες να πάρεις απο διαφορετικα νουμερα??? Αλλά κινητά??? Σου βγάζει το ίδιο μήνυμα ??? Αν ναι μπορεί να έχει κάνει καταλάθος φραγή εισερχομένων όλων τον κλίσεων (έχει συμβεί αυτο)

Καλησπέρα!

Επειδή αντιμετωπίζω πρόβλημα με ενοχλητικές κλήσεις με απόκρυψη, παρότι προμυθεύτηκα καινούριο samsung κινητό, δεν μπορώ να βρώ αυτή την επιλογή... έχει διαθέσιμα μπλοκάρισμα κήσεων σε περιαγωγή, διεθνών ή όλων των κλήσεων, αλλά όχι εκείνων με απόκρυψη... :(:(

μήπως δεν κάνω κάτι σωστα?

ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια...

Καλησπερα ,

Στο δικό μου samsung για να μπλοκάρω τις κλησεις με απόκρυψη πάω Μενου ->Ρυθμισεις εφαρμογής -> Κλήση -> Ολες οι κλήσεις -> Αυτοματη απόρριψη ->Ενεργοποιηση -> Αγνωστο .

Ελπίζω να βοήθησα .

Καλησπερα ,

Στο δικό μου samsung για να μπλοκάρω τις κλησεις με απόκρυψη πάω Μενου ->Ρυθμισεις εφαρμογής -> Κλήση -> Ολες οι κλήσεις -> Αυτοματη απόρριψη ->Ενεργοποιηση -> Αγνωστο .

Ελπίζω να βοήθησα .

;) ευχαριστώ πάρα πολύ! πήγαινα να κάνω ρύθμιση από την αποδοχή κλήσεων γι'αυτό δεν το έβρισκα! thanx a lot!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...