Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Περίοδος...

Recommended Posts

Καλησπέρα...! :) Έχω ένα πρόβλημα και πριν απευθυνθώ σε γυναικολόγο, είπα να πάρω και τη γνώμη σας.... Είχα σταθερό κύκλο εδώ και 6 περίπου χρόνια μέχρι τη στιγμή που ολοκλήρωσα και είχα κάποιες ανωμαλίες αλλά οκ... Μέχρι πριν 10 μέρες που το βράδυ παρατήρησα ότι μου ήρθε η περίοδος 3 μέρες νωρίετερα απ το κανονικό...Μέχρι εκει όλα οκ..! Αλλά από το επόμενο πρωί το αίμα κόπηκε και το μόνο που είχα ήταν κάτι καφέ υγρά...Δεν ανησυχησα, αφού μίλησα κ με τη μητέρα μου και μου είπε ότι στις περισσότερες γυναίκες έχει συμβεί καποια φορά αυτο...όμως είναι η 10η μέρα που συνεχίζεται αυτό και πριν λίγο είδα κανονικό κόκκινο αίμα...Δεν ξέρω τι να κάνω έχει ανησυχήσει... Μπάνιο στη θάλασσα έχω να κάνω από την 1η μέρα της "περιόδου" μου...

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για τη βοήθεια...:)

Διαφημίσεις

Καλησπερα.

Δεν ειμαι ειδικος και γι αυτο να μην σε πανικοβαλω.

Απλα θα ηθελα να σου πω οτι απο προσωπικη μου εμπειρια,τα καφε υγρα που ειχα εγω (στην αρχή της εγκυμοσυνης μου όμως) ήταν λογω έλλειψης σιδήρου. Μαλιστα η γυναικολογος μου με ειχε καθυσυχασει αλλα μου ειχε συστησει λογω της εγκυμοσυνης να παρω καποια αγωγη(φυλικο οξυ-folidex) Τωρα ..4 μηνες μετα την γεννα, παρατηρω και εγω παλι καφε χρωμα στα υγρα, αλλα δεν ειμαι εγκυος(απο όσον ξερω..!χαχα)θα παω να το δω ομως το θεμα..

το οτι ομως εσυ εχεις και αιμα..ισως ειναι κατι αλλο. κανε ενα τσεκ απλα με τον γυναικολογο σου, οπως το εχεις ηδη σκεφτει.

Έγγυος δεν παίζει να είμαι αφού έχω να έρθω σε επαφή με τον φίλο μου γύρω στον 1,5 μήνα γιατί ειμαστε μακρια... Οπότε αυτό αποκλείεται... Σήμερα σχεδόν σταμάτησαν κ τα καφέ υγρά αλλα και το αίμα, οπότε ευελπιστώ αύριο να είμαι καλα...!! Ευχαριστώ πολύ που απάντησες!! :D

Λένε πάντως πως το μπάνιο στη θάλασσα κόβει την περίοδο. Εμένα μου έχει συμβεί αποκλειστικά και μόνο μία φορά, σε πολύ νεαρή ηλικία (23-24, δεν θυμάμαι) που είχα χρησιμοποιήσει ταμπόν, είχα μπει στη θάλασσα και δεν συνεχίστηκε η περίοδός μου για δεύτερη μέρα. Μπορεί να παίζει και αυτό...

Καλησπέρα...! :) Έχω ένα πρόβλημα και πριν απευθυνθώ σε γυναικολόγο, είπα να πάρω και τη γνώμη σας.... Είχα σταθερό κύκλο εδώ και 6 περίπου χρόνια μέχρι τη στιγμή που ολοκλήρωσα και είχα κάποιες ανωμαλίες αλλά οκ... Μέχρι πριν 10 μέρες που το βράδυ παρατήρησα ότι μου ήρθε η περίοδος 3 μέρες νωρίετερα απ το κανονικό...Μέχρι εκει όλα οκ..! Αλλά από το επόμενο πρωί το αίμα κόπηκε και το μόνο που είχα ήταν κάτι καφέ υγρά...Δεν ανησυχησα, αφού μίλησα κ με τη μητέρα μου και μου είπε ότι στις περισσότερες γυναίκες έχει συμβεί καποια φορά αυτο...όμως είναι η 10η μέρα που συνεχίζεται αυτό και πριν λίγο είδα κανονικό κόκκινο αίμα...Δεν ξέρω τι να κάνω έχει ανησυχήσει... Μπάνιο στη θάλασσα έχω να κάνω από την 1η μέρα της "περιόδου" μου...

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για τη βοήθεια...:)

Αυτο που περιγραφεις το εχω απο τοτε που γεννησα και ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι απο κυστη στην ωοθηκη..μεχρι να γιατρευτει πληρως θα παρουσιαζεται που και που αιμα και αυτα τα καφε υγρα..σιδηρος θα βοηθουσε απ οτι μου ειπε..αυτα ομως για μενα..εσυ να πας οποσδηποτ σε γιατρο..

Διαφημίσεις