Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόγραμμα ομορφιάς

Recommended Posts

κοριτσάκια λέω να οργανωθώ... η μικρή χρόνισε και σε λίγο καιρό θα πάω για δουλειά που σημαίνει πως πρέπει να είμαι όμορφη και κομψή ... λέω λοιπόν να μπώ σε πρόγραμμα και μιας και η μικρή δεν μου αφήνει καθόλου χρόνο να προσπαθήσω το δίωρο που κοιμάται το μεσημέρι να κάνω και από κάτι κάθε μέρα έτσι ώστε να ξανασουλουπωθώ..(όσο σκέφτομαι ότι πριν δεν πέταγε τρίχα από τα μαλλιά και τώρα είμαι σαν την τρελοΜαρία...) θα κάνω λοιπόν πρόγραμμα ομορφιάς..και φυσικά επειδή όταν έχεις παρέα τα πας καλύτερα αλλά παίρνεις και ιδέες περιμένω όσες θέλουν να γίνουν πεντάμορφες (λέμε τώρα..) να συμπορευτούν μαζί μου καταθέτoντας τις ιδέες τους...

Αυριο Δευτέρα λοιπόν λέω να ξεκινήσω με την περιβόητη Μάσκα Ασπιρίνης οπότε...

Δευτέρα 9-8 Πρόσωπο

Ατμός με χαμομήλι για να ανοίξουν οι πόροι (5΄)

Μάσκα ασπιρίνης (20΄)

Κρέμα ματιών

Κρέμα ενυδατική ΄(10΄)

Θα το κάνει καμία μαζί μου?

και αν ναι τι αλλο να κάναμε ταυτόχρονα?

Διαφημίσεις

Θα το κάνει καμία μαζί μου?

και αν ναι τι αλλο να κάναμε ταυτόχρονα?

χεχεχε ΕΓΩ στον υπνο μου......

Μεχρι στιγμης ΟΤΙ προσπαθησα μου πισωγυρισε. Εγω τα εχω παρατησει! Ευχομαι εσεις να τα καταφερετε τσουπρες μου ! :lol::lol::lol:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

• 10 months later...

Διαφημίσεις

Axxxxxx,πονεμένο θέμα!Ενα θα σου πω,εχω τόσο καιρό να παω στην αισθητικό για περιποίηση προσώπου που έγινα τόοοσο χάλια και αύριο θα κλείσω ραντεβού με το δερματολόγο:( εγώ,που δεν έχανα ραντεβού για ραντεβού με τον καλλωπισμό!

Μόλις γυρισω απο το γιατρό αναλόγως και τι θα μου πει,βάλε με στη λίστα για το πρόγραμμα ομορφιάς.

Α,ουτε εγω ξέρω τι είναι μάσκα ασπιρίνης...πες μας καλέ;)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

η μάσκα ασπιρινης κάνει θαύματα..εγώ παίρνω τρείς ασπιρίνες και βάζω μισό κουταλάκι του γλυκού νερό και αυτές αμέσως λιώνουν...μετά βάζω μισο κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι πλήρες στις ασπιρίνες ανακατεύω και κάνω κρέμα και έπειτα το αλείφω στο πρόσωπο και κάθομαι χαλαρή για 20 λεπτά...το πρόσωπο γίνεται τέλειο...μετά ξεπλένω

Μην ξεχνάτε το peeling πριν την μάσκα προσώπου!

Δεν έχετε???Βάλτε ελαιόλαδο και ζάχαρη ανακατέψτε και είναι έτοιμο!!Κάνει θαύματα!!Αν περισσέψει κάτι από το μείγμα ,τρίψτε αγκώνες/γόνατα/πατούσες. Κάντε το μέσα στην μπανιέρα όταν πάτε για μπάνιο για να μην λερώνετε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...