Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΙΣΧΙΑΛΓΙΑ

Recommended Posts

Eδώ και μια εβδομάδα με έχει πιάσει ισχιαλγία πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να πάρω βολταρέν κρέμα και χάπια (σ.σ. τα μσαφ είναι φάρμακα που αντενδείκνηται στην εγκυμοσύνη)δεν τα πήρα για τον παραπάνω λόγο αλλά υποφέρω!Δεν με αφήνει να κάνω μια apotel ένεση να ηρεμήσω!!Εχει κάποια από εσάς πάθει κάτι παρόμοιο ποτέ?Ετσι για συμπαράσταση!!

Διαφημίσεις

αχ :cry: δε θέλω να σε απογοητεύσω....

πέρασα όλο τον 9ο μήνα στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους και κάνοντας φιλαράκια μου τα υπόθετα βολταρέν όπου έβαζα 4 την ημέρα

είχα γίνει εξπέρ...

δε θα σου πω περιγραφές γιατί θα σε αποκαρδιώσω...

για να πάω στον γιατρό μου όποτε έπρεπε τα υπόθετα δεν ήταν αρκετά και έκανα ένεση βολταρεν και ήταν το μόνο που ΚΑΠΩΣ με βοηθουσε να περπατήσω

δε μπορούσα ούτε τουαλέτα να πάω χωρίς να κλαιω απ τον πόνο

υπήρξαν στιγμές που παρακαλούσα τον άντρα μου να πάρει τηλ τον γιατρό να πάω να γεννήσω επιτόπου με καισαρική ώστε να μπορέσω να πάρω δυνατό παυσίπονο και να μην πονάω άλλο

ήταν ο λόγος που μου στοίχισε τον θηλασμό στο παιδί μου

το κακό είναι ότι έχουν περάσει 5 μήνες που γέννησα κι ακόμα πονάω

δεν παίρνω βέβαια πλέον παυσίπονα αλλά είναι κάτι που πολύ σύντομα θα πρέπει να κοιτάξω γιατί φοβάμαι ότι θα μου αφήσει τελικά κουσούρι...

είμαι εδώ και 6 μήνες με συνεχή πόνο... έμαθα να ζω με αυτόν

αν πάψω να πονάω νομίζω θα μου φανεί περίεργο :?

το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι φρόντισε να μην πάρεις ούτε γραμμάριο και αν είναι δυνατόν φρόντισε να χάσεις κι όλας

με διατροφολόγο εξειδικευμένο στην εγκυμοσύνη είναι εφικτό

ειλικρινά εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου να μην περάσεις ούτε τα μισά απ τα δικά μου :(

πολύς πόνος.... η καισαρική ήταν παιχνιδάκι μπροστά σε αυτόν τον πόνο

ακόμα το θυμάμαι και με πιάνει ταραχή :cry: :cry:

Μακάρι μαμα του Ωρίων να ήταν από τα κιλά έχω πάρει μονο 9 μέχρι στιγμής και ξεκίνησα από τα 60 με 1,67 ύψος.Ο γιατρός μου μου είπε οτι είναι από την κούραση!Μέχρι πρίν μια εβδομάδα ήμουν στο ιατρείο 12 ώρες όρθια(θέλω και καριερα με την κοιλιά στο στόμα!!!!!!)

Ελευθερία μου σου εύχομαι περαστικούλια...

τα τραβάω κι εγώ και σε καταλαβαίνω! Εδώ και 15 μέρες είμαι στο κρεβάτι...το δεξί το πόδι δεν μπορώ να το πατήσω με τίποτε...το πατάω βέβαια γιατι για κάποια πράγματα πρέπει να σηκώνομαι κιόλας. Πολύς πόνος και κλάμα από τον πόνο...

και να φανταστείς πως δεν έχω πάρει ούτε ένα παυσίπονο μέχρι τώρα...δεν θέλω. Όταν πάω στο επόμενο ραντεβού θα το ξανασυζητήσω με τον γιατρό να δούμε τι μπορεί να γίνει, αν και δεν έχω πολλές ελπίδες μιάς και έχω και 2 δισκοκήλες :cry::cry::cry:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ελευθερία μου κουράγιο!εγώ πολύ έντονα το πέρασα από την πέμπτη το βράδυ μέχρι και χτες το πρωί. ήταν ευτυχώς για λίγο...το πόσο θα κρατήσει είναι σχετικό.το μόνο σίγουρο είναι ότι απαιτεί ξεκούραση...επειδή δούλευα σε φυσικοθεραπευτήριο και έχω μία μικρή εμπειρία θα σας πω το εξής: μπορεί να έχεις σοβαρότατο πρόβλημα σε μέση ή αυχένα και να μην πονέσεις καθόλου στην εγκυμοσύνη.αυτό οφείλεται στην θέση της σπονδυλικής στήλης που διαφοροποιείται με την εγκυμοσύνη,έτσι μπορεί να ''ξεμπλοκάρει'',η πλειοψηφία όμως δυστυχώς δεν είναι τόσο τυχερή.Για μενα εκεί που πρέπει να προσέξουμε είναι:καθόλου βάρη και σκυψίματα στην εγκυμοσύνη,ιδίως όταν έχουμε ενόχληση,όχι τακούνια και σωστές στάσεις σε ύπνο και καρέκλα(αυτές που μας ανακουφίζουν είναι οι σωστές με τη βοήθεια κάποιου μαξιλαριού). αυτά μέχρι να γεννήσουμε,μετά υπάρχουν πολύ τρόποι ανακούφισης που δυστυχώς τώρα δεν γίνεται να τα κάνουμε...ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ :D

DoUwp3.png

Διαφημίσεις