Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Eλια στολισμος για βαφτιση

MARINA75

Recommended Posts

Χαιρετε

διαβασα καπου εδω για ελια σε στολισμο και μου φαινεται πολυ ωραιο σαν ιδεα

απλα επηδει ειμαι λιγο ασχετη μπορειτε να μου πειτε καμια ιδεα

δηλαδη παιρνω μια γλαστρα και την βαζω βαζω κορδελες ..

εχω την ιδεα αλλα δεν το εχω καμια ιδεα και απο σας

??????????:)

Διαφημίσεις

Ειχα κανει στο γαμο μου το 2005 στολισμο με ελιες και ορχιδεες.θα σου πω λοιπον τι ειχα κανει εγω μηπως και σε βοηθησω και παρεις καμμια ιδεα.εξω απο την εκκλησια ειχα δυο παραλληλες σειρες με δεντρακια ελιες υψους 1 μετρου,αναμεσα στα κλαδια με συρματακια ηταν δεμενες ορχιδεες με γυψοφυλλη και απο παντου κρεμοντουσαν ασυμμετρες κορδελες εναλλαξ ειχα φαναρια λευκα με ελιες.Στο διαδρομο της εκκλησιας ειχα λαμπαδες στολισμενες με κλωναρια ελιας και γυψοφυλλη.Και μπροστα απο το ιερο ειχα 4 μεγαλες ελιες στολισμενες το ιδιο.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Στη βαπτιση του πρωτου γιου ειχα βασιλικους και στη βαπτιση του μικρου μου δαφνες αλλα σαν την ελια δε συγκρινεται τιποτα.Ασε που τη βρισκεις και μονη σου.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

ευχαριστω για τη απαντηση

θελω κατι πιο απλο ομως μια αντε δυο γλαστρες επομενως μαλο παω σε ενα μγαζι τις αγοραζω και τις στολιζω καπως με κορδελα

κατι τετοιο

Να πας καλυτερα σε φυτωριο να της παρεις.Μπορεις να τις μεταφυτευσεις σε μεγαλυτερες γλαστρες και να ντυσεις τις γλαστρες με μονοχρωμο διακοσμητικο χαρτι.Επισης μπορεις να κρεμασεις εκτος απο τις κορδελες και διαφορα αντικειμενα που να ταιριαζουν με το θεμα της βαπτισης πχ πεταλουδες,κορωνες κ.α.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

Εγώ είχα ελιές για στολισμό, στη βάφτιση του Ιάσονα.

Λευκό κασπώ (κεραμικό) με το όνομα πάνω, και στα κλαδιά της ελιάς είχα κορδέλες στα τρία χρώματα της βάφτισης - κίτρινο, τυρκουάζ και λαχανί. Εγιναν ανάρπαστες!

Στα τραπέζια είχα χιαστί κορδέλες, πάλι στα τρία χρώματα.

Στο κεντρικό τραπέζι είχα τα ίδια κασπώ, αλλά με μπουκέτα από ηλίανθους.

Ιδού:

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1523

Εχω βέβαια και άλλες φωτό από τη βάφτιση!

Φιλιά!

εμεις ειχαμε παει σε γαμο με στολισμο τις ελιες και αυτο που μου αρεσε πολυ ηταν οτι διναν για μπομπονιερες μικρα γλαστρακια ελιας με τυλιγμενη την γλαστρα σε τουλι και δεμενα κουφετα.

μαρινα και εγω ελια επελεξα για την βαπτιση του μικρου μου τελη σεπτεβρη

τα χρωματα μας θα ειναι τιρκουαζ και κιτρινο και θα βαλουμε γλαστρακια ελιας πανω στα τραπεζια ντυμενα με τα χρωματα της βαπτισης ! φυσικα τα γλαστρακια θα τα παρουν μετα ..εμενα η ανθοπωλης θα μου τα χρεωσει 5 ευρω το γλαστρακι , αν εχεις την επιλογη να τα παρεις απο φυτωριο ισως σου στοιχισει και λιγοτερο δεν ξερω ..εγω δεν προλαβαινω και βρηκα και την τιμη ικανοποιητικη , επισης θα εχει και συνθεση με ελια η κολυμπηθρα και γλαστρακι μαλλον δεντρακια με ελια στην εισοδο της εκκλησιας

βρηκα και παρομοια μπομπο και να σου πω ..σκεφτομαι πως εκανα σωστη επιλογη γιατι εινια το δεντρακι το αμεσα σχετικο με το λαδι που χρησιμοποιουμε στη βαπτιση

και τωρα που το εχετε κανει και εσεις ενα αγχος οτι δεν κανω λαθος επιλογη που ειχα το απωλεσα ,,,να ειστε καλα!!

αα και πανω στο ραπεζι θα βαλλω μαλλον σουπλα ετσι για να φαινεται καλυτερα το δεντρακι

με το καλο !!!