Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γλυκό σε σφηνοπότηρα

jtse

Recommended Posts

και εξηγούμαι:

Η μπομπονιέρα μας θα είναι βαζάκι με γλυκό του κουταλιού οπότε δεν θα έχουμε άλλο γλυκό στην εκκλησία. Ψάχνω για μετά στο τραπέζι να έχω κάποιο γλυκό. Στα ζαχαροπλαστεία μου ζητάνε περίπου 100 ευρώ για 100 κομμάτια παστάκια μπουκίστες. Σκέφτηκα να κάνω δύο ταψιά με γλυκό με μπισκότα και σοκολάτα που μπορώ να τα κόψω σε ότι μέγεθος θέλω και να μου έρθουν και πιο φθηνά. Χθες όπως οι κουμπάροι μας μας έφεραν από ένα ζαχαροπλαστείο γλυκάκια σε πλαστικά σφημοπότηρα που είχαν μέσα μους σοκολάτα, μία άσπρη κρέμα από πάνω και πάνω πάνω σιρόπι (φαντάζομαι) σε διάφορες γεύσεις. Όταν το τρώγαμε μου ήρθε η ιδέα να κάνω κάτι τέτοιο. Μους και κρέμα εντάξει μπορούμε να φτιάξουμε, μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω τα πλαστικά σφηνοπότηρα και τα σιρόπια με τις διάφορες γεύσεις. Για σφηνοπότηρα θα ρίξω μία ματιά και στο Μάκρο όπως και για σιρόπια στα είδη ζαχαροπλαστικής αλλά αν ξέρετε και κάπου αλλού. Θα μπορούσα στα σφημοπότηρα να βάλω το γλυκό με τα μπισκότα αλλά δεν του πάει το σιρόπι από πάνω, θα πρέπει να βάλω ή σαντιγί ή τρούφα.

Είδη ζαχαροπλαστικής μπορεί να έχουν τα super market ? Φαντάζομαι ότι οι εταιρείες που συνεργάζονται με τα ζαχαροπλαστεία δεν πουλάνε λιανική.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...
και εξηγούμαι:

Η μπομπονιέρα μας θα είναι βαζάκι με γλυκό του κουταλιού οπότε δεν θα έχουμε άλλο γλυκό στην εκκλησία. Ψάχνω για μετά στο τραπέζι να έχω κάποιο γλυκό. Στα ζαχαροπλαστεία μου ζητάνε περίπου 100 ευρώ για 100 κομμάτια παστάκια μπουκίστες. Σκέφτηκα να κάνω δύο ταψιά με γλυκό με μπισκότα και σοκολάτα που μπορώ να τα κόψω σε ότι μέγεθος θέλω και να μου έρθουν και πιο φθηνά. Χθες όπως οι κουμπάροι μας μας έφεραν από ένα ζαχαροπλαστείο γλυκάκια σε πλαστικά σφημοπότηρα που είχαν μέσα μους σοκολάτα, μία άσπρη κρέμα από πάνω και πάνω πάνω σιρόπι (φαντάζομαι) σε διάφορες γεύσεις. Όταν το τρώγαμε μου ήρθε η ιδέα να κάνω κάτι τέτοιο. Μους και κρέμα εντάξει μπορούμε να φτιάξουμε, μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω τα πλαστικά σφηνοπότηρα και τα σιρόπια με τις διάφορες γεύσεις. Για σφηνοπότηρα θα ρίξω μία ματιά και στο Μάκρο όπως και για σιρόπια στα είδη ζαχαροπλαστικής αλλά αν ξέρετε και κάπου αλλού. Θα μπορούσα στα σφημοπότηρα να βάλω το γλυκό με τα μπισκότα αλλά δεν του πάει το σιρόπι από πάνω, θα πρέπει να βάλω ή σαντιγί ή τρούφα.

Είδη ζαχαροπλαστικής μπορεί να έχουν τα super market ? Φαντάζομαι ότι οι εταιρείες που συνεργάζονται με τα ζαχαροπλαστεία δεν πουλάνε λιανική.

Καλησπερα!

Βρηκες ακρη τελικα με τα σφηνοποτηρα? Μου αρεσε παρα πολυ η ιδεα σου κι αν τα καταφερες να βρεις τα υλικα θα ηθελα κι εγω πληροφοριες για τη βαφτιση της μπουμπους μου

aaK3p3.png FCDMp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Στο μάκρο μήπως έχουν ??? χαράς το κουράγιο σου να κάτσεις να κάνεις τέτοια δουλειά !!! Εμείς σε 2-3 μαγαζιά που πήγαμα μας ζήτησαν 1,20 για προφιτερόλ και 1,50 για εκμέκ

Θεωρώ πολλά για βάφτιση το κομμάτι, αλλά όπου και να ρώτησα ίδιες τιμές παίζουν παντού.

Ελεγα να κάναμε μπομπονιέρα με κουφέτα και βαζάκι με γλυκό στη βάφτιση (2 σε 1), το οποίο δεν είναι και φθηνό από τις συνταγές τις γιαγιάς, αλλά ο άντρας μου λεει μη μας περάσουν τσίπηδες αφού δε θα κάνουμε τραπέζι. Μα του λέω αυτό είναι πιο ακριβο από το γλυκό. Δεν ξέρω τι να κάνω κι εγώ.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...