Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευτυχισμένα πρώτα γενέθλια!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Σε 2 μήνες περίπου είναι τα πρώτα γενέθλια της μπουμπους μου και θέλω να της κάνω ένα όμορφο κ ζηλευτό πάρτυ!

Ξέρω πως ίσως είναι λίγο νωρίς να το οργανώσω από τώρα,αλλά είμαι λίιιιιγο ενθουσιώδης κ λίιιιγο αγχώδης θέλω να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους..(εκτός αυτού μένουμε στο Διδυμότειχο και το όλο θέμα θα γίνει στη Λάρισα..οπότε καταλαβαίνετε!)

Για να μην πολυλογώ θα ήθελα τη βοήθειά σας,με φωτο περισσότερο,

για τούρτες,μπουφέ,διακόσμηση και τα δωράκια στο τέλος!

Το θέμα θα είναι ή κατι με πριγκίπισσες και νεράιδες,ή με λουλούδια και πεταλούδες..

Περιμένω για τις απαντήσεις σας!!

P8bJp3.png

1dnUp3.png

Διαφημίσεις

ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ!

ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!!!!!!!!!!!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΥΝ 1stbirthday και πολλά άλλα τα οποία θα τα βρείς Παλαιστινης 14 ΤΣερκέζου Ιωάννα

αν γνωρίζεις καθόλου απο Λάρισα!

όσο για δωράκια πήγα στα jumbo και πήρα τσαντάκια για τα κοριτσάκια τα οποία τα γέμισα με ζαχαρωτά και παραμύθια και για τα αγοράκια κουμπαράδες που επίσης τους γέμισα με ζαχαρωτά και παραμυθάκια!τα στόλισα με κορδέλες και άλλα τα οποία τα πήρα απο το πιο πάνω μαγαζι!σύνολο 50 ευρώ

ελπίζω να σε βοήθησα

Ναι γνωρίζω!

Για δωράκια έχω σκεφτεί μέσα σε ένα πουγκί:

Κορίτσια:1 πεταλούδα μεγάλη ζαχαρωτό-καραμελίτσες-σοκολατάκια-κορνιζούλα ή μαγνητάκι-1 βραχιολάκι,

αγόρια:1 αρκουδάκι ζαχαρωτό-καραμελίτσες-σοκολατάκια-1 αυτοκινητάκι..

Κάπως έτσι..σίγουρα δεν ξέρω ακόμη!

Σ'ευχαριστώ παντως!

P8bJp3.png

1dnUp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...