Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόνοια και παιδικοί σταθμοί

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι

Μου είπε μια γνωστή μου νηπιαγωγός ότι πριν στείλω το παιδι σε παιδικό σταθμό να τηλεφωνήσω στην Πρόνοια και να ρωτήσω να μου αναφέρουν στην περιοχή μου ποιούς παιδικούς σταθμούς έχουν εγκρίνει...

Γνωρίζετε κάτι τέτοιο και αν ναι μηπως ξέρετε που πρέπει να τηλεφωνήσω??????

Διαφημίσεις

ούτε εγώ το έχω ξανακούσει. Μήπως η Προνοια έχει να κάνει με δημοσιους σταθμους όπου εκεί υπάρχει παρουσία κοινωνικής λειτουργού?

Πές μας αμα μάθεις λεπτομέρειες.

Παλαιοτερα λειτουργουσαν και παιδικη σταθμοι ιπο την αιγιδα της προνοιας.. (οι γνωστοι σταθμοι του ΙΒΣΑ αν εχετε ακουστα) αλλα πλέον και αυτοι εχουν φυγει απο την αιγιδα τους και εχιυν περασει στους δημους..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Λοιπόν εγώ πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι ισχύει

Πρόνοια Δυτικού Τομέα 210-2466596

Πρόνοια Ανατολικού Τομέα 2132005278

Βέβαια και στο Δημαρχείο τησ περιοχής αν καλέσεις μου είπαν ότι έχουν καταλόγους με ιδιωτικούς και με δημόσιους σταθμούς... Ελπίζω να έχουν δίκιο

Εγώ θα πάρω αύριο

Επίσης αν πάρεις στα παραπάνω τηλέφωνα και πεις περιοχή που μένεις σου λένε που να πάρεις

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...
mamavasia τελικά ισχύουν αυτοί οι αριθμοί για την Πρόνοια?

Μίλησες καθόλου μαζί τους?[/quote

Καλημερα και χρονια πολλα! ειμαι νεο μελος και δεν γνωριζω πολλα ακομη για το forum αλλα εχω διαβασει ολες τις συζητησεις για τους παιδικους σταθμους νοτιων προαστειων που με απασχολουν αυτη την εποχη. Εγω πηρα στα τηλεφωνα αυτα αλλα μου ειπαν δεν ξερουν τα τηλεφωνα της προνοιας νοτιου τομεα. Μπηκα στο site του υπουργειου εσωτερικων και βρηκα καποια τηλεφωνα και ψαχνοντας μιλησα με προνοια νοτιου τομεα, ρωτησα για ενα παιδικο που με ενδιαφερει και μου απαντησαν οτι ειναι ελεγμενος και δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα. Γενικα δηλαδη χωρις λεπτομερειες αλλα ευγενικη.Αλλα επειδη με συνεδεσαν αυτοι δεν ξερω ποιο τηλεφωνο ηταν τελικα.

Εγω ενδιαφερομαι για τρεις κυριως παιδικους σταθμους: Γλυκες φατσουλες, Μικρες πατουσες και Ζωης. Θελω να ξεκινησω αμεσα. Εχω παει στους δυο πρωτους, πολυ διαφορετικοι. Αν λαβω υποψη μου την προτροπη της ειδικου μας της Μαριας Στυλιανακη οπου μας συμβουλευει για ολιγομελη τμηματα, θα πρεπει να καταληξω στις Μικρες πατουσες οπου ειναι 12 παιδια ανα τμημα, φαινονται καλες οι κοπελες που το εχουν, υπαρχουν χωροι, αλλα δεν ειναι διαμορφωμενη καλα,κατα τη γνωμη μου, η ανετη αυλη τους. Ενω στις Γλυκες φατσουλες ειναι τελειες οι εγκαταστασεις, αλλα πολυμελη τμηματα με 28 παιδια και 2 δασκαλες, κι αυτο με κανει να αμφιβαλλω για το ποσο καλη επαφη εχουν οι δασκαλες με τα παιδακια και ποσο τα πιεζουν να καθονται ησυχα συνεχως ωστε να μη γινεται χαος, κατι το οποιο δε θελω.

Ειναι δυσκολη τελικα η επιλογη σταθμου για το παιδι μας. Ειναι τοσα αυτα που πρεπει να λαβουμε υποψη μας και τοσες οι πιθανοτητες να μας παραπλανησουν οι υπευθυνοι. Ευχομαι να καταληξουμε στον σωστο παιδικο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...