Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι γίνεται με τα έργα στην Αθηνών Λαμίας?

little john

Recommended Posts

Πρόκειται να ταξιδέψω την Παρακευή προς Λειβαδιά και αναρωτιέμαι αν γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα έργα. Σε ποιο σημείο έχουν κλείσει το δρόμο και για τι καθυστέρηση μιλάμε? Ο μικρός μου δεν την παλεύει πολύ στο αυτοκίνητο και θέλω να είμαι προετοιμασμένη γιαυτό που θα αντιμετωπίσουμε!

VmXMp3.png

Διαφημίσεις

ουφ τι να σου πω... προσπάθησε τουλάχιστον αν μπορείς να φύγεις μεσημέρι για να αποφύγεις τη μεγάλη κίνηση. την παρασκευή που μας πέρασε καθυστερήσαμε γύρω στη μία ώρα (λίγο πριν το 90ό χλμ οι τρεις λωρίδες έγιναν μία). την κυριακή γυρίσαμε μια χαρά.

ουφ τι να σου πω... προσπάθησε τουλάχιστον αν μπορείς να φύγεις μεσημέρι για να αποφύγεις τη μεγάλη κίνηση. την παρασκευή που μας πέρασε καθυστερήσαμε γύρω στη μία ώρα (λίγο πριν το 90ό χλμ οι τρεις λωρίδες έγιναν μία). την κυριακή γυρίσαμε μια χαρά.

Σ' ευχαριστώ Μελίνα. Το 90ο χλμ μήπως ξέρεις σε ποιο μέρος κοντά είναι? Πριν τη Θήβα, μετά? Την Κυριακή τι ώρα αναχωρήσατε? Στην επιστροφή δεν έχει έργα?

VmXMp3.png

Δυστυχώς δεν θυμάμαι αν είναι πριν ή μετά (ίσως να είναι μετά και να μη σας επηρεάζει, αν και τα έργα προχωράνε και αλλάζει συνέχεια το σημείο που πιάνει κίνηση)

Την Κυριακή φύγαμε γύρω στις 5 το απόγευμα (από Θεολόγο που είναι γύρω στο 130ό χλμ). Είχε λίγα έργα αλλά από 2 λωρίδες γινόταν 1 οπότε ήταν καλύτερα τα πράγματα. Δεν κολλήσαμε δηλαδή, ενώ την Παρασκευή ήταν ψιλοχάλια.

Πάντως, η Αθηνών-Λαμίας είναι απρόβλεπτη. Το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να αποφεύγει τις ώρες αιχμής.

Εύχομαι καλό δρόμο πάντως (και σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και ο γιος μου δεν παλεύεται στο αυτοκίνητο, γι'αυτό προσπαθώ να φεύγω τουλάχιστον την ώρα που κοιμάται)

Ευχαριστώ και πάλι!

Και γω το ίδιο κάνω με τον μικρό. Δυστυχώς όμως όταν πέφτουμε σε κίνηση συνήθως ξυπνάει και αρχίζει τα "μανούλα αγκαλίτσα" και βάζω την φαντασία να δουλέψει και αρχίζω τα καραγκιοζιλίκια για να τον ξεγελάσω. Βλέπω έχουν και την ίδια ηλικία τα βλαστάρια μας!

VmXMp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ναι την ίδια ηλικία έχουν! Τουλάχιστον ο δικός σου μιλάει, ενώ εμένα μόνο γκρινιάζει λέγοντας τη λέξη μαμά 843 φορές το δευτερόλεπτο! Άστα δύσκολες οι μετακινήσεις με το αυτοκίνητο με παιδί σε αυτήν την ηλικία...