Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

έντονος πόνος κατά την εξέταση κολπικού υγρού

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα.Είμαι 35 εβδομάδων οπότε σιγα-σιγα προετοιμάζομαι γιά τη μεγάλη στιγμή.Ήθελα να ρωτήσω το εξής:πήγα προχτές στο γυναικολόγο γιά την καθιερωμένη επίσκεψη και ανάμεσα στα άλλα μου έκανε και εξέταση κολπικού υγρού.Μου έχει ξανακάνει άλλες 2-3 φορές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά προχτές πέθανα από τον πόνο,ειλικρινά.Το θέμα είναι ότι στενοχωρήθηκα γιατί ο γιατρός φάνηκε κατάπληκτος που πόναγα και έλεγε και ξανάλεγε''πώς θα γεννήσουμε αν πονάς με δύο μπατονέτες;''Έχει τύχει σε καμιά σας;Φοβάμαι ότι θα είμαι πολύ μυγιάγγιχτη στον τοκετό....:roll:

:P

Διαφημίσεις

ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 35 ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΠΟΝΕΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

rYWUp3.png?PFNMbDcb

Και εγώ πόνεσα στην κολπική εξέταση.Συμβαίνει καμιά φορά.

Είναι λαθος όμως να συγκρίνεις τον οποιοδήποτε πόνο με της γέννας.Είναι τόσο διαφορετικό που μόνο τώρα που το έζησα μπορω να το καταλάβω.

Ισως επειδή έχεις την προσμονη να δεις το μωρό σου μετά από τόσους μήνες που το φαντάζεσαι, ισως επειδη είναι ένας πόνος που είναι για ένα ευχάριστο αποτέλεσμα....πως να το συγκρίνεις.

Μην φοβάσαι τίποτα!Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!!!

QqmLp3.png

Διαφημίσεις