Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ερωτηση

Recommended Posts

καλησπερα!!!! θα ηθελα να σας κανω μια αρκετα σημαντικη ερωτηση για εμενα...πριν περιπου 3 μηνες εγω με τον φιλο μου αποφασισαμε να προχωρησουμε. φυσικα ως πρωτη φορα και για τους δυο υπηρχε αμηχανια αλλα βεβαια υπηρχαν προφυλαξεις εξαρχης. Αρχισαμε τα προκαταρκτικα αλλα εκεινη τη στιγμη χτυπησε το τηλεφωνο μου και απο την αμηχανια και τον φοβο του, το αγορι μου, εκσπερματωσε. μετα πηγαμε να προσπαθησουμε και 2η φορα (παντα χρηση προφυλακτικου) και μολις που ειχε μπει ελαχιστα τον σταματησα γιατι πονουσα. αν και χαζη η ερωτηση μου εφοσον δεν εχει σπασει το προφυλακτικο ποσες πιθανοτητες υπαρχει να μεινει μια κοπελα εγκυος?? (να σημειωσω οτι εχω αδιαθετησει ολες τις φορες με κανονικη ροη και παντα στην ωρα μου)

ΥΓ. συγνωμη για την ερωτηση αυτη..ξερω ειναι αρκετα "παιδικη" απλα ειναι το αγχος μου

Διαφημίσεις

Αν παίρνετε προφυλάξεις είναι πολύ δύσκολο!!!!Ο φόβος είναι φυσικός γιατί ειναι κάτι καινούριο για εσένα,μεταξύ μας οι περισσότερες τον είχαμε τις πρώτες φορές!!!!!!Να θυμάσαι να χρησιμοποιείς πάντα προφυλακτικό έστω και αν ο φίλος σου δεν θέλει ή σου πεί οτι θα τελειώσει έξω!!!Τα προεκσπερματικά υγρά ειναι αρκετά για να σε αφήσουν έγκυο!!!!Περα απο αυτό υπάρχουν όμως και πολύ σοβαρές ασθένειες που μπορεις να κολλήσεις!!!!!Αποκλείεται να είσαι τώρα έγκυος απο τη στιγμή που έχεις αδιαθετήσει και το προφυλακτικό σου δεν είχε πρόβλημα!!!Θα μπορουσες να κάνεις όμως και κάτι άλλο για να ηρεμείς τουλάχιστον τον πρώτο καιρό!!!Θα μπορούσες να ζητήσεις απο τον φίλο σου να τελειώνει έξω παρόλο που χρησιμοποιεί προφυλακτικό!!!!!Καθώς ο καιρός περνάει θα καταλαβαίνεις οτι η σκέψη του να έχεις μείνει έγκυος δεν είναι εφικτή αφου χρησιμοποιήσες προφυλάξεις,δεν θα πρέπει όμως ποτέ να χαλαρώσεις στη σκέψη του προφυλαχτικού!!!Πάντα θα θυμάσαι το λεγόμενο σκουφάκι.......πάντα!!!!!!!:D